Kristoffer Moos - udvikler

- Det betyder rigtig meget for mig, at jeg selv kan være med til at styre arbejdsfordelingen mellem it-udviklingsopgaver, analyseopgaver og forretningsnære problemstillinger.

Jeg er uddannet cand.scient.it fra IT produktudvikling på Aarhus Universitet. Jeg arbejder som udvikler med et privatøkonomisk overblik henvendt til kreditrådgivere, der dækker over indhentning, beregning og præsentation af information fra mange kilder.

Det motiverer mig
Jeg stortrives i krydsfeltet mellem forretning og it og motiveres af glade kunder, spændende og komplekse udfordringer og en varieret hverdag, der består af større analyser i samarbejde med banker, brugergrænseflade-opgaver, arkitektur og fordybning med konkret ”kode-opgave”.

Bankdata er i en rivende udvikling, hvor vi arbejder agilt efter scrum-metoden, som har medført en markant ændring i arbejdsgange, time-to-market og glade kunder. Det er super interessant at være en del af denne forandring.

Hvorfor Bankdata?
Jeg kendte ikke meget til Bankdata, inden jeg søgte job her, men jeg har tidligere udviklet it for Nordea og så det som en naturlig fortsættelse og spændende udfordring at arbejde i Bankdata.

Bankdata har gode vilkår, som tilgodeser og anerkender, at man har en familie derhjemme. Jeg sætter stor pris på, at jeg kan tilrettelægge min dag, så alting sker gnidningsfrit. Det er ikke ofte, at it-virksomheder giver den fleksibilitet i arbejdstid og arbejdsmængde, som Bankdata gør. Det er fantastisk, når man har små børn.

Lær mere om Kristoffers hverdag hos Bankdata.

Vi har et helt specielt sammenhold i Bankdata

Jeg synes, det er helt vildt fedt at mærke, at alle byder ind og giver lidt ekstra for at få det hele til at lykkes.

Læs om Søren - løsningsarkitekt

Vi løfter i fælles flok

Når der sker store ændringer, løfter vi i fælles flok. Her er plads til udvikling af ens kompetencer - også i en anden retning, end man forestiller sig.

Læs om Pia - agil coach

Jeg kan lege professionelt

Bankdata giver mig mulighed for at lege professionelt og gå disciplineret til mine opgaver.

Læs om Peter - Lead Business Analyst