Business controller

Er du klar til at sætte skub i din karriere som business controller? Og har du lyst til at træde ind i en udadvendt rolle, hvor du får dyb indsigt i vores forretning og stor mulighed for indflydelse?

Grib chancen og bliv en uvurderlig sparringspartner for forretningen i en af Danmarks førende IT-leverandører til den finansielle sektor. Her får du blandt andet mulighed for at være med til at videreudvikle vores økonomistyringsmodel og for at styrke din karriere, i takt med at du byder ind med ideer og tilegner dig solid erfaring inden for dit felt.

Kom godt fra start
På vores kontor i Fredericia bliver du en del af vores Business Controlling-afdeling. Her støtter du og dine 4 controllerkolleger vores forretning og er med til at sikre en solid økonomistyring på tværs af Bankdata.

Vi er et stærkt team, der både rummer erfaring, gåpåmod, masser af ideer og et højt fagligt niveau. Så du kan se frem til en hverdag, hvor du får tæt sparring med et værdifuldt netværk af gode kolleger.

”Der er opgaver nok at tage hul på. Vi har travlt, og derfor har vi også brug for endnu en dygtig kollega i teamet. Du kan lære en masse fra dine erfarne kolleger og komme godt ind i tingene. Her kommer du godt fra start.”
– Jørn K. Olesen, afdelingsleder

Indtag rollen som økonomisk sparringspartner for forretningen
Som business controller får du ansvar for, at analyser og økonomistyringsopgaver bliver leveret i øjenhøjde med dine kolleger rundt om i forretningen. Du gennemgår forskellige rapporteringer med dem, hjælper med at fremskaffe materiale og sørger for opfølgning.
Helt konkret skal du:

  • supportere forretningen i forhold til måneds-, kvartals- og årsrapporter
  • sørge for økonomiopfølgning med forretningen
  • deltage i forskellige projekter som økonomisk sparringspartner og sikre solid projekt-controlling
  • aktivt deltage i udviklingen af vores økonomistyringsmodel.


”Det er super spændende, og du mærker tydeligt, at du er en del af en virksomhed, der er i stor udvikling – og at dit arbejde er efterspurgt. Så selvom du er ny, kan du virkelig sætte dit aftryk på økonomistyring og forretning.”
 – Mads Stærmose Kristiansen, business controller

Sæt din forretnings- og økonomiforståelse i spil

  • Du har en relevant økonomisk uddannelse, fx er du cand.merc., cand.merc.aud. eller lignende.
  • Du er nyuddannet eller har et par års erfaring, gerne med controlling.
  • Du har muligvis erfaring fra IT-branchen og/eller aktivitetsbaseret omkostningsstyring, men det er ikke et krav.
  • Du er Excel-superbruger og har gerne kompetencer inden for Power BI.
  • Du har gerne kendskab til ERP-systemer, men det er ikke et krav, til gengæld ser vi gerne, at du har erfaring med at håndtere store datamængder og med at formidle dem i øjenhøjde.

Vi leder efter dig, som har lyst til at udvikle dig fagligt, og som står klar til at byde ind med ideer. Du har en god analytisk sans, og du kan lide at dykke ned i tallene. Samtidig er du god til at skabe relationer og agere som en værdifuld sparringspartner for kolleger i forretningen, som ikke nødvendigvis har samme økonomiske indsigt. Derudover skal du ligesom resten af dit team være klar til at møde hverdagen med et smil på læben.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte ansættende afdelingsleder Jørn K. Olesen på +45 7924 1767. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen