Cloudspecialist – hjælp os med at blive endnu bedre

7000, Fredericia

Går du med en drøm om at sikre, at skyen bliver taget i brug bedst muligt? Og vil du sætte dit fingeraftryk på en platform, der bliver kernen af finansiel IT i Danmark?

Hjælp os med at udnytte skyens fulde potentiale
Som en del af vores 2025-strategi har vi i lidt over et år været på en målrettet rejse for give vores systemer nyt liv i skyen. Det her er derfor din mulighed for at udvikle vores processer næsten fra begyndelsen.

”Fordi hele finanssektoren er sen til at komme med på cloud-bølgen, kan vi gribe det rigtigt an og undgå de børnesygdomme, der har præget andre brancher. Det er en mulighed, som andre misunder os, når vi møder dem til konferencer,” forklarer Thomas Tolborg, underdirektør – Arkitektur & Cloud.

Du bliver en del af vores Cloud Center of Excellence, og sammen sikrer I, at vi får bygget et ordentligt fundament i MS Azure, så hele huset står stabilt og sikkert. På den måde kan vi for fremtiden yde den bedste service overfor vores kunder, som er de danske banker.

Vi følger Microsofts kogebog i et agilt samarbejde
Du træder ind i teamet, imens vi er i gang med at lave en landing zone til MS Azure som et forarbejde til at bruge cloud. I et agilt miljø arbejder du tæt sammen med dine kolleger i teamet, kunder og leverandører, så vi skaber en effektiv og attraktiv platform for hundredvis af softwarekolleger.

Det gør du helt konkret ved at:

  • lære en masse om cloud, så du med tiden bliver ekspert hos os
  • gøre din viden lettilgængelig for resten af huset gennem bl.a. møder og videoer
  • sørge for, at dokumentationen spiller og være lydhør, når dine materialer bliver reviewet
  • finde ud af, hvordan vi understøtter kundernes behov bedst.

”En finansvirksomhed som os har fokus på at være sikker og compliant. Det giver nogle krav at leve op til, men der er samtidig stor tillid til og en positiv ånd omkring, at teamet kan og skal løfte den her opgave,” fortsætter Thomas Tolborg.

Bliv en del af et selvstyrende team med gode udviklingsmuligheder
I teamet sætter vi en ære i at følge Microsofts opskrift nøje. Vi er selvkørende og meget bevidste om, at arbejdet med cloud er en holdindsats, som vi driver sammen.

”Vi er gode til at holde hinanden ajour, så alle kan byde ind – også på områder, de ikke lige er eksperter på. Og så har vi det godt med hinanden personligt, så der er god plads til både faglighed og fjolleri,” slutter Thomas Tolborg.

Cloud og innovation er to sider af samme sag, og vi ved, at vi må holde os til ilden for at være ajour. Derfor kan du se frem til en hverdag, hvor du får gode muligheder for at specialisere dig og blive en teknisk dygtig subject matter expert.

Erfaring med Azure og appetit på at lære mere
Det vigtige er ikke din uddannelsesretning, eller hvor mange års clouderfaring du har. Det vigtigste er din spørgelyst, læringsiver og evne til at finde løsninger på udfordringer.

Du behøver ikke at have erfaring fra finanssektoren, selvom det er et plus at kende vilkårene. Til gengæld er du i høj kurs, hvis du kan smitte andre med din tro på den forretningsmæssige værdi af at overgå til cloud.

Fagligt kan du byde ind med:

  • en længere videregående uddannelse, så du kan bidrage med stærke analytiske evner
  • et grundlæggende kendskab til MS Azure – men vi deler gerne vores viden med dig
  • gerne en forståelse for it-drift i en virksomhed, der er underlagt reguleringer
  • kendskab til sammenhængen mellem IT-infrastruktur og IT-udvikling
  • en nysgerrighed på teknologiske transformationer og forandringsledelse.

Det er en fordel, hvis du interesserer dig for automatiseringer og scripting (f.eks powershell) – det kommer vi til at have fokus på.

Vil du tage skyen til nye højder?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte underdirektør – Arkitektur & Cloud Thomas Tolborg på 21 21 54 24.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

Søg stilling

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.