Ledige Stillinger

Er du interesseret i et job hos Bankdata, er du velkommen til at kontakte os på 7924 2233 eller via e-mail: hr@bankdata.dk

Hvis du ønsker at modtage en e-mail, når der er ledige job på vores hjemmeside, kan du benytte boksen på denne side.

Uopfordret ansøgning
Læg en uopfordret ansøgning i vores emnebank og øg dine jobchancer.

Søg uopfordret


Ledige stillinger

Har du lyst til at blive IT-konsulent hos Bankdata?

Vi søger kompetencer indenfor ITSM og Power BI Afdelingen Drifts- og Leveranceopfølgning er en del af området Transition & Drift, som oplever øget opmærksomhed og bevågenhed både internt og eksternt fra, pga. forandrede krav og forventninger fra Bankdatas omverden.

Software Developer – udfold dine evner i nyoprettet team

Vi bygger fremtidens digitale bank. Og det betyder, at vi skal arbejde med de nyeste teknologier og værktøjer. Det betyder også, at nogen skal lære os det – er det dig?

Udvikler med solid forretningsinteresse

Vil du være med i hele processen omkring udviklingen af vores løsninger og få en afvekslende hverdag, hvor der altid er udfordrende opgaver? Vil du have ambitiøse kolleger, der er der for hinanden og få den tekniske førertrøje, hvis du ikke bærer den allerede?

Er du sulten efter en udfordring som Software Developer?

Får du et kick af at arbejde i et komplekst forretningsområde, hvor du på sigt kan blive vores ubestridte fagekspert? Og vil du sørge for, at Bankdatas kunder arbejder på velfungerende og fremtidssikrede platforme, så hr. og fru Danmark får en god og tryg oplevelse, når de handler aktier?

Forretningskonsulent med flair for test

Hvis du er nyuddannet eller har et par års erfaring fra IT eller finanssektoren, så kig med! I denne stilling får du muligheden for at arbejde i krydsfeltet mellem IT og de finansielle markeder, og du vil være med i udviklingen af fremtidens kapitalmarkedsløsninger!

Erfaren DevOps Arkitekt og Coach med forandringsledelses-erfaring og mindset

Vi tilbyder dig indflydelse i en spændende og ambitiøs udvikling af en af Danmarks mest anerkendte agile software udviklingsvirksomheder. I en rolle hvor du kommer til at sætte dit præg på, hvordan vi styrker vores DevOps mindset og praktikker i en tværorganisatorisk transformation.

Software developer med et procesfokus – vil du være med til at forandre applikationssikkerhedsområdet i Bankdata?

Har du en lyst til at være med på de allernyeste løsninger inden for bankverdenen? Vil du udvikle fremtidssikrede løsninger, samt have fokus på procesforbedringer?

Full stack udvikler – vær med til at bygge nogle af de vigtigste features for vores banker

Vil du gerne arbejde med microservices, SpringBoot, JPA, Jenkins, Docker, Grafana, Kubernetes og samtidig udvikle kritiske løsninger til den finansielle sektor, så er det lige dig vi mangler.

Frontend engineer der brænder for microfrontends

Brænder du for frontend kode og for hvordan man laver den rette strukturer i sin frontend applikation, så så mange teams kan arbejde på samme produkt uden at ”spænde ben” for hinanden? Har du fulgt med på de seneste års frontend trends og udviklingen af principperne for microfrontends? Er det for dig, naturligt at et ambitiøst produkt har tilknyttet et designsystem? (Vi har open sourced vores på http://kirby.design)

Software Developer – arbejd med den nyeste teknologi i et højaktuelt område

Vil du arbejde med et utroligt spændende strategisk område – i et højt fagligt miljø med masser af personlig og faglig udvikling? Pensionsområdet er et brandvarmt emne hos pengeinstitutterne, så vi har den fulde, strategiske opmærksomhed fra vores kunder.

Vi søger en erfaren Software Developer på vores Kubernetes platform

Hvis du er nysgerrig og kan lide at eksperimentere, så er det dig vi søger…

DevOps engineer til decentrale udviklingsplatforme

Er du nysgerrig af natur, og har du en legende tilgang til en problemstilling? Så tilbyder Bankdata en stilling i Decentrale Udviklingsplatforme som software developer.