Ledige Stillinger

Er du interesseret i et job hos Bankdata, er du velkommen til at kontakte os på 7924 2233 eller via e-mail: hr@bankdata.dk

Hvis du ønsker at modtage en e-mail, når der er ledige job på vores hjemmeside, kan du benytte boksen på denne side.

Uopfordret ansøgning
Læg en uopfordret ansøgning i vores emnebank og øg dine jobchancer.

Søg uopfordret


Ledige stillinger

Bliv en nøglespiller i vores agile team og bekæmp finansiel kriminalitet!

Er du interesseret i finans-it, nysgerrig på nye digitale trends samt stålsat på at bekæmpe finansiel kriminalitet og ønsker du at være det uundværlige bindeled mellem vores samarbejdspartnere og de Antihvidvask- og Antiterror systemer, vi arbejder med?

Erfaren Scrum Master der lever og ånder for agile principper

Kan du tænke dig at blive en del af en af landets største it-finanshuse, som arbejder ud fra de agile principper? Og ønsker du at blive en del af 2 teams der arbejder med MS365-cloudservices? Så er du måske vores nye Scrum Master i Digital Kollaboration & Teknologi, hvor du får til opgave at motivere og optimere 2 teams i måden at arbejde effektivt på i et agilt setup.

Scrum master med IT-baggrund – er du med på opbygningen af en ny udviklingsplatform til kapitalmarkedsområdet?

Bankdata er lige nu i gang med Danmarks største og mest komplekse implementering inden for kapitalmarkedsområdet som vil gøre MX.3 systemet til en kritisk del af Danmarks finansielle infrastruktur

Forretningskonsulent til fremtidens ´digital banking´

Har du en finansiel- eller IT-baggrund og lyst til at bygge videre på din karriere i en af Danmarks største IT-virksomheder inden for finanssektoren? Og kan du se potentialet i at være med på de aller nyeste løsninger inden for bankverdenen?

Afdelingsleder til helt nyt User Experience (UX)-team

Er du vores nye fyrtårn inden for UX, og kunne du tænke dig at træde helt nye stier i Bankdata sammen med et team af passionerede og talentfulde UX-specialister?

Sæt retningen for IT-risikostyring som IT-riskmanager i et af Danmarks største it-finans-huse

Har du ambitioner om at gøre din indflydelse gældende inden for compliance og sikkerhed? Og har du lysten og evnerne til at drive IT-risikostyringsfunktionen i et af Danmarks største it-finanshuse, hvor compliance og sikkerhed er øverst på dagsordenen?

Ambitiøs studentermedhjælper med interesse for strategi, økonomi og it

Vil du arbejde med strategisk planlægning, budgettering og controlling samt ledelses- og statusrapportering? Så er du måske den ambitiøse og målrettede studentermedhjælper, vi søger til afdelingen Portfolio Management, hvor du vil være med til drive Bankdatas strategi-ske samarbejde med medlemsbankerne og eksekveringen i Bankdatas udviklingsorganisation.

Erfaren Java software developer med stort fagligt og personligt potentiale til kapitalmarkedsområdet

Motiveres du af at arbejde i et spændende og komplekst forretningsområde, hvor du kan udvikle dig til at blive fagekspert? Så grib muligheden for at blive software developer i Bankdatas Kapitalmarkedsområde. Vi søger en erfaren Software Developer med senior potentiale til forretningsområdet.

Software Developer til frontend-appudvikling på de nyeste teknologier

Vil du arbejde med Angular, NgRx/Redux, Node.js og TypeScript? Og vil du drive frontend-udviklingen af apps til et produkt, der er uundværligt for mennesker over hele Danmark?