Nysgerrig Data Engineer til vores datateam

7000, Fredericia

Drømmer du om at blive en del af et stærkt team i et af Danmarks største IT-udviklingshuse?

Brænder du for at være med til at sikre optimale Datawarehouse-løsninger, så vores kunder kan bruge deres data bedst muligt?

Så grib muligheden for at excellere og vise dit talent i en gennemført agil virksomhed!

Du får her muligheden for at spille en vigtig rolle i at sørge for, at vores kunder – bankerne – har deres data stillet effektivt til rådighed. Dette sætter dem et skridt foran konkurrenterne.
Du bliver desuden en del af et team, hvor vi har det sjovt sammen og hjælper hinanden. Og fordi vi har en stærk forbedringskultur, får du også rig mulighed for hele tiden at dygtiggøre dig,” fortæller afdelingsleder Kim Løhde.

Bliv en del af vores Data team

Data Teamets fornemmeste opgave er at stille korrekte data til rådighed for vore kunder og andre afdelinger i Bankdata. Vi sørger for kontinuerlig udvikling og drift af processer og flows med det mål at sikre korrekt data, som vores kunder nemt kan trække information ud af.  

Vi er en del af Datawarehouse afdelingen, hvor vi samarbejder på tværs og er i kontakt med mange forretningsområder inden for bankverdenen. Når kunderne kontakter os, ved de, at vi følger opgaven til dørs, og vi er stolte af vores faglighed og vores kunders tilfredshed.

Data Teamet består af 7 personer og vi arbejder efter Scrum frameworket. Vi benytter den agile arbejdsmetode med korte cyklusser til at eksperimentere og få hurtig feedback, så vi kan bruge vores erfaringer til at levere gode produkter til vores kunder.

 

Du optimerer og videreudvikler vores processer

Du vil blive en nøglespiller omkring indlæsning af data og at sikre optimale processer.

Vi har lige nu gang i mange spændende emner f.eks. implementering af DevOps, der bl.a. omfatter automatisering af vore manuelle processer især omkring deployment og test. Som en del af Data Teamet vil du få mulighed for at være med til at præge dette.

 

Byg på din faglighed i trygge rammer

Da vi i teamet berører mange af bankverdenens forretningsområder, får du rig mulighed for at dygtiggøre dig undervejs. Vi arbejder med en forbedringskultur, hvor det er ok at fejle, så længe vi lærer af vores fejl.  Vi er ikke bange for at eksperimentere for at blive bedre. Det gør vi både sammen som team og på det personlige plan, så du har rig mulighed for at udbygge din faglighed i trygge rammer.


Du er klar til at udvide din værktøjskasse

For os er din indstilling det vigtigste. Jobbet kræver, at du er nysgerrig, kan sætte dig ind i nye fagområder og er åben over for at prøve dig selv af i opgaver, du ikke kender på forhånd. Det er din energi, vilje og lyst, der skal drive værket. Og det tætte samarbejde i teamet, hvor vi videndeler fx via pair programming og reviews, gør, at du aldrig er alene om de udfordringer, du møder.

Som Data Engineer arbejder du primært med udviklingssprogene SAS og SQL og i mindre grad andre udviklingssprog og teknologier, herunder mainframe. Du bliver inddraget i beslutningsprocessen og får dine egne ansvarsområder samt stor frihed i den tekniske opgaveløsning.

 

Vi står bag hinanden og lykkes sammen

Du bliver en del af et stærkt team med en ligelig fordeling af mænd og kvinder. Vi har høj anciennitet, og du vil altid kunne sparre med gode kolleger – som samtidig ser frem til, at du byder ind med dine idéer og viden.

 

Ansvarsbevidst Data Engineer med IT-baggrund

I Bankdata kan vi genkende talent, når vi ser det. Derfor er din erfaring ikke afgørende for os. Vigtigst er det, at du har energien og lysten til at være en del af et team og lære nyt. Derudover evner du at sætte dig ind i kundens behov og levere opgaver til tiden.

Vi forestiller os, at du har en baggrund indenfor IT og brænder for at arbejde data. Er du nyuddannet, er du også meget velkommen til at søge.

Erfaring med SAS og SQL er en fordel – men vi lærer dig hurtigt op, hvis der er noget, du ikke kender til.

 

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Datawarehouse Kim Løhde på tlf. 2925 1678 eller Product Owner Camilla Melholt på tlf. 2618 8134.
Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!


Søg stillingen

 

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 900 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.