Ledige Stillinger

Er du interesseret i et job hos Bankdata, er du velkommen til at kontakte os på 7924 2233 eller via e-mail: hr@bankdata.dk

Hvis du ønsker at modtage en e-mail, når der er ledige job på vores hjemmeside, kan du benytte boksen på denne side.

Uopfordret ansøgning
Læg en uopfordret ansøgning i vores emnebank og øg dine jobchancer.

Søg uopfordret

Ledige stillinger

Senior IT-konsulent til driftsopfølgning

Kan du lide detektivarbejdet i at pille et IT-teknisk problem fra hinanden og finde frem til kerneindholdet – og derefter sætte det helt rigtige hold til løse opgaven?

Kunne du tænke dig et job, der kombinerer kundekontakt, bankverdenen og IT?

”Det her er muligheden for dig, der kender til IT, projekter og gerne bank eller finans. Måske du allerede arbejder med alle tre, eller også har du en IT-uddannelse og ønsker at kunne kombinere den med din erfaring som projektleder eller tidligere job i en bank. Her kan du få det bedste af de tre verdener,”

Senior Software Developer til front-runner i den finansielle sektor

Vil du med i forreste række på den teknologiske udvikling i bankverdenen og være med til at udvikle morgendagens låne- og finansieringsløsninger? Så er Bankdata stedet for dig! Silkeborg eller Aarhus.

Agil legeplads for skarpe Java-talenter

Bankdata arbejder for nogle af de mest kendte brands inden for finanssektoren, vi er gået all-in på den agile udvikling, og vi inviterer dig til at være ved - Silkeborg eller Aarhus.

Business controller

Er du klar til at sætte skub i din karriere som business controller? Og har du lyst til at træde ind i en udadvendt rolle, hvor du får dyb indsigt i vores forretning og stor mulighed for indflydelse?

Afdelingsleder til IT-afdeling, der fremmer den gode investeringsrådgivning

Vil du spille en afgørende rolle for udviklingen af fremtidens infrastruktur og IT-løsninger til investeringsrådgivere i vores 9 pengeinstitutter?

Forretningskonsulent der brænder for data til implementering af Bankdatas Kapitalmarkedsplatform

Vil du være med til at bygge fremtidens kapitalmarkedsplatform i et internationalt og dynamisk miljø med mange interessenter? Brænder du for at arbejde med data, og har du lyst til at sikre, at vores rapporteringsløsning understøtter brugerne af Bankdatas Kapitalmarkedsplatform?