Erfaren DevOps Arkitekt og Coach med forandringsledelses-erfaring og mindset

7000 Fredericia / 8600 Silkeborg

Vi tilbyder dig indflydelse i en spændende og ambitiøs udvikling af en af Danmarks mest anerkendte agile software udviklingsvirksomheder.

Her er en rolle, hvor du kommer til at sætte dit præg på, hvordan vi styrker vores DevOps mindset og praktikker i en tværorganisatorisk transformation.

Vi er stolte over, at vi har et højt agilt modenhedsniveau, og vi elsker at gå forrest i branchen. Vi arbejder nu med en strategisk tværorganisatorisk implementering af DevOps, og her vil du bruge din erfaring, men også nyde et højt læringsniveau og stort ansvar for, at vi fortsat excellerer.

Træd ind i Metode & Digitale Processer med fokus på DevOps

Her er vi et team af 13 kolleger bestående af 7 Agile/DevOps coaches og 6 proceskonsulenter, som sammen har ansvaret for Bankdatas overordnede arbejdsmetoder inden for DevOps, Agile og Processer.

Målet er, at Bankdata har en af de mest effektive udviklings- og driftsorganisationer i Danmark.

Vores ansvar i DevOps er, sammen med vores platforme og toolsafdelinger, at finde de forbedringer og løsninger, som kan hjælpe vores DevOps teams med at levere endnu bedre produkter.

Her tager vi ikke kun ansvaret for løsningen, men også implementeringen i områderne. På den måde får du også lov til at se dit og dine kollegaers arbejde skabe resultater. 

Vi har et rigtig højt ekspertiseniveau og et godt teamsamarbejde mellem ambitiøse kolleger. Og så sætter vi det uformelle og et godt grin højt i hverdagen. Det skal været sjovt at gå på arbejde” fortæller afdelingsleder i Metode & Digitale Processer Simon Klein.

Vi udvikler i øjenhøjde og tager ansvar på strategisk niveau
Vi har været agile siden 2016, og siden 2021 har DevOps været et strategisk initiativ, som bygger ovenpå et i forvejen solidt DevOps fundament. Vi er derfor godt på vej, og har allerede mange markedsledende tools til at understøtte DevOps i vores udviklingsteams.

Vi vil gerne styrke implementeringen gennem ledelsen af konkrete DevOps initiativer og adoption i udviklingsteams. Det skal ske samtidig med, at vi også definerer det næste skridt i den strategiske transformation.

Vi har derfor brug for dig, som har stærk erfaring med DevOps på virksomhedsniveau, og som kan være med til at guide vores næste skridt. Samtidig skal du være teknisk velfunderet og have lysten til at coache og skabe resultater sammen med DevOps teams i udviklingsområderne 

Konkret vil du have fokus på at skabe en af de mest effektive softwareudviklings- og driftsorganisationer i Danmark ved at: 

 • Udvikle ambitionen og et DevOps roadmap sammen med resten af teamet
 • En ledende rolle i at udvikle og lede de enkelte DevOps Inititativer i Bankdata
 • Være udførende på Bankdatas behov for DevOps coaching i udviklingsområderne.
 • Være i løbende dialog med teams og ledere, så vi leverer på organisationens største behov

Styrk din karriere og vær med i front
Du får nogle kompetente kollegaer, som kan være med til at udvikle dig, og de forventer også, at du bringer dine kompetencer i spil i deres læring. Du bliver helt simpelt del af en virksomhed, som sætter læring meget højt. Det skaber sammen med dine resultater en unik mulighed for din karriere. 

Her kan du påvirke egne opgaver og få mere og mere ansvar for, hvordan vi arbejder med tingene. Og de resultater, du skaber, vil kunne mærkes bredt i Bankdata,” siger Simon.

Stor erfaring med DevOps og transformationsledelse

 • Du skal have minimum 5 års konkret og bred erfaring i arbejdet med DevOps og gerne inden for webudvikling og/eller mainframe miljøer.  Du har også selv været udvikler på et tidspunkt i din karriere.
 • Du har en relevant kandidatgrad inden for Software udvikling og IT
 • Du har arbejdet i praksis med CI/CD pipelines på tværs af forskellige teknologier
 • Du skal have en stærk forståelse for agile softwareudvikling, og har måske selv haft roller som PO, Scrum Master eller agil coach.
 • Du skal være i stand til at definere transformationsmålsætninger og komme med input til organisationsdesign og roller i en DevOps organisation.
 • Du skal være leverance- og resultatorienteret, og det vil også være en fordel, hvis du har konkret erfaring inden for projektledelse
 • Du har erfaring med transformationsledelse, og du har måske siddet med ansvaret for større initiativer med bred bevågenhed
 • Det er meget vigtigt, at du er en teamspiller, og læner dig frem i at skabe resultater sammen med dit team.

Det, vi laver, skal leve i forretningen og skabe resultater i udviklingsteams. Vi er her ikke for metodernes skyld, men fordi vi ved, at vores indsats er en væsentlig aktie i at skabe mere effektiv softwareudvikling og drift,” slutter Simon.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte ansættende leder Simon Klein på 60 60 81 81.
Hvis du har lyst til at høre mere om hverdagen direkte fra dine fremtidige kollegaer i teamet, så kan du også sende en mail til bdmmpr@bankdata.dk, hvorefter du vil blive kontaktet.

Ansøgningsfrist er d. 9. december, og du kan forvente at høre fra os senest d. 23. december. Samtaler afholdes løbende, så tøv ikke med at søge.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen


Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 900 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.