Ledige Stillinger

Er du interesseret i et job hos Bankdata, er du velkommen til at kontakte os på 7924 2233 eller via e-mail: hr@bankdata.dk

Hvis du ønsker at modtage en e-mail, når der er ledige job på vores hjemmeside, kan du benytte boksen på denne side.

Uopfordret ansøgning
Læg en uopfordret ansøgning i vores emnebank og øg dine jobchancer.

Søg uopfordret


Ledige stillinger

Platforms udvikler, work smarter - not harder

Er du nysgerrig af natur, og har du en legende tilgang til en problemstilling? Så tilbyder Bankdata en stilling i Decentrale Udviklingsplatforme som software developer.

Product Owner til team fokuseret på produktudvikling og community building

Vil du være med på en ambitiøs rejse, hvor vi igennem moderne teknologi og et stort udviklercommunity bygger fremtidens digitale bank?

Senior software developer til Kunde Data & Kundeindskrivning

Stillingen er en solid mulighed for at skabe en karriere inden for en organisation som arbejder agilt og har stort fokus på DevOps. Bankdata er stor nok til at sikre dig fremtidige muligheder og lille nok til at have en familiær stemning. Og så kommer du til at sætte dit præg på morgendagens digitale løsninger.

Nyuddannet software developer til modernisering af kundeindskrivning

Stillingen er en solid mulighed for at skabe en karriere inden for en organisation som arbejder agilt og har stort fokus på DevOps. Bankdata er stor nok til at sikre dig fremtidige muligheder og lille nok til at have en familiær stemning. Og så kommer du til at sætte dit præg på morgendagens digitale løsninger.

Erfaren Scrum Master til Kunde Data & Kundeindskrivningsteamet

Kunne du tænke dig at blive en del af et af landets største it-finanshuse, som arbejder ud fra de agile principper? Og ønsker du at blive en del af et team der har ansvaret for Kunde Data & Kundeindskriv-ning? Så er du måske vores nye Scrum Master i afdelingen Kunde.

Forretningskonsulent med flair for test

Hvis du er nyuddannet eller har et par års erfaring fra IT eller finanssektoren så kig med!

Informationsarkitekt – skab rammerne for data management

Vil du med på rejsen med at skabe rammer, retningslinjer og best practices omkring data management? Brænder du for data management, og har du erfaring med at drive og implementere rammer og retningslinjer? Så har vi måske jobbet til dig som informationsarkitekt i afdelingen Enterprise Data Management.

Studiemedhjælper til IT projekt og økonomistyring

Vil du være med til at videreudvikle Bankdatas nye mobil og netbank, og arbejde tværgående i et skaleret setup?

Engageret IT-revisor

Har du erfaring som IT-revisor eller er du finansiel revisor med interesse, viden om, og hjerte for IT-sikkerhed? Kunne du tænkte dig at arbejde i en IT-revisionsafdeling med tæt sparring i et uformelt og humorfyldt arbejdsmiljø? Så søger Bankdatas systemrevision en engageret og nysgerrig IT-revisor.

Softwareudvikler – kom og gør os klogere på de nyeste udviklingsmetoder

Vil du skabe værdi fra dag 1, når du deler din viden om værktøjer, som dine kolleger higer efter at lære mere om? Vi skal til at implementere Java, microservice-arkitektur og de nyeste udviklingsmetoder og har brug for dig til at sikre, at vi får det optimale ud af både de nye værktøjer og vores eksisterende mainframe.

Softwareudvikler – kickstart din karriere hos os

Vil du boltre dig med den nyeste teknologi i et agilt miljø? Og vil du være en del af et team, hvor vi hver dag gør hinanden klogere og ser softwareudvikling som en holdindsats?

Senior Frontend developer til central stilling i designsystem teamet

Synes du, at designsystemer er mega spændende, og har du Atomic Design bogen liggende på senge-bordet? Vil du være med til at præge Bankdatas grafiske udtryk og hjælpe vores 1.6 millioner brugere sik-kert igennem mobil- og netbank UX-mæssigt? Så er denne stilling lige noget for dig!

Kom med på en teknologisk rejse som software developer i Bankdata

Har du lyst til at blive medlem af Team Platform og være spydspidsen for afdelingens strategiske rejse mod cloud?

Erfaren Java software developer med stort fagligt og personligt potentiale til kapitalmarkedsområdet

Motiveres du af at arbejde i et spændende og komplekst forretningsområde, hvor du kan udvikle dig til at blive fagekspert? Så bliv en del af Bankdata – her keder vi os sjældent. Du bliver en del af et komplekst forretnings-område og kommer både til at arbejde med PaaS, COBOL, Angular, REST og Java.

Vær med til, at sætte rammerne for IT- og Informationssikkerheds området i Bankdata

Har du ambitioner om at gøre din indflydelse gældende inden for IT- og informationssikkerhed i et af Danmarks største it-finanshuse, hvor sikkerhed og Compliance er øverst på dagsordenen?

Vær med til, at definere sikkerheden for IT-Infrastruktur og sætte rammerne for Bankdatas Cyberrobusthed

Har du ambitioner om at gøre din indflydelse gældende inden for IT-sikkerhed? Og har du lysten og evnerne til at være med til at drive og udvikle sikkerheden inden for kritisk infrastruktur i Danmarks finansielle sektor og arbejde i et af Danmarks største it-finanshuse, hvor sikkerhed og Compliance er øverst på dagsordenen?

Vær med til, at definere sikkerheden for Bankdatas brug af cloud løsninger

Har du ambitioner om at gøre din indflydelse gældende inden for cloud-sikkerhed og compliance? Og har du lysten og evnerne til at være med til at drive cloud-sikkerhed og compliance i et af Danmarks største it-finanshuse, hvor sikkerhed og compliance er øverst på dagsordenen?

Facility Manager, der vil videreudvikle vores drift

Vil du være leder for et stærkt hold, der skaber gode fysiske rammer for vores kollegaer, har styr på vores bygningsdrift og står for den lækre frokost? Så kom og optimer vores bygnings- og kantinedrift, og få ansvaret for 3 ledere og deres 15 medarbejdere.

Er du vores nye talstærke student worker?

Kunne du tænke dig at arbejde i én af Jyllands største IT-virksomheder? Brænder du for digital IT-udvikling, økonomi og porteføljestyring? Hvis du kan nikke ja til det, så har du nu mulig-heden for at blive en del af områdeteamet i Investering & Økonomi og koble din forståelse for økonomi og pro-jektstyring fra studiet op på virkelighedens praksis.

Ambitiøs studentermedhjælper med interesse for datamodellering og Business Intelligence

Efterspørgslen efter ledelsesinformation er støt stigende i Bankdata, hvorfor vi har brug for endnu en skarp og engageret studentermedhjælper med flair for udvikling.