Konsulent til software udvikling med en passion for community building og stakeholder management

8600, Silkeborg

Brænder du for IT-løsninger og kommunikation med interessenter? Vil du med på rejsen i Fintech-branchen, og har du lyst til at arbejde i et centralt team, som fokuserer på mennesker og processer? Vi leder efter en konsulent, som er klar til at kaste sig over nye udfordringer.

Velkommen til Bankdata

Bankdata er en af landets største IT-arbejdspladser med omtrent 850 ansatte og er ejet af otte pengeinstitutter. Bankdata leverer totale IT-løsninger til den finansielle sektor, som med andre ord betyder, at alle de IT-løsninger som vores pengeinstitutterne har behov for leveres af Bankdata. Virksomheden har hovedkontor i Fredericia og tilhørende udviklingscentre i både Silkeborg og Aarhus. Din primære arbejdsplads vi være på kontoret i Silkeborg.

Din rolle

Du vil blive en del af et centralt team i den digitale bank, som fokuserer på processer, relationer og opbygning af et stærkt fællesskab mellem 20 andre udviklingsteams, der arbejder på den digitale bank. Dit arbejde vil inkludere interessentstyring, løbende facilitering af arrangementer og møder , samt ledelsesrapportering og udrulning af tværgående processer blandt interne og eksterne interessenter. Du vil komme til at arbejde med hvordan man sikre sparring, vidensdeling og hvordan vi hjælper hinanden med at blive dygtige på tværs af teams i et fælles og åbent community.

Arbejdsopgaverne består bl.a. af:

 • Release management og opfølgning på ibrugtagning af produktet
 • Sikre fællesskab blandt teams der arbejder/udvikler på løsningen
 • Håndtering af brugerfeedback
 • Planlægning og facilitering af møder på tværs af teams
 • Vidensdeling på tværs af teams, forretning og centrale interessenter
 • Kommunikation med interessenter, brugere og hotlines
 • Kvalitetssikring

Hvem er du?

Vi ønsker os de bedste medarbejdere og imødekommer alle ansøgere, der ser sig som kandidat til stillingen. Din baggrund, erfaringer og oplevelser kan komme i forskellige variationer, men vi forestiller os, at du:

 • Kan formidle både teknisk og forretningsmæssig viden på forståelig vis
 • Hurtigt kan sætte dig ind i nye digitale systemer
 • Tør tage ansvar og kaste dig over nye opgaver
 • Trives i en omskiftelig hverdag
 • Besidder stærke kommunikative evner både skriftligt og mundtligt

Bliv en del af Bankdata

Hos Bankdata vil du arbejde sammen med dygtige og engagerede mennesker, som byder dig godt velkommen og støtter dig i din hverdag. Vi tilbyder dig en vigtig rolle i et centralt team i udviklingen af vores digitale bank. Derudover fokuserer Bankdata på et godt teamarbejde og et fælles ejerskab af opgaverne. Vi tilbyder stor frihed under ansvar, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og konkurrencedygtig løn.

Vi er blandt andet stolte af, at analyser viser, at Bankdata har nogle af landet mest tilfredse medarbejdere.

Ansøgning og kontakt

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Product Owner, Nikolas Bram, på +45 79 24 25 82.

 

Ansøgningsfrist 10. august 2022 – ansøgninger vurderes løbende.

Du ansøger ved at sende din ansøgning og CV via linket nedenfor.

 

Søg stillingen

 

Yderligere informationer

For at lære mere om vores virksomhed og livet i Bankdata, kan du besøge vores hjemmeside på www.bankdata.com og følge os på LinkedIn.