Agile coach til IT og technical excellence

Hos Bankdata har vi omfavnet de agile arbejdsmetoder, og mange af vores medarbejdere er allerede nære venner med Kanban og Scrum. Vil du være med på vores rejse henimod nye agile højder?

Vær en del af vores agile epicentrum
I vores afdeling Metode & Effektivisering får du base sammen med vores 4 proceskonsulenter og 3 agile coaches. Her agerer du brobygger mellem agile udviklingsmetoder og værktøjer og skaber derigennem helstøbt agil transformation på tværs af organisationen.  Arbejdssted i Fredericia eller Silkeborg.

Vores dygtige agile coaches sad før i vores forskellige udviklingsområder og arbejdede tæt sammen med teams omkring den agile transformation. Nu fokuserer vi på at bygge agile kapabiliteter på et organisatorisk niveau.

Det betyder, at du og vores andre dygtige agile coaches i langt højere grad coacher og udvikler ledere og Scrum masters og i mindre grad har direkte kontakt til vores teams. Det betyder også, at I identificerer, udvikler og implementerer agile koncepter, som kan bredes ud i Bankdata og løfte huset som helhed.

Tag teams i Bankdata med på nye agile eventyr
Sammen med dine kolleger i teamet tager du fat i forskellige initiativer, der kan variere i både størrelse, længde og kompleksitet. Fælles for dem alle er, at du skal:

  • kommunikere med udviklere og andre medarbejdere omkring deres udviklings- og arbejdsprocesser
  • konceptualisere og definere nye metoder til at effektivisere processerne, så time-to-market reduceres, og produktkvalitet øges
  • udvikle agile metoder og værktøjer
  • coache ledere og Scrum masters i de agile metoder og værktøjer samt bidrage til et technical excellence-mindset.

Agile coach med flair for det tekniske
Det er vigtigt, at du har en særlig evne til at motivere andre og er dygtig i dine kommunikationsmetoder, så du nemt kan facilitere forandring ved at engagere andre i nye måder at arbejde og tænke på. Derudover ser vi, at du:

  • har 2+ års erfaring med coaching af teams og ledere
  • har erfaring med implementering af continuous integration, continuous deployment, automatisk tests, DevOps og lignende
  • er certificeret Scrum master og har erfaring med udvikling af agile arbejdsmetoder og værktøjer – har du erfaring med lean, Kanban og SAFe, er det et plus
  • har en bachelor- eller kandidatgrad i IT, fx som datalog, så du har god forståelse for IT og kodning – ikke fordi du selv skal kode, men fordi du effektivt skal kunne kommunikere med dem, der gør
  • er flydende i engelsk.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte ansættende afdelingsleder Anette Bøgebjerg på +45 79 24 23 47. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen