Thor Bendix - Løsningsarkitekt

Bankverdenen er uendelig kompleks, og jeg tilegner mig igennem mit job som Løsningsarkitekt ny viden hver eneste dag. Bankdata giver mig mulighed for at arbejde med de områder, som jeg brænder allermest for og have indflydelse på de valg, der træffes i teamet”.

Jeg er uddannet kandidat i Datalogi fra Syddansk Universitet. I mit arbejde som Løsningsarkitekt hos Bankdata, bruger jeg min videnskabelige tilgang til tingene i forsøget på at lære nye ting hver eneste dag, og til at sætte mit præg på de løsninger vi leverer. Lige nu har jeg f.eks. medbestemmelse på den overordnede arkitektur på en ny dokumentplatform, som vi udvikler i teamet. Platformen skal give vores kunder en langt bedre brugeroplevelse samt hurtigere time-to-market, så det bliver nemmere at udvikle, vedligeholde og rette i dokumenter. 

 

Mit unikke bidrag

Jeg brænder for Technical Excellence, og har derfor også en rolle som Technical Coach i mit team. Med denne rolle forsøger jeg, som support til Bankdatas Scrum Masters og Agile Coaches, at sikre den tekniske agenda i den agile transformation. Ligeledes har jeg et kontinuerligt fokus på at forbedre alle tekniske aspekter på tværs af hele organisationen.

 

Jeg elsker også eSport. Derfor stiftede jeg i år 2017 et eSport udvalg i Bankdata, med et ønske om at styrke fællesskabet og sammenholdet for alle gamere i Bankdata. Det sker bl.a. gennem arrangementer som ”BD LAN”, hvor alle medarbejdere, deres familie og venner er velkomne.  

 

Hvorfor Bankdata?

Jeg mødte Bankdata på en karrieremesse i Odense, hvor jeg fik en rigtig god snak med én af repræsentanterne, Morten. Jeg syntes, at de værdier som Bankdata stod for, og stadig står for, spillede godt sammen med mine forventninger til en kommende arbejdsplads. Derfor tog jeg en samtale med Morten, som endte med en 2. samtale og i sidste ende et job hos Bankdata.

Måske var det mig der søgte jobbet, eller også var det jobbet der søgte mig.