Ledige Stillinger

Er du interesseret i et job hos Bankdata, er du velkommen til at kontakte os på 7924 2233 eller via e-mail: hr@bankdata.dk

Hvis du ønsker at modtage en e-mail, når der er ledige job på vores hjemmeside, kan du benytte boksen på denne side.

Uopfordret ansøgning
Læg en uopfordret ansøgning i vores emnebank og øg dine jobchancer.

Søg uopfordret


Ledige stillinger

IT-ingeniør med seniorpotentiale

Vil du stille din nysgerrighed med en stejl læringskurve, hvor du kommer ind under huden på den tekniske infrastruktur på Bankdatas store kapitalmarkedsplatform MX.3?

Proceskonsulent til continuous improvement og digitalisering

Vil du udvikle din karriere hos en af Danmarks mest attraktive arbejdspladser inden for agilitet og procesoptimering?

Agil coach til forandringsledelse, continuous improvement og DevOps

Her er din billet til indflydelse på en spændende og ambitiøs rejse i en af Danmarks mest anerkendte agile forretninger? Og kunne du tænke dig at sætte dit præg på, hvordan vi navigerer på vores rejse mod en DevOps-kultur?

Engageret IT-revisor

Har du erfaring som IT-revisor eller er du finansiel revisor med interesse og hjerte for IT-sikkerhed? Kunne du tænkte dig at arbejde i en revisionsafdeling med tæt sparring i et uformelt og humorfyldt arbejdsmiljø? Så søger Bankdatas systemrevision en engageret og nysgerrig IT-revisor.

Software Developer til frontend-appudvikling på de nyeste teknologier

Vil du arbejde med Angular, NgRx/Redux, Node.js og TypeScript? Og vil du drive frontend-udviklingen af apps til et produkt, der er uundværligt for mennesker over hele Danmark?

HR-konsulent – kombiner HR-kerneprocesser med implementering af nye HR-systemmoduler

Vil du kombinere driften af HR-kerneprocesser og samtidig deltage i implementeringen af et nyt HR-system? Og har du lyst til at indgå i et unikt, stærkt fagligt HR-team, der arbejder i et agilt setup? Så er dette måske jobbet for dig. Her forventer vi, at du har lyst til at udfordre måden, vi gør tingene på, samtidig med at du er med til at sikre professionalismen og pålideligheden i de kerneopgaver, vi løfter i HR.

Scrum-master – driv skaleret udviklingsprogram hos sværvægterne i det agile felt

Vil du facilitere et stort, forretningskritisk program på tværs af op til 8 højt kvalificerede Scrum-teams? Og er du typen, der med visuelle værktøjer og agil styring kan få folk til at forlade et produktivt møde med et smil på læben?

Nyuddannet softwareudvikler til optimering af låneprocesser

Vil du udvikle komplekse kreditsystemer til nogle af de største aktører i den finansielle sektor i Dan-mark? Og vil du have en hverdag i et stort IT-hus, som arbejder med DevOps og SAFe?

IT- og forretningsarkitekt

Optimering og automatisering. Solution Intent og Architectural Runway. Portfolio Epics og Lean Business cases. Lyder det som noget, du kunne tænke dig at sætte dit aftryk på?

Service Delivery Manager – sæt retningen for vores SDM-setup

Vil du bygge en funktion op fra bunden og styrke samarbejdet mellem Danmarks foretrukne finansielle IT-partner og de danske banker? Og vil du være en del af et virkelig hjælpsomt team, der glæder sig til at høre dine idéer?

Netværksspecialist – sæt dit præg på vores infrastruktur

Er du klar til at tage ansvar for komplekse infrastrukturer og domæner? Og træde ind i en rådgivende rolle, hvor du skal udtænke design og forbedringer, der kan gøre den store forskel for Bankdata og vores kunder?

Teknisk konsulent – vær med når vi skaber fremtidens IT-arbejdsplads

Er du klar til at kickstarte din karriere i en stilling, hvor du kan prøve kræfter med administration af cirka 14.000 Windows-arbejdspladser – og deltage i udviklingen af Modern Workplace-koncepter?

Senior IT-ingeniør til udvikling af fremtidens IT-arbejdsplads

Kunne du tænke dig at gøre en forskel for hele 14.000 medarbejdere i den finansielle sektor gennem kreativ konceptudvikling og skarp problemløsning?

IT-Sikkerhedsinteresseret studiemedhjælper søges til Sikkerhed & Compliance i Bankdata

Vil du arbejde med IT-sikkerhed i Bankdata samt bistå vores medlemsbanker i at bevare det hø-je sikkerhedsniveau? Vi søger en ambitiøs og målrettet studentermedhjælper til afdelingen Sik-kerhed & Compliance i Bankdata, der vil være med til at udføre eksisterende kontroller samt være med til at udtænke nye.

Senior Java software developer til nyt udviklingsprojekt for banksektoren

Vil du være med til at sætte den faglige retning i et stort IT-hus som en del af et visionært team, der arbejder med DevOps og SAFe?

Java software developer til nyt udviklingsprojekt for banksektoren

Vil du kickstarte karrieren i et stort IT-hus og et visionært team, der arbejder med DevOps og SAFe?

Skarpe Java-talenter til DevOps-udvikling

Bankdata arbejder for nogle af de mest kendte brands inden for finanssektoren, vi er gået all-in på DevOps i vores agile udvikling, og vi inviterer dig til at være med.

Analytisk profil med fokus på markedsdata til kapitalmarkedsområdet

Har du et godt kendskab til kapitalmarkedsområdet? Og vil du hjælpe os med at skabe overblik og sikre, at vi har de rigtige kontrakter på plads og bruger vores markedsdata på den rigtige måde?