Ledige Stillinger

Er du interesseret i et job hos Bankdata, er du velkommen til at kontakte os på 7924 2233 eller via e-mail: hr@bankdata.dk

Hvis du ønsker at modtage en e-mail, når der er ledige job på vores hjemmeside, kan du benytte boksen på denne side.

Uopfordret ansøgning
Læg en uopfordret ansøgning i vores emnebank og øg dine jobchancer.

Søg uopfordret


Ledige stillinger

Softwareudvikler – Erfaring er ikke det vigtigste

Motiveres du af at arbejde med spændende udfordringer? Så grib muligheden for at blive software developer i Bankdatas Kapitalmarkedsområde.

Erfaren Java Software Developer til kapitalmarkedsområdet

Motiveres du af at arbejde i et spændende og komplekst forretningsområde, hvor du kan udvikle dig til at blive fagekspert?

Forretningsinteresseret Softwareudvikler til ambitiøst team med komplekse forretningsområder indenfor Kapitalmarked

Du elsker at tage en specifik problemstilling, nærstudere koden og finde den lillebitte slåfejl, der var skyld i udfaldet. Men kan du også træde et skridt væk fra computeren og tage det bredere perspektiv? Evner du også at tænke i den langsigtede forretningsmæssige udvikling? Så læs videre her.

Brænder du for data management og tør du udfordre kollegaer og ledelsen?

Bankdata kigger ind i en fremtid med mere fokus på data og dermed mere fokus på data management. Vi skal skabe rammer, retningslinjer og best practices omkring data management.

Software Developer der fronter teknologiske initiativer

Vær med helt fremme i bussen på den teknologiske udviklingsfront og få et studiejob, hvor du får lov til at arbejde med et DevOps-teams som består af 6-8 dygtige udviklere der er blandt frontløberne inden for nye teknologier i Fintech-branchen og er med til at lave features i den nye mobilbank der skaber digitale relationer mellem kunde og bank.

Softwareudvikler studiejob til platform team

Vil du med på en rejse hvor vi arbejder på at lavere en stabil, udviklervenlig platform til Bankdatas kundehenvendte løsninger?

Senior Software Developer der fronter DevOps-team

Vær med helt fremme i bussen på den teknologiske udviklingsfront og bliv en del af et DevOps-team der arbejder på fintech-løsninger indenfor Bancassurance, hvor man kobler forsikring sammen med mobil-banken for at give kunderne den bedste oplevelse.

Software developer/business consultant til Datawarehouse

Brænder du for komplekse dataopgaver og smarte tekniske løsninger? Så får du her muligheden for at spille en vigtig rolle i at understøtte vores kunders – bankernes – vigtige processer og dermed sende dem et skridt foran konkurrenterne.

Indflydelsesrig Associate Program Manager med agilt fokus

Vil du arbejde med agiludvikling i en af Danmarks største finansielle it-virksomheder? Vil du hele tiden være med til at udfordre måden vi gør tingene på? Trives du i en rolle med stor berøringsflade både i og uden for egen organisation? Elsker du at have mange bolde i luften, samtidigt med at levere?

Gå i front som Scrum Master for dine teams inden for Operationel IT-Sikkerhed

Kan du lide at arbejde sammen med passionerede sikkerhedsfolk og brænder du for den agile måde at ar-bejde på? Så har vi den helt rigtige udfordring til dig.

Ambitiøs studentermedhjælper med interesse for processer, data og it

Vil du arbejde med processer, data og indsigter samt støtte større strategiske initiativer? Så er du måske den ambitiøse og målrettede studentermedhjælper, vi søger til afdelingen Metoder og Digitale Processer.

Hands on Financial Controller til stort it-udviklingshus

Har du økonomisk overblik og flair for tal? Vil du være en del af økonomiafdelingen i en af Danmarks største it-udviklingshuse inden for finans, som er med til at udvikle og forme fremtidens it-løsninger til danske pengeinstitutter? Så er denne chance måske noget for dig.

Software Engineer - Skab flow og trivsel for 500 Developers – nyuddannet eller erfaren

Brænder du for at skabe stærke udviklingsværktøjer, som sikrer hastighed og flow blandt 500 udviklere? Får du energi af at udvikle og optimere de developer tools og tool chains, som udgør hjertet i Bankdatas skabelse af innovativ finansiel software?

Financial Controller med ansvar for momsbehandling

Leder du efter nye udfordringer, og har du interesse for og/eller erfaring med moms? Vil du være en del af et stærkt controllerteam, der rummer erfaring, gå-på-mod, masser af idéer og et højt fagligt niveau?

Produktorienteret forretningskonsulent der vil med på vores Cloud-rejse!

Produktorienteret forretningskonsulent der vil med på vores Cloud-rejse! Kan du omsætte teknologi til forretning? Kan du koble forretningsprodukter sammen med IT Services? Kan du hjælpe os med at skabe et tydeligt service-/produktkatalog? Kan du kommunikere det tydeligt? Så er du måske præcis den, Bankdata leder efter!

Udvikler indenfor Applikationssikkerhed

Har du en lyst til at være med på de allernyeste løsninger inden for bankverdenen? Og skabe frem-tidssikrede løsninger?

Praktikant til team fokuseret på produktudvikling og community building

Vil du med på en rejse hvor ambitionerne er i top, hvor vi er teknologiske frontløbere inden for Fintech-branchen og udvikler fremtidens online bank?

Platforms udvikler, work smarter - not harder

Er du nysgerrig af natur, og har du en legende tilgang til en problemstilling? Så tilbyder Bankdata en stilling i Decentrale Udviklingsplatforme som software developer.

Software Developer der fronter DevOps-team

Vær med helt fremme i bussen på den teknologiske udviklingsfront og bliv en del af ét ud af to teams, hvis ambition er at blive Danmarks bedste DevOps-teams. Teamet består af 8 dygtige udviklere, der er blandt frontløberne inden for nye teknologier i Fintech-branchen, hvor de arbejder med at skabe fremtidens digitale relation inden for nye områder som Bankassurance eller Personal Finance Management.

Erfaren Software Developer til front-runner i den finansielle sektor Bankdata

Vil du med i forreste række på den teknologiske udvikling i bankverdenen og være med til at udvikle morgendagens låne- og finansieringsløsninger? Så er Bankdata stedet for dig!