Ledige Stillinger

Er du interesseret i et job hos Bankdata, er du velkommen til at kontakte os på 7924 2233 eller via e-mail: hr@bankdata.dk

Hvis du ønsker at modtage en e-mail, når der er ledige job på vores hjemmeside, kan du benytte boksen på denne side.

Uopfordret ansøgning
Læg en uopfordret ansøgning i vores emnebank og øg dine jobchancer.

Søg uopfordret


Ledige stillinger

Softwareudviklere med seniorpotentiale – tag din karriere til næste skridt

Vil du udvikle og forbedre samfundskritisk IT-infrastruktur, der hjælper hr. og fru Danmark med at få en god og tryg oplevelse, når de handler aktier?

Fullstack udvikler med flair for frontend

Vil du være med til at udvikle og forbedre Boligportalen – systemet, der hjælper bankrådgivere og kunder over hele landet med at beregne og omlægge boliglån?

DevOps engineer til decentrale udviklingsplatforme

Er du nysgerrig af natur, og har du en legende tilgang til en problemstilling? Så tilbyder Bankdata en stilling i Decentrale Udviklingsplatforme som software developer.

Frontend engineer der brænder for microfrontends

Brænder du for frontend kode og for hvordan man laver den rette strukturer i sin frontend applikation, så så mange teams kan arbejde på samme produkt uden at ”spænde ben” for hinanden? Har du fulgt med på de seneste års frontend trends og udviklingen af principperne for microfrontends? Er det for dig, naturligt at et ambitiøst produkt har tilknyttet et designsystem? (Vi har open sourced vores på http://kirby.design)

Scrum Master – her er din mulighed for at udfordre status quo

I Fredericia står et af vores erfarne og stærke teams og mangler en Scrum Master. De løber forrest når det kommer til vores teknologivalg her i Bankdata, og er ivrige efter at arbejde med de nyeste løsninger og metoder.

BI udvikler/Data Analyst til BI Team

Brænder du for komplekse dataopgaver, hvor du skal bruge din analytiske sans og nysgerrighed? Og brænder du for at skabe indsigter via data? Så får du her muligheden for at spille en vigtig rolle i at sørge for, at vores kunder – bankerne – får værdifulde indsigter, der sætter dem et skridt foran konkurrenterne.

Software engineer til nyt team omkring net- og mobilbank

Vi søger en softwareudvikler, der vil arbejde med agil produktudvikling på vores net- og mobilbank. Du vil få muligheden for at blive en del af et nyt team vi starter op, som kommer til at arbejde med en moderne platform bygget op omkring SPA, microservice og microfrontends. Desuden har vi etableret vores eget open-source design system

Senior Software engineer der brænder for microservice arkitektur og SRE

Vi søger en erfaren softwareudvikler. Vores nøgleord er microservices, DevOps og Sire Reliability. Du vil blive en del af et af vores teams der arbejder på vores net- og mobilbank. Du vil få muligheden for at være med til at bygge et nyt team vi op.

IT-supporter/-koordinator til vores Trade Finance-system

Kunne du tænke dig en helt ny rolle, som bliver central for driften af vores nye Trade Finance-system? ”Du kommer til at gøre en vigtig forskel, når du styrer kommunikationen mellem banker, leverandører og teamet – og du har ansvaret for koordineringen, så vi på bedste vis får løst de igangværende opgaver,” fortæller afdelingsleder Lars Christensen.

Vil du være med til at bygge de fedeste løsninger til vores kunder?

Så er du måske en ud af flere Software Developere, vi søger til Fredericia.

Konsulent til software udvikling med en passion for community building og stakeholder management

Brænder du for IT-løsninger og kommunikation med interessenter? Vil du med på rejsen i Fintech-branchen, og har du lyst til at arbejde i et centralt team, som fokuserer på mennesker og processer? Vi leder efter en konsulent, som er klar til at kaste sig over nye udfordringer.

Erfaren frontend engineer med appetit på nye teknologier

Brænder du for frontend-udvikling, performance, kvalitet og moderne webteknologier? Vil du være med til at udvikle de bedste finansielle selvbetjeningsløsninger? Så mangler vi en dygtig frontend engineer til et af vores teams i Silkeborg, som udvikler Net- og Mobilbank til vores 8 medlemsbanker.

Gå i front som Scrum Master for dit team inden for applikationssikkerhed

Er du Scrum master og ønsker du at blive en del af teamet, der har ansvaret for Applikationssikkerheden i Bankdata? Vil du samtidig være en del af et af landets største it-finanshuse, som arbejder ud fra de agile principper? Så er du måske vores nye Scrum Master til vores kontor i Silkeborg, hvor du har mulighed for at gøre din indflydelse gældende fra dag 1.

Føler du dig hjemme når du hører microservice, SpringBoot, JPA, Jenkins, Docker og Kubernetes?

Hvis du samtidig er nysgerrig, kan lide at eksperimentere og lege – tror jeg at det er dig vi mangler… Vi mangler en Senior Software Developer i Team Integrations, som er en del af udviklingsområdet ”Kernesystemer”.

Vil du være Scrum Master i et nyt udviklingsteam?

Vi er på en agil rejse – og vi mener det virkelig, når vi siger, at du kan påvirke den. Nyt team, ny mission, nye muligheder

Erfarne udviklere – klar til nye fullstack-eventyr?

Lige nu leder vi efter 1 senior udvikler og 1 udvikler til vores Anti Money Laundering team. Du har erfaring med fullstack eller er vild efter at lære det. Vi har udfordringer til jer begge.

Hej udvikler! Kom op til skyerne med et af vores skarpeste udviklerteams

Savner du en udfordring? Her er den! Hos Bankdata står Team Platform i spidsen for vores strategiske rejse mod Cloud. I første omgang skal vi nytænke vores nuværende MS SQL-platform, så vi kan tage de første skridt mod DevOps og Azure.

Nyuddannet eller erfaren full stack-udvikler til fremtidens selvbetjeningsløsninger

Vil du være med til at forme morgendagens selvbetjeningsløsninger til danske erhvervsbrugere? I Bankdata har vi netop begivet os ud på denne rejse, og vi har brug for flere ihærdige og dygtige hænder.

Studentermedhjælper til User Adoption – vær med til at skabe fremtidens arbejdsplads i finansbranchen

Vil du have en rolle, hvor du har fingeren på pulsen? Og kunne du tænke dig at sætte dit præg på vores rejse mod at skabe værdi gennem user adoption af primært Microsofts cloud produkter, men også mange andre værktøjer?