Forretningskonsulent med flair for test

7000, Fredericia

Hvis du er nyuddannet eller har et par års erfaring fra IT eller finanssektoren, så kig med!

I denne stilling får du muligheden for at arbejde i krydsfeltet mellem IT og de finansielle markeder, og du vil være med i udviklingen af fremtidens kapitalmarkedsløsninger!


En bred rolle med direkte indflydelse på forretningen

Som forretningskonsulent til vores Markedsdataafdeling inden for Kapitalmarkedsområdet kan du se frem til en rolle med stor snitflade til vores udviklere, vores kunder og den finansielle sektor. I tæt samspil med dine kolleger bliver du en succes i rollen, når du:

 • Samarbejder med og støtter Product Owner i at skabe mest mulig værdi gennem teamet
 • Sætter dig ind i brugernes behov, og sammen med udviklerne i teamet får skabt de rette IT-løsninger
 • Har flair for test og kvalitetssikring af IT-løsningerne, så vi får skabt velfungerende løsninger gennem en effektiv indsats
 • Sikrer et sundt samarbejde med de andre forretningskonsulenter i afdelingen, så vi skaber mest mulig værdi på tværs af alle teams
 • Udarbejder business cases til produktet/domænet samt er en dygtig formilder, når du deltager i møder med grænsefladerne i Bankdata
 • Tager ansvar for din egen udvikling i samarbejde med din leder i løbende udviklingsdialoger

 
Tæt samarbejde

Vi arbejder i et scrum-setup efter agile principper, og vi har et tillidsbaseret og udviklingsorienteret miljø, hvor selvorganiserede teams sætter retning for deres egen udvikling og for produktets udvikling. Som forretningskonsulent indgår du i et tæt samarbejde med hele teamet, inkl. Product Owner, for at levere gode, velfungerende IT-løsninger, som skaber mest mulig værdi.

”Vi har et meget stærkt fagligt og socialt fællesskab. Det skal være udfordrende, men samtidig også sjovt at gå på arbejde. Og vores høje faglighed er ikke steget os til hovedet. Vi er meget uformelle og har virkelig god humor, hvis jeg selv skal sige det,” fortæller afdelingsleder Nikolaj Nikolov.

Din personlige udviklingsbane

Hos os i Bankdata får du optimale betingelser for din udvikling i et læringsfokuseret miljø, hvor du kan inspirere og blive inspireret af dygtige kolleger. Du vil kontinuerligt have løbende udviklingssamtaler med din nærmeste leder. Vi lægger vægt på, at det er medarbejderen selv, der driver sin udvikling med lederen som sparringspartner og guidance omkring udviklingsretningen.

 
Empatisk og stor gennemslagskraft

Du har teknisk flair og interesse for IT, som gør det naturligt for dig at forstå tekniske løsninger.
Vi forestiller os, at du:

 • har en videregående uddannelse inden for økonomi eller IT, fx cand.oecon., cand.scient.oecon. eller cand.merc.(fin, it, el. dat).
 • har interesse eller erfaring med finans
 • har interesse eller erfaring med test af API’er, test generelt og kvalitetssikring
 • har interesse for IT eller erfaring fra et IT-udviklingsmiljø
 • kan se dig selv indgå i et team med agile arbejdsmetoder
 • kan begå dig problemfrit på engelsk og dansk både på skrift og i tale

Som person er du analytisk og detaljeorienteret, og du er i stand til at træffe hurtige beslutninger som du har kvalificeret gennem inddragelse af dit team og andre interessenter. Du har erfaring med og ynder at arbejde agilt, og du er ikke bange for at opsøge viden og sparring både i og uden for området. Du er kundemindet, har et godt drive, er lærenem og kan overskue flere og store fagområder og systemer samtidigt.

 
Vil du med på holdet?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Nikolaj Nikolov på 21 22 87 24. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Søg stillingen

 

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 900 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.