Ledige Stillinger

Er du interesseret i et job hos Bankdata, er du velkommen til at kontakte os på 7924 2233 eller via e-mail: hr@bankdata.dk

Hvis du ønsker at modtage en e-mail, når der er ledige job på vores hjemmeside, kan du benytte boksen på denne side.

Uopfordret ansøgning
Læg en uopfordret ansøgning i vores emnebank og øg dine jobchancer.

Søg uopfordret

Ledige stillinger

Teknisk udviklings- og driftsansvarlig til ITSM

Vil du gerne udvikle dig inden for faglig ledelse? Og kunne du tænke dig et udadvendt job inden for ITIL-processer og IT Service Management?

Senior software developer til udvikling af finansiel infrastruktur

Er du klar til at gå forrest og sætte standarden som en del af et agilt host-udviklingsteam? Og vil du være den, der sætter retningen, når vi skal modernisere vores komplekse host-platforme?

Scrum master – driv vores agile rejse

Vil du coache 2 high-performance teams til succes i et af Danmarks største IT-udviklingshuse?

Business Consultant og Product Owner til Lån & Finansiering

Vil du med i forreste række på den teknologiske udvikling i bankverdenen og være med til at udvikle morgendagens låne- og finansieringsløsninger? Vil du opnå unikke kompetencer som et centralt bindeled mellem forretning og IT? Og er du ikke bange for at træffe beslutninger og sætte dig præg?

Agile coach til IT og technical excellence

Hos Bankdata har vi omfavnet de agile arbejdsmetoder, og mange af vores medarbejdere er allerede nære venner med Kanban og Scrum. Vil du være med på vores rejse henimod nye agile højder?

Scrum Master med agilt DNA

Vil du være Scrum Master i et af Danmarks største IT-udviklingshuse, som er gået all-in på agil udvikling. Bliver du drevet af at motivere andre og skabe retningen for et team? Kan du facilitere udviklingsprocesser og coache dine kolleger?

Senior IT-konsulent til driftsopfølgning

Kan du lide detektivarbejdet i at pille et IT-teknisk problem fra hinanden og finde frem til kerneindholdet – og derefter sætte det helt rigtige hold til løse opgaven?

Kunne du tænke dig et job, der kombinerer kundekontakt, bankverdenen og IT?

”Det her er muligheden for dig, der kender til IT, projekter og gerne bank eller finans. Måske du allerede arbejder med alle tre, eller også har du en IT-uddannelse og ønsker at kunne kombinere den med din erfaring som projektleder eller tidligere job i en bank. Her kan du få det bedste af de tre verdener,”

Senior Software Developer til front-runner i den finansielle sektor

Vil du med i forreste række på den teknologiske udvikling i bankverdenen og være med til at udvikle morgendagens låne- og finansieringsløsninger? Så er Bankdata stedet for dig! Silkeborg eller Aarhus.

Agil legeplads for skarpe Java-talenter

Bankdata arbejder for nogle af de mest kendte brands inden for finanssektoren, vi er gået all-in på den agile udvikling, og vi inviterer dig til at være ved - Silkeborg eller Aarhus.