Forretningskonsulent til kapitalmarkedsområdet

Kunne du tænke dig en stilling som nøgleperson i udviklingsprojekter og som bindeled mellem vores IT-specialister og pengeinstitutter landet rundt?

Velkommen til Bankdata, hvor finans og IT mødes
På vores kontor i Fredericia vil du blive en del af et agilt scrum team med 7 dygtige kolleger dedikeret til udviklingen af corporate action it-løsninger til vores pengeinstitutter blandt andet et nyt sagsstyringssystem på en ny platform.

Oversæt behov til løsninger
Det bliver dit ansvar at sikre at pengeinstitutterne får løsninger, der opfylder deres behov og forventninger. Derfor vil du være det kommunikative bindeled mellem udviklere, designere, UX-konsulenter, produktansvarlige og selvfølgelig pengeinstitutterne.

”Du er lige i krydsfeltet mellem alle involverede parter. Så du får virkelig indflydelse på hvordan løsningerne kommer til at se ud i sidste ende, og på vores samarbejde med kunder og interne grænseflader,” siger afdelingsleder Helene Samuelsen.

For hvert projekt vil du:

  • afdække pengeinstitutternes behov og forbedringsmuligheder, indhente relevant information, samt udføre analyser, brugertests  og prototyping
  • oversætte al indsigt til løsninger, user stories og beskrivelser af end-points sammen med den produktansvarlige og kommunikere disse til kolleger og kunder
  • deltage i implementeringsfaserne, hvor du også udarbejder instruktioner, undervisningsmateriale, videoer og afholder informationsmøder med pengeinstitutterne
  • yde 2. level support på implementerede løsninger.

Her kan du udfordre – og selv blive udfordret
Som en del af teamet, vil du få mulighed for at arbejde med spændende projekter af finansiel og teknisk kompleksitet på forskellige platforme.

Samtidigt vil du få stor frihed til at udforske, teste og udfordre – det mener vi er en essentiel del af vores DNA og med til at gøre hverdagen spændende.

Finansekspert med forretningsforståelse og teknisk snilde
Du føler dig helt hjemme i et miljø med Scrum-baseret samarbejde og dialog på kryds og tværs – både internt og eksternt. Derfor trives du i en central og koordinerende rolle, hvorfra du skal styre flere former for opgaver for at få dem sikkert i mål

Derudover:

  • har du en finansiel uddannelse
  • har du indsigt i corporate action eller kapitalmarkedsområdet
  • er du dygtig til at skabe relationer og indgå i dialog med samarbejdspartnere på alle plan
  • har du lyst til at arbejde med tekniske områder og lære simpel kodning på vores forskellige platforme
  • har du et højt drive og tager ansvar for at gennemføre dine opgaver

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte ansættende afdelingsleder Helene Samuelsen på: +45 28 30 91 79. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen