Vi er på udkig efter et nyt medlem til vores team der arbejder med produktudvikling og community building

8600, Silkeborg

Vil du med på en rejse, hvor ambitionerne er i top, hvor vi er teknologiske frontløbere inden for Fintech-branchen og vil du være med til at udvikle fremtidens digitale bank for otte pengeinstitutter?

Bankdata er på udkig efter dig, der brænder for digital produktudvikling og som ønsker at arbejde i et team, der skal opbygge et stærkt fællesskab på tværs af teams. Du vil blive en del af et helt centralt team i Bankdata og du vil komme til at spille en vigtig rolle i udviklingen af vores digitale bank. Du kommer til at arbejde i et team, der arbejder efter agile principper. Teamet har fokus på processer, relationer og at opbygge et stærkt fællesskab mellem de 20 andre udviklingsteam, der arbejder på at udvikle fremtidens digitale bank.

Du vil blandt andet komme til at arbejde med:

  • Release Management og opfølgning på ibrugtagning af produktet
  • Sikre et fællesskab blandt alle de teams, der udvikler på løsningen
  • Håndtere brugerfeedback
  • Synliggørelse af opnåede KPI’er, analyse af produktstatistik og afrapportering til ledelsen
  • Vidensdeling på tværs af udviklingsteam, forretning og centrale interessenter
  • Kommunikation med interessenter, brugere og hotlines
  • Kvalitetssikring

Du trives med en omskiftelig hverdag og er ikke bange for hele tiden at kaste dig over nye opgaver. Du har let ved at lære nyt og kan hurtigt, og på egen hånd, sætte dig ind i nye digitale systemer. Du er stærk kommunikativ både mundtlig og skriftlig, og du kan formidle både teknisk og forretningsmæssig viden på forståelig vis.

Hos Bankdata fokuserer vi meget på teamarbejde og et fælles ejerskab af opgaverne, men samtidig er det nødvendigt, at du i perioder også kan arbejde selvstændigt. Vigtigst af alt er, at du trives med stor kontakt til andre mennesker og ikke er bleg for at besøge Bankdatas mange interessenter rundt om i landet.

Dit daglige arbejde vil foregå på Bankdatas kontor i Silkeborg .

Spørgsmål kan rettes til Product Owner Nikolas Bram på nbm@bankdata.dk eller telefon 7924 2582. Ansøgningsfrist 1. april 2022 – ansøgninger vurderes løbende.


Søg stillingen

 

Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 850 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.