Domænearkitekt med indflydelse på mere end 300 udviklere

7000, Fredericia

 • Kunne du tænke dig en betydningsfuld rolle for vores fremadrettede rejse inden for udviklingsværktøjer og DevOps?
 • Og vil du være den, der sætter retningen for fremtiden og baner vejen for stærke udviklingsværktøjer og platforme, der sikrer friktionsfri og effektiv udvikling for alle Bankdatas udviklere og teams?

Du bliver katalysator for knap 400 udviklere i huset, og du kommer til at tage dit fag til helt nye højder med stor opbakning fra ledelsen,” forklarer Thomas Grønbæk, afdelingsleder – Udviklingsværktøjer.

Mange kompetente samarbejdspartnere
Du bliver en del af området Design og Metode i Fredericia, som støtter Bankdata inden for udviklingsplatforme, udviklingsværktøjer, user experience, processer og metode. Du indgår i UDS-afdelingen (Udviklingsværktøjer), der består af 19 engagerede kolleger fordelt på 2 teams. Stillingen giver dig et meget bredt samarbejde på tværs af Bankdata samt tæt dialog med kunder og interessenter.

Arkitekt, forandringsagent, inspirator
Som arkitekt får du hovedansvar for at optimere og videreudvikle udviklerværktøjer og web frameworks, hvis mål er at accelerere Bankdatas udviklere. Konkret betyder det, at vi foretager en transition til at migrere udvalgte udviklingsværktøjer til en SaaS DevOps tools-platform og tooling til understøttelse af et mere DevOps-orienteret Bankdata. Du er derfor med til at katalysere og supportere Bankdatas strategiske initiativer med henblik på en opbygning af en DevOps-kultur.

Dine primære opgaver bliver blandt andet at:

 • analysere og rådgive om komplekse tools, platforme og løsninger, som spænder over flere forskellige tekniske platforme. Herunder også arbejde med business cases i samarbejde med epic owners og interessenter
 • udstikke retning og rådgive interessenter, løsningsarkitekter og ledelse
 • aktivt arbejde med tværgående initiativer som architectural runway og solution intent i tæt samarbejde med andre arkitekter
 • engagere dig i arbejdet med strategien for transformation og samspil mellem flere tools chains på vej mod én
 • sparre omkring strategiske initiativer og mere effektive måder at udvikle på samt afholde workshops med interessenter.

Din rolle er med til at gøre dig til en synlig ambassadør for udviklingsværktøjer i Bankdata og sørge for, at vi understøtter Bankdatas udviklere og strategiske retning. Og så får du et tæt samarbejde til domænearkitekten inden for DUD – Decentrale Udviklingsplatforme.” – Thomas Højmark Grønbæk.

Et kig ind i fremtiden
Som domænearkitekt har du mulighed for at stå for og/eller deltage i idémodningsprocesser og større arkitekturbeslutninger – forretningsmæssige såvel som tekniske. Desuden spiller du en vigtig rolle i vores Innovation Days, hvor vi afsætter tid til at udtænke nye innovative ideer og løsninger. Ydermere hører det med til rollen, at du bidrager med en større indsats til den samlede arkitekturledelse af Bankdata, hvor vi netop står over for lanceringen af en spændende og ambitiøs 2025-strategi.

Forandringsagent med ambitioner

 • Du har en længere videregående uddannelse inden for IT eller finans – som datalog, cand.it., IT-ingeniør eller lignende – kombineret med erfaring med mainframe og/eller Java-platforme.
 • Du har minimum 2 års erfaring som IT- eller forretningsarkitekt, og det er et stort plus, hvis du har erfaring som udvikler.
 • Det er en fordel, hvis du har kendskab til open source docker containter teknologier og cloud.
 • Det er også en fordel, hvis du har kendskab til DevOps og continuous integration samt måske også med domain-driven design (DDD) og servicemodeling.
 • Du trives i et agilt setup, og du har kendskab til eller erfaring med Scrum eller Kanban.
 • Du har interesse for processer, Software Development Life Cycle og mapping samt gerne value stream mapping.

Som person er du klar til at gribe mulighederne og gå vejen som forandringsagent på flere niveauer. Desuden er du typen, der både kan tænke store tanker og få dem til at ske og leve i organisationen. Endelig har du gennemslagskraft over for både kolleger, interessenter og ledelse.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Thomas Højmark Grønbæk på 2244 4118. Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV via linket her på siden. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg stillingen hurtigst muligt og senest d. 05.01.2021.

Søg stilling

Lidt om os:
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.