Afdelingsleder – vil du skabe førsteklasses operationel IT-sikkerhed?

7000, Fredericia

IT-sikkerhed er mere end teknik. Det er også kommunikation, kultur og god ledelse. Det ved du. Og derfor skal du læse videre her.

Vi tilbyder en stilling med stor spændvidde og høj faglighed. Og du vil hurtigt opleve, at vi har ressourcerne til at facilitere en spændende agil rejse i en samfundskritisk funktion i finanssektoren.

”Her kan du bruge din ledelseserfaring til at øge sikkerheden for nogle af de største banker i Danmark. Dit arbejde bliver deres forudsætning for at drive bankforretning,” fortæller underdirektør for Sikkerhed & Compliance, Henrik Christensen Lei.

Stå i spidsen for et team med vokseværk

Du får base i Fredericia og bliver en del af vores sikkerhedsteam, som lige nu er under stor udvikling. Hvor den ene del af teamet har ansvar for applikationssikkerhed, får du ansvaret for de 15 dygtige medarbejdere inden for operationel sikkerhed, som hver dag tryller inden for cybersikkerhed, identity & access management, certifikathåndtering, cloud, governance og risk m.m.

Desuden får du en dygtig Product Owner og en Scrum Master. Sammen arbejder vi alle agilt og med en ambitiøs Cloud-agenda.

Facilitér vores agile udvikling

Med det fulde personaleansvar for de i alt 17 kolleger træder du ind i en ledelsesrolle, som i høj grad har fokus på teamudvikling, stakeholder management og tværfaglig kommunikation. Det betyder også, at du bliver bredt eksponeret i virksomheden i en stærk mødekultur, hvor du vil tale med alt fra styregrupper over vores Cloud Center of Excellence til HR og vores PMO. Og selvfølgelig dine peers hos kunderne.

Vores vigtigste fokus er hele tiden at fastholde eller øge sikkerheden for vores kunder, og det kan vi kun gennem solidt samarbejde, høj faglighed og agil udvikling. Du kommer til at stå stærkt med dit hold ved din side men også som en del af lederteamet i Sikkerhed & Compliance, hvor vi tager fælles beslutninger, og hvor du er med til at definere vores grænseflader.

Bankdatas fornemmeste opgave er at udvikle IT-løsninger, som gør kunderne konkurrencedygtige. Fra sikkerhedsområdet skal vi bistå med vores ekspertise, så løsningerne bliver bygget sikkert og med respekt for relevant lovgivning, så du kommer til at samarbejde tværgående med dygtige IT-kolleger,” forklarer Henrik.

Dygtig leder med interesse for IT-sikkerhed

Vi leder efter dig, der har interesse inden for IT-sikkerhed, og som kan se det spændende i at skabe synergier mellem bank og IT. Det betyder også, at du trives med mange stakeholders, søger kompromiser men også kan være med til at sætte retningen og skabe forandring i en traditionel verden. Og som leder har du selvfølgelig fokus på fællesskabet og udviklingen af dit team.

Desuden forestiller vi os, at du:

  • har nogle års erfaring med ledelse, måske fra en IT-organisation, hvor du har arbejdet med eller op mod IT-sikkerhedsområdet
  • måske har en uddannelse inden for IT, men andre akademiske baggrunde, korte som lange, skal ikke stoppe dig fra at søge, hvis du har din viden på plads
  • er klar til at gå ind i en lederrolle på et agilt niveau
  • taler og skriver flydende dansk.

Er vi sluppet forbi din firewall?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte ansættende underdirektør - Sikkerhed & Compliance, Henrik Christensen Lei på: 51 50 23 07. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Søg stillingen

 

Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 850 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.