Ledige Stillinger

Er du interesseret i et job hos Bankdata, er du velkommen til at kontakte os på 7924 2233 eller via e-mail: hr@bankdata.dk

Hvis du ønsker at modtage en e-mail, når der er ledige job på vores hjemmeside, kan du benytte boksen på denne side.

Uopfordret ansøgning
Læg en uopfordret ansøgning i vores emnebank og øg dine jobchancer.

Søg uopfordret

Ledige stillinger

Softwareudvikler til kapitalmarkedsområdet

Motiveres du af at arbejde i et spændende og komplekst forretningsområde, hvor du kan udvikle dig til at blive fagekspert? Så bliv en del af Bankdata – her keder vi os sjældent. Du bliver en del af et komplekst forretningsområde, hvor vi arbejder med Java, COBOL, C#, PaaS Angular og REST.

Teknisk udviklings- og driftsansvarlig til ITSM

Vil du gerne udvikle dig inden for faglig ledelse? Og kunne du tænke dig et udadvendt job inden for ITIL-processer og IT Service Management?

Senior software developer til udvikling af finansiel infrastruktur

Er du klar til at gå forrest og sætte standarden som en del af et agilt host-udviklingsteam? Og vil du være den, der sætter retningen, når vi skal modernisere vores komplekse host-platforme?

Business Consultant og Product Owner til Lån & Finansiering

Vil du med i forreste række på den teknologiske udvikling i bankverdenen og være med til at udvikle morgendagens låne- og finansieringsløsninger? Vil du opnå unikke kompetencer som et centralt bindeled mellem forretning og IT? Og er du ikke bange for at træffe beslutninger og sætte dig præg?

Senior IT-konsulent til driftsopfølgning

Kan du lide detektivarbejdet i at pille et IT-teknisk problem fra hinanden og finde frem til kerneindholdet – og derefter sætte det helt rigtige hold til løse opgaven?

Kunne du tænke dig et job, der kombinerer kundekontakt, bankverdenen og IT?

”Det her er muligheden for dig, der kender til IT, projekter og gerne bank eller finans. Måske du allerede arbejder med alle tre, eller også har du en IT-uddannelse og ønsker at kunne kombinere den med din erfaring som projektleder eller tidligere job i en bank. Her kan du få det bedste af de tre verdener,”