Ledige Stillinger

Er du interesseret i et job hos Bankdata, er du velkommen til at kontakte os på 7924 2233 eller via e-mail: hr@bankdata.dk

Hvis du ønsker at modtage en e-mail, når der er ledige job på vores hjemmeside, kan du benytte boksen på denne side.

Uopfordret ansøgning
Læg en uopfordret ansøgning i vores emnebank og øg dine jobchancer.

Søg uopfordret

Ledige stillinger

Studentermedhjælper til Support funktion i Bankdatas Kapitalmarkedsområde

Studerer du cand.oecon, cand.merc. eller cand.it (comm./org.), og har du interesse indenfor kapitalmarkedsområdet? så er det måske dig vi søger.

Forretningskonsulent til Support funktion – nyuddannet eller erfaren

Har du lyst til solide udfordringer inden for kapitalmarkedet, og vil du opnå unikke kompetencer som bindeled mellem forretning og IT? Vil du være med til at bygge fremtidens kapitalmarkedsplatform i et internationalt og dynamisk miljø med mange interessenter? Og vil du arbejde helt tæt sammen med forretningen inden for et område med stor bevågenhed?

Programleder til complianceprojekter

Er du klar til at bruge din erfaring fra finanssektoren til at holde styringen med vores complianceprojekter?

Økonomiorienteret Forretningskonsulent til implementering af Bankdatas Kapitalmarkedsplatform – gerne nyuddannet

Har du lyst til solide udfordringer inden for kapitalmarkedet, og vil du opnå unikke kompetencer som bindeled mellem forretning og IT? Vil du være med til at bygge fremtidens kapitalmarkedsplatform i et internationalt og dynamisk miljø med mange interessenter?

Senior IT security consultant til nyoprettet stilling – Fredericia

Har du erfaring med IT-sikkerhed, og vil du have afgørende betydning for Bankdatas og pengeinstitutternes IT-sikkerhed? Og har du lyst til en rolle i et professionelt team med god balance mellem arbejde og fritid?

Udvikler til batch flows og online programmering

Vil du være en del af et af Danmarks bedste og mest sociale udviklingsteams? Og har du lyst til en helt central udviklerstilling inden for Bankdatas basissystemer?

IT security consultant til nyoprettet stilling – Fredericia

Er du hjemme i Active Directory eller Omada, og vil du have en nyoprettet stilling med afgørende betydning for vores brugerforvaltning? Og har du lyst til en rolle i et professionelt team med god balance mellem arbejde og fritid?

Analytisk udvikler til batch flows og online programmering

Vil du være en del af et af Danmarks bedste og mest sociale udviklingsteams? Og har du lyst til en helt central udviklerstilling inden for Bankdatas pensionssystem?

Java software developer til procesoptimering

Vil du være en del af en yderst kompetent og social afdeling i Bankdata?

Cobol-udvikler med lyst til drift og kundeservice

Motiveres du af driftsopgaver og kundebetjening? Så inviterer vi dig inden for der, hvor tandhjulene får tingene til at rulle, når pengene skifter hænder.

Java-udvikler med lyst til drift og kundeservice

Motiveres du af driftsopgaver og kundebetjening? Så inviterer vi dig inden for der, hvor tandhjulene får tingene til at rulle, når pengene skifter hænder.

Studentermedhjælper til økonomiafdeling

Dette er din mulighed for at blive en del af en moderne finansiel IT-virksomhed, der har brug for en talentfuld studentermedhjælper til vores økonomiafdeling.