Medarbejdere skal udvikles

Vi betragter medarbejdere som virksomhedens fundament, derfor arbejder vi målrettet med kompetenceudvikling og videndeling.

Vores medarbejderudviklingskoncept, GPS - Grow, Perform, Succeed, tager afsæt i en agil og dynamisk tilgang til individuel udvikling af kompetencer og adfærd.

Som medarbejder vil du deltage i minimum 4 årlige GPS samtaler med din leder, hvor I fastsætter dit udviklingsmål og aftaler hvilke eksperimenter du skal fokusere på, for at nå din målsætning.

Hør mere om GPS her:

Derudover afvikler vi en større medarbejdertilfredsheds undersøgelse hvert andet år og har et stort internt uddannelsessystem.

Vi lægger vægt på fleksibilitet, forandringsparathed og tryghed i arbejdssituationen. Vi arbejder agilt, i selvkørende teams, med tæt kontakt til vores kunder. Vi forventer, at alle medarbejdere er engagerede, arbejder for at nå vores fælles mål og at den enkelte tager et selvstændigt ansvar for at løse opgaverne og selv udvikle sig.

Tilmeld dig vores jobagent
Hvis ikke dit drømmejob er ledigt lige nu, så tilmeld dig vores jobagent og få besked så snart, vi får et ledigt job, der matcher dine ønsker.

Find job agenten på siden med ledige stillinger