Peter Bering - Lead Business Analyst

"Jeg ledte efter et sted, hvor man laver hardcore digital forretningsudvikling, og der hvor man vil flytte sig og forandre status quo – det var noget af det, der tiltrak mig ved Bankdata."

Jeg er uddannet datalog fra Aarhus Universitet og er ansat i Bankdata som Lead Business Analyst i afdelingen Digital Experience, hvor vi sidder med alle vores menneskevendte systemer som rådgiversystemer, net og mobilbank. Jeg har specielt fokus på Open Banking og FinTech partnerskaber.

Mit unikke bidrag
Jeg har arbejdet i krydsfeltet af teknologi og forretning i 15 år; bl.a. hos LEGO, Danske Bank og senest som iværksætter i et start-up med fokus på teknologibaseret angstbehandling. Jeg arbejder på at sætte tech trends på dagsordenen, så vi kan identificere og gribe strategiske muligheder til at forandre måden, hvorpå vi betjener fremtidens bankkunder. Derudover er det helt afgørende. at vi holder et ekstremt fokus på kundeværdien af vores løsninger også i den metode, vi anvender i vores udviklingsproces.

Hvorfor Bankdata?
Jeg ledte efter et sted, der laver hardcore forretningsudvikling, og det gør Bankdata i et komplekst setup. Bankdata giver mig mulighed for at lege professionelt og gå seriøst og disciplineret til mine opgaver og samtidig bringe min nysgerrighed i spil. Det er en stor motivationsfaktor for mig, og var noget af det, der helt klart tiltrak mig.

Bankdata udlever i den grad sine værdier. Det er hele kulturen, og det, synes jeg, er helt fantastisk som virksomhed. Det skaber fleksibilitet og tillid til medarbejderne, og som småbørnsfamilie sætter jeg stor pris på den tillid, som Bankdata giver mig.

Som Lead Business Analyst er Peter med til at holde Bankdata opdateret på, hvad der sker i andre brancher end i den finansielle. Er du nysgerrig på at vide mere om Peters profil, så se videoen herover, og bliv klogere på hans hverdag, og hvorfor han valgte Bankdata som arbejdsplads.