Praktik og studiejob

Praktik
Hos Bankdata har vi jævnligt studerende fra videregående uddannelser i praktik som en del af deres uddannelse.

Du kan blive tilknyttet et bestemt projekt eller en relevant afdeling. Vi definerer en opgave sammen i relation til din studieretning så det matcher kvalifikationer og kompetencer. Praktik-perioden en ulønnet.

Vi forventer, at du er fagligt velfunderet, flittig og god til at samarbejde. Er du interesseret, er du velkommen til at sende en kortfattet ansøgning vedhæftet cv og seneste eksamenskarakter via ansøgningskemaet.

Søg praktikplads


Studiejob
Som studerende har du mulighed for at komme tættere på Bankdata og prøve din faglighed af under udfordrende og trygge rammer.

I Bankdata sætter vi pris på samspil med studerende og vil gerne skabe relationer med potentielle fremtidige kolleger, allerede mens de studerer.

Så er du i gang med en videregående uddannelse og vil du omsætte din viden til praksis, så hold øje med jobopslagene under ledige stillinger. Som studiejobber vil du blive aflønnet på timebasis.

Er du interesseret, er du velkommen til at sende en kortfattet ansøgning vedhæftet cv og seneste eksamenskarakter via ansøgningskemaet ’uopfordret ansøgninger.

Søg studiejob


Ledige stillinger

Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere. 

Se om vi har et job til dig

Hvad siger medarbejderne?

Hvordan er det at arbejde på Bankdata? Hvilke jobs kan man få og lever Bankdata op til sine værdier?

Læs hvad medarbejderne siger

Nyheder fra Bankdata

Hvem sagde hvad, hvorfor gør vi det og hvad sker der?

Læs nyhederne