Ledige Stillinger

Er du interesseret i et job hos Bankdata, er du velkommen til at kontakte os på 7924 2233 eller via e-mail: hr@bankdata.dk

Hvis du ønsker at modtage en e-mail, når der er ledige job på vores hjemmeside, kan du benytte boksen på denne side.

Uopfordret ansøgning
Læg en uopfordret ansøgning i vores emnebank og øg dine jobchancer.

Søg uopfordret

Ledige stillinger

Udvikler med lyst til drift og kundeservice på decentrale platforme

Motiveres du af driftsopgaver og kundebetjening? Så inviterer vi dig inden for der, hvor tandhjulene får tingene til at rulle, når pengene skifter hænder. Her får du på én gang kendskab til kundernes betalingsløsninger og hele det bagvedliggende systemudviklingsarbejde. Det giver rig mulighed for fordybelse og at lære fra erfarne kolleger samtidig med, at du får kontakt til kunderne.

Softwareudvikler til vores datateam

Kunne du tænke dig at blive en del af et stærkt Scrum-team i et af Danmarks største IT-udviklingshuse? Og vil du være med til at sikre optimale Datawarehouse-løsninger, så vores kunder kan bruge deres data bedst muligt?

Økonomer til Bankdatas kapitalmarkedsprogram – nyuddannet eller erfaren

Har du lyst til spændende udfordringer inden for kapitalmarkedet, og vil du opnå unikke kompetencer som bindeled mellem forretning og IT? Vil du være med til at bygge fremtidens kapitalmarkedsplatform i et internationalt og dynamisk miljø med mange interessenter? Og vil du arbejde helt tæt sammen med forretningen inden for et område med stor bevågenhed og dynamik?

Forretningskonsulent til kapitalmarkedsområdet

Kunne du tænke dig en stilling som nøgleperson i udviklingsprojekter og som bindeled mellem vores IT-specialister og pengeinstitutter landet rundt?

Ambitiøs studentermedhjælper med interesse for økonomi og it

Vil du arbejde med ledelses- og statusrapportering og bistå med udvikling af nye rapporteringsværktøjer? Vi søger en ambitiøs og målrettet studentermedhjælper til udviklingsprogrammet Optimering af Låneprocesser, der vil være med til drive projektets strategiske retning i samarbejde med medlemsbankerne.