BI udvikler/Data Analyst til BI Team

7000, Fredericia

Brænder du for komplekse dataopgaver, hvor du skal bruge din analytiske sans og nysgerrighed?

Og brænder du for at skabe indsigter via data?

Så får du her muligheden for at spille en vigtig rolle i at sørge for, at vores kunder – bankerne – får værdifulde indsigter, der sætter dem et skridt foran konkurrenterne.

Du bliver desuden en del af et team, hvor vi har det sjovt sammen og hjælper hinanden. Og fordi vi har en stærk forbedringskultur, får du også rig mulighed for hele tiden at dygtiggøre dig,” fortæller afdelingsleder Kim Løhde.

Bliv en del af vores BI Team

Business Intelligence Teamets fornemmeste opgave at hjælpe vores kunder og de andre afdelinger i Bankdata med at blive datadrevne og at give dem indsigt i data og indsigt i deres forretningsområder via data. Vi er en del af Datawarehouseafdelingen, hvor vi også samarbejder på tværs og vi berører mange forretningsområder inden for bankverdenen. Når kunderne kontakter os, ved de, at vi følger opgaven til dørs, og vi er stolte af vores faglighed og vores kunders tilfredshed.

Business Intelligence Teamet består af seks personer og vi arbejder efter Scrum frameworket. Vi benytter den agile arbejdsmetode med korte cyklusser til at eksperimentere og få hurtig feedback, så vi kan bruge vores erfaringer til at levere gode produkter til vores kunder. Og så er der stort set ikke et møde, hvor vi ikke får os et solidt grin eller to.

Giv kunderne den bedste indsigt via data

Du vil blive en nøglespiller omkring udtræk, understøttelse af vores Self-Service BI samt udvikling af rapporter – primært i Power BI.

Derudover vil din hverdag bestå af at bruge din analytiske sans til at dykke ned i data, for at du kan hjælpe med at lave de indsigter, kunderne har brug for. Forståelsen af data opbygger du via afklaringsmøder og workshops med banker eller kolleger, som har en specifik forretningsviden. Det kræver også, at du sætter dig ind i nye forretningsområder og forstår kundernes ønsker – og kan inspirere dem i forhold til værktøjer og udfordre dem i forhold til deres behov.

På vej i Cloud

Vi har lige nu gang i mange spændende emner såsom opstart på rapportering i Power BI Cloud og opbygning af datafundament i Azure. Vi arbejder desuden på at blive mere DevOps, herunder hvordan vi bliver datadrevne via metrikker og monitorering på vores drift af rapporter og programmer. Vi arbejder også på automatisering af manuelle processer, bl.a. test og deployment. Som en del af BI Teamet vil du få mulighed for at være med til at præge disse emner.

Byg på din faglighed i trygge rammer

Da vi i teamet berører mange af bankverdenens forretningsområder, får du rig mulighed for at dygtiggøre dig undervejs. Vi arbejder med en forbedringskultur, hvor det er ok at fejle, og hvor vi eksperimenterer for at blive bedre. Det gør vi både sammen som team og på det personlige plan, så du har rig mulighed for at udbygge din faglighed i trygge rammer.

Du er klar til at udvide din værktøjskasse

For os er din indstilling det vigtigste. Jobbet kræver, at du er nysgerrig, kan sætte dig ind i nye fagområder og er åben over for at prøve dig selv af i opgaver, du ikke kender på forhånd. Det er din energi, vilje og lyst, der skal drive værket. Og det tætte samarbejde i teamet, hvor vi videndeler fx via pair programming og reviews, gør, at du aldrig er alene om de udfordringer, du møder.

Vi arbejder med følgende værktøjer og kompetencer, som du enten har kendskab til eller interesse i at lære:

  • MS SQL Server Management Studio
  • SAS-værktøjer – specifikt SAS DI studio og SAS EG
  • Power BI (både on prem og Cloud)
  • Bitbucket
  • Jenkins
  • Azure komponenter

Vi forestiller os, at du er uddannet inden for IT, økonomi, naturvidenskab eller lignende og har flair for programmering. Er du nyuddannet, er du også meget velkommen til at søge. Endelig er det vigtigt, at du kan begå dig på engelsk.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte ansættende afdelingsleder Kim Løhde på 29 25 16 78 eller kil@bankdata.dk. Ellers du kan kontakte Scrum Master for teamet, Ditte Mølgård Heide-Jørgensen på 79 24 17 76 eller dmh@bankdata.dk. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Søg stillingen


Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 850 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.