Ledige Stillinger

Er du interesseret i et job hos Bankdata, er du velkommen til at kontakte os på 7924 2233 eller via e-mail: hr@bankdata.dk

Hvis du ønsker at modtage en e-mail, når der er ledige job på vores hjemmeside, kan du benytte boksen på denne side.

Uopfordret ansøgning
Læg en uopfordret ansøgning i vores emnebank og øg dine jobchancer.

Søg uopfordret


Ledige stillinger

Software Developer til komplekst og politisk bankområde

Vil du krydre dine kernekompetencer inden for software development med de komplekse, politiske rammer, der er på bankområdet, og specielt for de indlån, der har særlige vilkår? Og har du lyst til at udvikle dig sammen med os i et team, der har et stærkt sammenhold og er nysgerrige på både vores faglige udvikling og hinanden?

Software engineer til net- og mobilbank

Vi søger en softwareudvikler, der vil arbejde med agil produktudvikling på vores net- og mobilbank. Du vil få muligheden for at arbjede med en moderne platform bygget op omkring SPA, microservice og microfrontends. Desuden har vi etableret vores eget open-source design system, som du kan se på http://kirby.design

Studiemedhjælper med interesse for IT-sikkerhed

Vil du arbejde med IT-sikkerhed i Bankdata samt bistå vores medlemsbanker i at bevare det høje sikkerhedsniveau? Vi søger en stærk og målrettet studiemedhjælper til afdelingen Operationel IT-Sikkerhed i Bankdata, der vil være med at udtænke nye kontroller og udføre allerede eksisterende.

Product owner til platformteam indenfor procesautomatisering

Tag ansvaret for vores procesautomatiseringsværktøjskasse og sørg for at vores kunder altid har adgang til de bedste værktøjer, når vi procesoptimerer finanssektoren.

Vil du arbejde agilt med et kritisk system, der forhindrer finansiel kriminalitet?

Så brug dine evner som support-guru, backend-detektiv og antiterror-arkitekt, når du drifter og udvikler integrationerne af vores indkøbte system, der sikrer, at vores kunder ikke uforvarende støtter op om hvidvask og terrorisme.

Node.js Software Engineer

Vi søger en udvikler, der brænder for gode kodeprincipper og applikationer, der skalerer og performer i top. Du vil blive en del af et community af udviklere, der brænder for at dele viden og lave den bedste applikation, blandt andet med fokus på site reliability engineering omkring microservices.

Brænder du for at skabe sammenhæng, tænke tværgående og sikre god forankring?

Afdelingen Drifts- og Leveranceopfølgning er en del af området Transition & Drift, som på det seneste har fået øget opmærksomhed og bevågenhed både internt og eksternt fra, pga. forandrede krav og forventninger fra Bankdatas omverden.

Tekniker til serviceminded facility-afdeling

Vil du have et alsidigt job, hvor du tager dig af både små og store tekniske opgaver? Og synes du, det er fedt at have en bred kontaktflade i en stilling, hvor du virkelig gør en forskel i dine kollegers arbejdsdag?

Afdelingsleder – vil du skabe førsteklasses operationel IT-sikkerhed?

IT-sikkerhed er mere end teknik. Det er også kommunikation, kultur og god ledelse. Det ved du. Og derfor skal du læse videre her.

Sourcing manager! Er du klar til at sætte retningen for fremtidens sourcing-processer?

Hos Bankdata kan du arbejde med sourcing af software, digitale services og SaaS – områder med stor betydning for organisationen – og samtidig få ansvar for sourcing af konsulenter.

Bliv en nøglespiller i vores agile team og bekæmp finansiel kriminalitet!

Er du interesseret i finans-it, nysgerrig på nye digitale trends samt finder det spændende at bekæmpe finansiel kriminalitet, og ønsker du at være det uundværlige bindeled mellem vores samarbejdspartnere og de Antihvidvask- og Antiterror systemer, vi arbejder med?

Recruitment Partner til fagligt stærkt HR-team

Brænder du for rekruttering, talent attraction og HR-data? Og vil du være med til at sætte dit tydelige aftryk på en afgørende rekrutteringsopgave, hvor Bankdata skal sikre tilførsel af nye medarbejdere frem mod vores 2025 strategi?

Udlev dine lederdrømme i rollen som Product Owner

Går du rundt med drømmen om at arbejde med mennesker, lede et team og måske senere udvikle dig yderligere som leder? Skal vi så ikke få dig et skridt tættere på? Her hos Bankdata kan du nu få en Product Owner-rolle, hvor du skal meget mere end at prioritere mellem opgaver og sikre et godt produkt.

Software Engineer - skab flow og trivsel for Bankdatas mainframeudviklere

Brænder du for at skabe stærke udviklingsværktøjer, som sikrer hastighed og flow blandt Bankdatas mainframe udviklere? Får du energi af at udvikle og optimere de developer tools og tool chains, som udgør hjertet i Bankdatas skabelse af innovativ finansiel software? Har du mod på spændende tekniske udfordringer, cutting edge teknologi og på at indgå i et ekstremt kompetent team?

Erfaren økonom med interesse for finans-it til spændende rolle som PMO Business Partner

Har du styr på tallene? Og vil du være den økonomiske sparringspartner for ét eller flere af Bankdatas forretningsområder?

Frontend engineer der brænder for microfrontends

Brænder du for frontend-kode og for hvordan man laver den rette strukturer i sin frontend-applikation, så så mange teams kan arbejde på samme produkt uden at ”spænde ben” for hinanden? Har du fulgt med i de seneste års frontend-trends og udviklingen af principperne for microfrontends? Er det naturligt for dig at et ambitiøst produkt har tilknyttet et designsystem? (Vi har open sourced vores på http://kirby.design) Så er dette en karrieremulighed, du bør tage et kig på.

Software Engineer - Skab flow og trivsel for 500 Developers – nyuddannet eller erfaren

Brænder du for at skabe stærke udviklingsværktøjer, som sikrer hastighed og flow blandt 500 udviklere? Får du energi af at udvikle og optimere de developer tools og tool chains, som udgør hjertet i Bankdatas skabelse af innovativ finansiel software? Har du mod på spændende tekniske udfordringer, cutting edge teknologi og på at indgå i et ekstremt kompetent team?

Er du vores nye talstærke student worker?

Kunne du tænke dig at arbejde i én af Jyllands største IT-virksomheder? Brænder du for digital IT-udvikling og porteføljestyring, så har du nu muligheden for at blive en del af områdeteamet i Investering & Økonomi og koble din forståelse for økonomi og projektstyring fra studiet op på virkeligheden praksis.

Scrum Master – vil du skabe vejen for andres succes?

Nyder du at se andre give den gas med deres IT-faglighed, efter du har lyttet til dem og løst den udfordring, der blokerede for, at de kunne performe optimalt? Og er smilet, du får retur, dit brændstof i hverdagen?

Nyuddannet eller erfaren full stack-udvikler til fremtidens selvbetjeningsløsninger

Vil du være med til at forme morgendagens selvbetjeningsløsninger til danske erhvervsbrugere? I Bankdata har vi netop begivet os ud på denne rejse, og vi har brug for flere ihærdige og dygtige hænder.

Ambitiøs studentermedhjælper med interesse for Datamodellering og Business Intelligence

Efterspørgslen efter ledelsesinformation er støt stigende i Bankdata, hvorfor vi har brug for endnu en skarp og engageret studentermedhjælper med flair for udvikling.

Kære UX’er eller Product Designer. Vil du være med til at designe fremtidens bank til 1,6 mio danskere efter stærke agile principper?

Så er du måske en af de UX-konsulenter og Product Designere, vi søger til vores 15+ store UX & Design-afdeling til Silkeborg, Fredericia og Aarhus

Software developer til modernisering af kundeområdet

Motiveres du af at arbejde i et spændende og komplekst forretningsområde, hvor du kan udvikle dig til at blive fagekspert? Så bliv en del af Bankdata – her keder vi os sjældent. Du bliver en del af et komplekst forretningsområde og kommer både til at arbejde med PaaS, Angular, REST og Java.

Studentermedhjælper til User Adoption – vær med til at skabe fremtidens arbejdsplads i finansbranchen

Vil du have en rolle, hvor du har fingeren på pulsen? Og kunne du tænke dig at sætte dit præg på vores rejse mod at skabe værdi gennem user adoption af primært Microsofts cloud produkter, men også mange andre værktøjer?

Continuity Manager – Beredskabsstyring Senior IT Consultant

Vil du være med til at sikre grundlaget for stabil og sikker drift af væsentlige og kritiske fi-nansielle IT-løsninger? Så er du måske den person, der med din viden og erfaring om Bered-skabsstyring kan få et afgørende ansvar i dette arbejde.

Change Manager - Senior IT Consultant

Vil du være med til at sikre grundlaget for stabil og sikker drift af væsentlige og kritiske fi-nansielle IT-løsninger? Så er du måske den person, der med din viden og erfaring om Change kontrol kan få et afgørende ansvar i dette arbejde.

Vi er på udkig efter et nyt medlem til vores team der arbejder med produktudvikling og community building

Vil du med på en rejse, hvor ambitionerne er i top, hvor vi er teknologiske frontløbere inden for Fintech-branchen og vil du være med til at udvikle fremtidens digitale bank for otte pengeinstitutter?

Software developer – sæt dit præg på vores erhvervsbetalingsløsninger

Har du lyst til at give vores kunder de bedste og mest effektive erhvervsbetalingsløsninger? Og vil du være med til at sætte retningen for den teknologiske udvikling af vores produkter?

Arkitekt til net- og mobilbank med passion for Domain driven design og microservices

Er du allerede erfaren arkitekt eller er du erfaren udvikler der drømmer om at prøve kræfter med rollen som arkitekt, så har vi en spændende mulighed.

Senior full stack-udvikler – vær med til at skabe en moderne og effektiv webplatform

Vil du have mulighed for at arbejde med de nyeste webteknologier? Og kunne du tænke dig at sætte dit præg på vores helt nye Umbraco Headless-platform, der bruges af vores medlemsbanker til at lave egne hjemmesider?

Software Developer der fronter teknologiske initiativer

Vær med helt fremme i bussen på den teknologiske udviklingsfront og få et studiejob, hvor du får lov til at arbejde med et DevOps-teams som består af 6-8 dygtige udviklere der er blandt frontløberne inden for nye teknologier i Fintech-branchen og er med til at lave features i den nye mobilbank der skaber digitale relationer mellem kunde og bank.

Brænder du for at skabe sammenhæng, tænke tværgående og sikre god forankring?

Afdelingen Drifts- og Leveranceopfølgning er en del af området Transition & Drift, som på det seneste har fået øget opmærksomhed og bevågenhed både internt og eksternt fra, pga. forandrede krav og forventninger fra Bankdatas omverden.