Stærk Agil coach med forandringsledelses erfaring og mindset

7000 Fredericia 

Her er din billet til at få indflydelse på en spændende og ambitiøs udvikling i en af Danmarks mest anerkendte agile virksomheder – og kunne du tænke dig at sætte dit præg på, hvordan vi styrker vores agile modenhed og gennemfører en tværorganisatorisk transformation mod en DevOps organisation?

Med et højt agilt modenhedsniveau er vi stolte over at sige, at vi går forrest i branchen. Her vil du ikke kun kunne bruge din erfaring men også nyde et højt læringsniveau og øget ansvar for, at vi fortsat excellerer.

Træd ind i Metode & Digitale Processer
Her er vi 11 kolleger fordelt på 4 agile coaches og 7 proceskonsulenter, som sammen har ansvaret for Bankdatas overordnede arbejdsmetoder inden for DevOps, Agile og Processer.

Det vil sige, at vi står for at drive og forbedre koncepterne omkring vores rejse inden for Scrum, Kanban, Scaled Agile og DevOps. Vi sørger for at få processerne defineret og implementeret, og vi har sat endnu mere turbo på forbedring gennem struktureret continuous improvement.

Sammen har vi det mål at gøre Bankdata til en mere effektiv, datadrevet og lærende organisation.

Vi har et rigtig højt ekspertiseniveau. Her er virkelig viden at hente hos ambitiøse kolleger. Og så har vi en stor ærekærhed om at lave kvalitetsforbedringer og produkter til og i tæt samarbejde med forretningen,” fortæller afdelingsleder i Metode & Digitale Processer Simon Klein.

Vi udvikler i øjenhøjde og tager ansvar på strategisk niveau
Vi har været på en stor agil modenhedsrejse siden 2016, og derigennem har vi fået bygget så godt et niveau for Scrum og Kanban, at vi er et fyrtårn inden for området. Men der er stadig forbedringspotentiale, og her vil du bidrage med dine stærke erfaringer.

Samtidig driver vi et tværorganisatorisk strategisk DevOps initiativ, hvor vi i tæt samarbejde med udviklingsområderne gør DevOps mindsettet til en større og større del af hverdagen. Hvis du har erfaring med transformationsledelse, er det et stort plus, og hvis du har erfaring inden for DevOps eller har lysten til at få det, så vil du være en stærk kandidat.

Du får en todelt rolle, hvor du dels coacher i de enkelte forretningsområder og skaber relationer til stakeholders – og dels er med til at udvikle vores agile og DevOps metode rammeværk. Helt specifikt får du ansvar for at:

  • være daglig udførende på bankdatas behov for agil coaching – og i samarbejde med de andre agile coaches forbedrer vores coaching services
  • skabe et fælles road map og ambition inden for agil modning og DevOps – samt konkret gennemførelse af samme
  • skabe nærhed og synlighed for teams og ledere, så vi er i forstår organisationens behov
  • en potentiel rolle i DevOps transformationen, som matcher din erfaring

 

Vær med helt i front på DevOps
Du vil med tiden kunne få et øget ansvar for implementering og modning inden for DevOps, og så vil du være med helt i front på at skabe nye, spændende metoder til at øge den agile effektivitet.

 

Her kan du påvirke egne opgaver og få mere og mere ansvar for, hvordan vi arbejder med tingene. Og de resultater, du skaber, vil kunne mærkes bredt i Bankdata,” siger Simon.

 

Erfaring med Agile og transformationsledelse

  • Du har formentlig en relevant kandidatgrad inden for IT eller kommunikation.
  • Du har arbejdet med agile teams i minimum 5 år og gerne inden for forskellige roller. 
  • Du har erfaring med transformationsledelse og du har måske siddet med ansvaret for større initiativer med bred bevågenhed
  • Du har arbejdet som agil coach med Scrum og Kanban.
  • Du har gerne erfaring med DevOps eller lysten til at lære det.
  • Du skal gerne have kendskab til softwareudvikling.

 

Det, vi laver, skal leve i forretningen, så du skal kunne se end-to-end og eksekvere sammen med teamet. Og så skal du kunne forstå de enkelte områders behov og omsætte din viden og erfaring til værdi i deres område,” slutter Simon.

 

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte ansættende leder Simon Klein på 60 60 81 81.

Hvis du har lyst til at høre mere om hverdagen direkte fra dine fremtidige kollegaer i teamet, så kan du også sende en mail til bdmmpr@bankdata.dk, hvorefter du vil blive kontaktet.

 

Ansøgningsfrist er d. 21. november, og du kan forvente at høre fra os senest d. 5.december

 

Vi glæder os til at høre fra dig.


Søg stillingen

 

Bankdata

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.