Ledige stillinger

Samarbejdsorienteret forretningskonsulent til investeringsområdet

Kunne du tænke dig at indgå i et interessant samarbejde på tværs af landegrænser, hvor du oversætter forretningsbehov fra vores danske pengeinstitutter til brugervenlige IT-løsninger.

Platforms udvikler til afdelingen ”Udviklingsstøtte”

Træd ind i en rolle, hvor du implementerer nye platforme som OpenShift og IBM WebSphere og er med til at levere netbanksløsninger og medarbejderportaler til 7.500 medarbejdere og 1,6 millioner kunder hos Danmarks pengeinstitutter.

Selvkørende studentermedhjælper til spændende kommunikationsafdeling

Vi søger to selvkørende kommunikationsstuderende til spændende kommunikationsafdeling i Fredericia.

Studentermedhjælper til spændende Java-opgaver

Er du datalogi-, eller it-studerende? Har du mod på at bruge din teoretiske viden i praksis og opnå værdifuld erfaring til dit CV?

Forretningskonsulent med indsigt i handel med aktier og obligationer

Kan du lide at arbejde i krydsfeltet mellem IT og forretning? Og vil du være med i udviklingen af fremtidens kapitalmarkedsløsninger?

Løsningsorienteret udvikler til stærkt agilt team

Vil du udfordre dine udviklerkompetencer i en veletableret virksomhed, hvor vores komplekse projekter stiller krav til din kreativitet? Og vil du være en del af vores agile high-performance-team, der husker at have det rigtig sjovt, mens vi arbejder?

Vær med til at skabe ny API og Open Banking platform

Er du datalog, IKT eller it-studerende? Har du mod på at bruge din teoretiske viden i praksis og opnå værdifuld erfaring til dit CV?

Er du interesseret i et job hos Bankdata, er du velkommen til at kontakte os på 7924 2233 eller via e-mail: bdpost@bankdata.dk

Hvis du ønsker at modtage en e-mail, når der er ledige jobs på vores hjemmeside, kan du også benytte boksen på denne side.

Uopfordret ansøgning
Læg en uopfordret ansøgning i vores emnebank og øg dine jobchancer.

Søg uopfordret