Ledige Stillinger

Er du interesseret i et job hos Bankdata, er du velkommen til at kontakte os på 7924 2233 eller via e-mail: hr@bankdata.dk

Hvis du ønsker at modtage en e-mail, når der er ledige job på vores hjemmeside, kan du benytte boksen på denne side.

Uopfordret ansøgning
Læg en uopfordret ansøgning i vores emnebank og øg dine jobchancer.

Søg uopfordret


Ledige stillinger

Forretningskonsulent med flair for test

Har du lyst til at skabe IT løsninger, der gør dagligdagen nemmere for rådgiverne i pengeinstitutterne? Vil du være med til at sikre, at vi overholder gældende lovgivning og beskytter vores finansielle institutioner mod cyberkriminalitet? Har du flair for test og brænder for at skabe solide, velfungerende IT løsninger, så er du måske vores nye kollega i Bankdata.

Ambitiøs studentermedhjælper med interesse for it sikkerhed

Vil du arbejde med IT-sikkerhed i Bankdata samt bistå vores medlemsbanker i at bevare det høje sikkerhedsniveau? Vi søger en ambitiøs og målrettet studentermedhjælper til afdelingen Operational IT-Sikkerhed i Bankdata, der vil være med til at udføre eksisterende kontroller samt være med til at udtænke nye.

Praktikant der brænder for digital produktudvikling

Vil du med på en rejse hvor ambitionerne er i top, og hvor vi er teknologiske frontløbere inden for Fintech-branchen og udvikler fremtidens online bank?

Erfaren Scrum-master søges til sværvægterne i det agile felt

Vil du facilitere 3 teams, hvor ét har ansvar for et forretningsstrategisk Initiativ, som i tæt samarbejde med udviklingsområderne skal gøre Bankdata til en DevOps organisation? Samtidig med at du driver og udvikler de agile events i 2 teams af erfarne og skarpe agile coaches og proceskonsulenter? Det kræver erfaring, at du for længst har styr på din værktøjskasse, og at du forstår at kommunikere med folk i øjenhøjde og med et smil på læben.

Senior Software Developer til et agilt team

Trives du i et agilt team hvor ambitionerne er i top, og kunne du tænke dig at være en af de teknologiske frontløbere inden for Fintech-branchen og være med til at udvikle fremtidens online bank? Så er den perfekte mulighed lige åbnet for dig!

Scrum master med agilt blod i årerne

Brænder du for agil softwareudvikling, og vil du støtte os på vores agile rejse? Så er du måske den Scrum Master, vi står og mangler i afdelingen for Bevillingsløsninger.

Erfaren Software Developer til front-runner i den finansielle sektor Bankdata

Vil du med i forreste række på den teknologiske udvikling i bankverdenen og være med til at udvikle morgendagens låne- og finansieringsløsninger? Så er Bankdata stedet for dig!

Studentermedhjælper til Bankdatas HR afdeling i Fredericia

Kunne du tænke dig at afprøve teorier og værktøjer fra din uddannelse i praksis og lære HR fra bunden? Så tilbyder vi dig et studiejob 2 dage om ugen, hvor du får en vigtig rolle i at understøtte og varetage mange forskellige administrative opgaver i HR blandt andet omkring vores HR system, vores rekrutteringsprocesser og vores læring & udviklingsaktiviteter.

Cloudspecialist – hjælp os med at blive endnu bedre

Går du med en drøm om at sikre, at skyen bliver taget i brug bedst muligt? Og vil du sætte dit fingeraftryk på en platform, der bliver kernen af finansiel IT i Danmark?

Vær med til, at sætte rammerne for IT- og Informationssikkerheds området i Bankdata

Har du ambitioner om at gøre din indflydelse gældende inden for IT- og informationssikkerhed i et af Danmarks største it-finanshuse, hvor sikkerhed og Compliance er øverst på dagsordenen?

Senior software developer – tag styringen som senior software developer inden for applikationssikkerhed

Har du en lyst til at være med på de allernyeste løsninger inden for bankverdenen? Og skabe fremtidssikrede løsninger?

Vær med til, at definere sikkerheden for IT-Infrastruktur og sætte rammerne for Bankdatas Cyberrobusthed

Har du ambitioner om at gøre din indflydelse gældende inden for IT-sikkerhed? Og har du lysten og evnerne til at være med til at drive og udvikle sikkerheden inden for kritisk infrastruktur i Danmarks finansielle sektor og arbejde i et af Danmarks største it-finanshuse, hvor sikkerhed og Compliance er øverst på dagsordenen?

UX-designer – skab den digitale bank for rådgivere

Har du lyst til at være den brugerrettede specialist, som sikrer, at vores digitale løsninger til bankrådgivere bliver brugervenlige og skaber sammenhængende kunderejser?

Vær med til, at definere sikkerheden for Bankdatas brug af cloud løsninger

Har du ambitioner om at gøre din indflydelse gældende inden for cloud-sikkerhed og compliance? Og har du lysten og evnerne til at være med til at drive cloud-sikkerhed og compliance i et af Danmarks største it-finanshuse, hvor sikkerhed og compliance er øverst på dagsordenen?