Kristoffer Moos - Domain Architect

"Det betyder rigtig meget for mig, at jeg selv kan være med til at styre arbejdsfordelingen mellem it-udviklingsopgaver, analyseopgaver og forretningsnære problemstillinger".

Jeg er uddannet cand.scient i IT produktudvikling fra Aarhus Universitet. Jeg arbejder lige nu som arkitekt på en ny rådgiverplatform, der gør hverdagen nemmere for rådgiveren ifm. håndtering af boligprodukter. Her er hovedfokus, at bankrådgiveren skal bruge mere tid på rådgivning og meget mindre tid på sagsbehandling. Dette gør vi ved at tænke digitalisering, microservices, UX og automatisering ind i alt det, vi gør i teamet.

Mit unikke bidrag
Jeg stortrives i krydsfeltet mellem forretning og it, og jeg bliver motiveret af glade kunder, spændende og komplekse udfordringer og en varieret hverdag, der består af større analyser i samarbejde med banker, bruger-
grænseflade-opgaver, arkitektur og fordybning med ”kode-opgave”.

I min tid ved Bankdata har jeg oplevet mange positive forandringer, både for mig personligt og med virksomheden. Jeg har været i flere forskellige dele af virksomheden, og jeg er herigennem blevet klogere på, hvad jeg brænder for. Samtidig har Bankdata ændret markant på tilgangen til softwareudvikling i den finansielle verden. Det har været super spændende at være en del af denne rejse, og jeg er glad for at kunne påvirke og præge udviklingen fremover.

Hvorfor Bankdata?
Jeg kendte ikke meget til Bankdata, inden jeg søgte job her, men jeg har tidligere udviklet it for Nordea, og jeg så det som en naturlig fortsættelse og spændende udfordring at arbejde i Bankdata.

Bankdata har gode vilkår, som tilgodeser og anerkender, at man har en familie derhjemme. Jeg sætter stor pris på, at jeg kan tilrettelægge min dag, så alting sker gnidningsfrit. Det er ikke ofte, at it-virksomheder giver den fleksibilitet i arbejdstid og arbejdsmængde, som Bankdata gør. Det er fantastisk, når man har små børn.

Lær mere om Kristoffers hverdag hos Bankdata