Ledige Stillinger

Er du interesseret i et job hos Bankdata, er du velkommen til at kontakte os på 7924 2233 eller via e-mail: hr@bankdata.dk

Hvis du ønsker at modtage en e-mail, når der er ledige job på vores hjemmeside, kan du benytte boksen på denne side.

Uopfordret ansøgning
Læg en uopfordret ansøgning i vores emnebank og øg dine jobchancer.

Søg uopfordret

Ledige stillinger

Indfri dit fulde potentiale som Software Developer og gå forrest på de nyeste frontend-teknologier!

Er du nysgerrig på nye digitale trends (eksempelvis inden for automatisering) og ønsker du at udvikle, drive, implementere og udbrede de nyeste frontend-teknologier i branchen?

Digital superhelt der fronter softwareudvikling

Har du lyst til at blive en del af Team Marvel, som består af hverdagens usynlige helte? Og har du motivation for at udvikle nye features og vedligeholde eksisterende applikationer?

Bliv en nøglespiller i vores agile team og bekæmp finansiel kriminalitet!

Er du interesseret i finans-it, nysgerrig på nye digitale trends (eksempelvis inden for kunstig intelligens), stålsat på at bekæmpe finansiel kriminalitet og ønsker du at være det uundværlige bindeled mellem vores samarbejdspartnere og de Antihvidvask- og Antiterror systemer, vi arbejder med?

Senior Forretningskonsulent

Har du en baggrund i et pengeinstitut, og kunne du tænke dig at arbejde i et spændende miljø under forandring, der byder på alt fra kundekontakt til IT, data og jura?

Analytisk profil med fokus på markedsdata til kapitalmarkedsområdet

Har du et godt kendskab til kapitalmarkedsområdet? Og vil du hjælpe os med at skabe overblik og sikre, at vi har de rigtige kontrakter på plads og bruger vores markedsdata på den rigtige måde?

Udvikler med lyst til drift og kundeservice på decentrale platforme

Motiveres du af driftsopgaver og kundebetjening? Så inviterer vi dig inden for der, hvor tandhjulene får tingene til at rulle, når pengene skifter hænder. Her får du på én gang kendskab til kundernes betalingsløsninger og hele det bagvedliggende systemudviklingsarbejde. Det giver rig mulighed for fordybelse og at lære fra erfarne kolleger samtidig med, at du får kontakt til kunderne.

Softwareudvikler til vores datateam

Kunne du tænke dig at blive en del af et stærkt Scrum-team i et af Danmarks største IT-udviklingshuse? Og vil du være med til at sikre optimale Datawarehouse-løsninger, så vores kunder kan bruge deres data bedst muligt?