Ledige Stillinger

Er du interesseret i et job hos Bankdata, er du velkommen til at kontakte os på 7924 2233 eller via e-mail: hr@bankdata.dk

Hvis du ønsker at modtage en e-mail, når der er ledige job på vores hjemmeside, kan du benytte boksen på denne side.

Uopfordret ansøgning
Læg en uopfordret ansøgning i vores emnebank og øg dine jobchancer.

Søg uopfordret

Ledige stillinger

IT-consultant, Driftsopfølgning

Er du dygtig til at koordinere drift og leverancer og er håndtering af interessenter en af dine spidskompetencer? Så er det måske dig vi har brug for til vores Driftsopfølgningsteam med arbejdssted i Fredericia, hvor du vil blive en del af et engageret team med 5 kollegaer, som er ansvarlig for Driftsopfølgning.

Forretningskonsulent til kapitalmarkedsområdet

Kunne du tænke dig en stilling som nøgleperson i udviklingsprojekter og som bindeled mellem vores IT-specialister og pengeinstitutter landet rundt?

Ambitiøs studentermedhjælper med interesse for økonomi og it

Vil du arbejde med ledelses- og statusrapportering og bistå med udvikling af nye rapporteringsværktøjer? Vi søger en ambitiøs og målrettet studentermedhjælper til udviklingsprogrammet Optimering af Låneprocesser, der vil være med til drive projektets strategiske retning i samarbejde med medlemsbankerne.

Studentermedhjælper til Bankdatas afdeling for Metode & Effektivisering

Kunne du tænke dig at være med til at planlægge og deltage i tiltag som gør vores organisation mere skarp i forhold til metoder og processer?

Ambitiøs studentermedhjælper med interesse for strategi, økonomi og it

Vil du arbejde med strategisk planlægning, budgettering og controlling samt ledelses- og statusrapportering? Så er du måske den ambitiøse og målrettede studentermedhjælper, vi søger til afdelingen Portfolio Management Office, hvor du vil være med til drive Bankdatas strategiske samarbejde med medlemsbankerne og eksekveringen i Bankdatas udviklingsorganisation.

Lead domain architect til kapitalmarkedsområdet

Vil du sætte retningen for vores domænearkitektur, så dine kolleger ved, hvor vi skal hen og hvordan? Og kunne du tænke dig at være lead i et helt nyt team, som du i høj grad får lov til at præge?

2 studentermedhjælpere til Bankdatas HR-afdeling i Fredericia

Kunne du tænke dig at afprøve teorier og værktøjer fra din uddannelse i praksis og lære HR fra bunden?