Ledige Stillinger

Er du interesseret i et job hos Bankdata, er du velkommen til at kontakte os på 7924 2233 eller via e-mail: hr@bankdata.dk

Hvis du ønsker at modtage en e-mail, når der er ledige job på vores hjemmeside, kan du benytte boksen på denne side.

Uopfordret ansøgning
Læg en uopfordret ansøgning i vores emnebank og øg dine jobchancer.

Søg uopfordret

Ledige stillinger

Software Developer til kapitalmarkedsområdet

Motiveres du af at arbejde i et spændende og komplekst forretningsområde, hvor du kan udvikle dig til at blive fagekspert? Så grib muligheden for at blive udvikler i Bankdatas Kapitalmarkedsområde.

Økonomiassistent til Bankdata – tidsbegrænset ansættelse, 12 mdr.

Har du økonomisk overblik, og er du serviceminded af natur? Og vil du være en del af en mindre økonomiafdeling i en stor projektvirksomhed, som er med til at udvikle og forme fremtidens IT-værktøjer til bankverdenen?

Økonomielev til IT-udviklingshus

Vil du bygge din økonomividen op blandt erfarne kolleger? Og er du klar til et spændende uddannelsesforløb hos en innovativ IT-virksomhed, hvor forandringer er en naturlig del af hverdagen?

Studentermedhjælper til økonomiafdeling

Dette er din mulighed for at blive en del af en moderne finansiel IT-virksomhed, der har brug for en talentfuld studentermedhjælper til vores økonomiafdeling.

1-2 studentermedhjælpere til arbejdspladskoncepter

Læser du kommunikation eller journalistik? Så er du måske én af vores nye studentermedhjælpere til afdelingen Arbejdspladskoncepter i Bankdata.