Software Arkitekt med interesse for domæne arkitektur

7000, Fredericia

Trives du i en hverdag, hvor du både får lov til at forme afdelingens fremtid og samtidig har hænderne nede i den praktiske surdej? Har du erfaring som Software Developer, og har du lyst til at arbejde tænke softwareudvikling i et bredere perspektiv?

Så er du måske vores nye arkitekt inden for kapitalmarkedet i Bankdata, der dækker 12 teams og ca. 70 medarbejdere. Lige nu står vi over for at skulle se på, hvordan it i vores virksomhed ser ud om 5, 10 og 20 år. Og vi har brug for din hjælp.

Balance mellem fremadskuende og hands-on opgaver
Som vores nye arkitekt inden for kapitalmarkedet kommer du til at arbejde med 3 overordnede områder, som har en nogenlunde ligelig fordeling rent arbejdsmæssigt.

  • Fremadskuende, strategiske projekter. Her får du sammen med dine 2 tætteste kollegaer, som også er domænearkitekter, muligheden for at gå et skridt foran og sætte dit præg på, hvordan it-udviklingen i afdelingen skal se ud fremadrettet – fx de næste 5 år.  
  • Strategisk arkitekturarbejde. På tværs af teams understøtter du de nuværende strategiske projekter og sikrer, at de arkitekturmæssigt hænger sammen.
  • Center of Excellence. På adhoc-basis hjælper du dine kolleger i området, fx ved at kigge på deres gamle it-systemer m.m. Som Center of Excellence har vi samlet vores ekspertise ét sted.  

Spændende teknologi
På teknologi-siden arbejder vi bl.a. med udstilling af APIer i en REST-baseret microservice arkitektur, specificeret igennem OpenAPI v3 / YAML , og som enten er implementeret i et containerized miljø med Java/Spring Boot som underliggende stack eller igennem udstilling af service-kald på vores z/OS Mainframe, og her er du som domænearkitekt med til at sikre, at vi udstiller det rette rigtigt.”

Gode udviklingsmuligheder internt i Bankdata
Med dine mange touch points i virksomheden og den brede kontaktflade både socialt og forretningsmæssigt er der gode muligheder for udvikling internt i Bankdata. Vi fokuserer meget på vores arbejdsmiljø, og vi er stolte af, at Bankdata er så godt et sted at være, så medarbejdere ofte rykker rundt i virksomheden i stedet for at søge væk.

Trygt team, der ynder at tale tingene godt igennem 
”I det helt nære team er der 2 andre domænearkitekter, som bliver dine tætteste kollegaer. Vi arbejder fantastisk godt sammen, og vi sætter en ære i at skabe tryghed i teamet, så vi aldrig er bange for at være uenige og diskutere internt. Problemløsning på et højt fagligt niveau er en af vores spidskompetencer, og vi adskiller altid vores faglige uenigheder fra den personlige snak ved kaffeautomaten.” udtaler Stig Korsholm Pedersen

Fysisk sidder vi i Fredericia, hvor vi prioriterer at være samlet hoveddelen af tiden, mens der samtidig er fine muligheder for fleksibilitet.

Nysgerrig, empatisk og med evnen til både at være ”på” alene og samarbejde
Som person er du nysgerrig og opsøgende, og mens du er knalddygtig til samarbejde, viger du ikke tilbage fra at kaste dig ud i ting selv. Med en god portion empati og faglig ballast formår du at præsentere forandringer og baggrunden for disse, så selv de mest skeptiske bliver overvundet.

Du behøver ikke have erfaring som domænearkitekt, den viden får du opbygget i samarbejde med de to øvrige domænearkitekter. Men vi forventer, at du har lyst til at arbejde med softwareudvikling på et højere plan, samt har interesse for hvad der sker inden for softwareudvikling i omverdenen. Du skal desuden kunne trives i, at dit arbejde ofte først har pay-off på den lange bane. Din vedholdende person og din analytiske og metodiske tilgang til projekter er vigtigere, end hvad du har lavet før, men vi forestiller os, at du kan sætte kryds ved noget af følgende:

  • Interesse for at arbejde med domænemodellering/Domain Driven Design
  • Erfaring med at drive projekter/initiativer
  • Uddannelse som fx cand. IT.  eller lign.

Interesseret?
Kontakt afdelingsleder Nichlas Busch Nørgaard på +45 60 77 56 31 eller nbn@bankdata.dk for yderligere information. Send din ansøgning og dit CV via nedenstående link.

Tiltrædelse er hurtigst muligt. Vi behandler ansøgninger løbende.

Søg stillingen

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og vi er med godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.