Forretningskonsulent til fremtidens ´digital banking´

8600, Silkeborg

Har du en finansiel- eller IT-baggrund og lyst til at bygge videre på din karriere i en af Danmarks største IT-virksomheder inden for finanssektoren? Og kan du se potentialet i at være med på de aller nyeste løsninger inden for bankverdenen?

Cirka 1,25 mio brugere. Næsten 200.000.000 årlige logins. Vores mobilbank er populær, og i 2019 blev den kåret som den bedste mobilbank på det danske marked.

Det er, når tingene går godt – rigtig godt – at man skal finde overskuddet og modet til at sætte en ny retning – og ikke hvile på laurbærrene og lade konkurrencen eller udviklingen overhale én indenom.
Hos Bankdata står vi derfor ikke stille. I stedet går vi forrest og er med til at tegne udviklingen. Lige i øjeblikket beskæftiger vi os eksempelvis med en selvbetjeningsløsning inden for mobil- og netbank, der giver vores kunder en lang række forretningsmæssige fordele.

"Vi er på en meget spændende rejse inden for fremtidens ’digital banking’ hvor du kommer til at stå i krydsfeltet mellem finans og it. Og det er bestemt ikke hver dag, at man får lov til at være med til at lave en ny net- og mobilbank i den finansielle verden", siger afdelingsleder Claus Westergaard.

Fra Nemid, web-banking og native apps til spritny hybrid platform
Som forretningskonsulent bliver du en del af området Den Digitale Bank, som har base i både Århus, Silkeborg og Fredericia. Dit arbejdssted vil primært være i Silkeborg. Lige nu arbejder vi på at gå fra native apps og webapplikationer til den nye teknologi-stak, som bl.a. involverer en ny hybridapp, der kan bruges på alle platforme. Til det bruger vi blandt andet udviklingssprog som Capacitor, Angular og TypeScript samt en række andre værktøjer.

Som forretningskonsulent navigerer du i krydsfeltet mellem vores kunders fælles og individuelle ønsker, men med fokus på fællesskabet og de omfattende krav til at overholde lovgivning og samtidig være med til at bringe best practice til bordet for fællesskabet.

Det betyder, at du:

 • Faciliterer behovsafdækning, forretningsmøder, koordinerer med teams og andre forretningskonsulenter for at udvikle på tværs– men du understøtter også individuelle behov og fundamentale løsninger som eks. MitID
 • Er omstillingsparat og evner at sætte dig ind i skiftende forretningsområder hvad enten det er indenfor Investering, Bolig, Betalingskort, Pension mm. 
 • Har en god forståelse for privat- og erhvervskundernes behov for selvbetjening og opererer muligvis inden for bankforretning i dag
 • Skaber tillidsfulde relationer til kontaktpersoner i bankerne, hvor du udfordrer deres behov og afstemmer forventninger
 • Sikrer klare krav og prioriteter samt skarp dialogstyring, der skaber effektive kunde- og udviklingsmøder.
 • Tester løbende løsninger således at løsninger bliver kvalitetssikret mod behov og krav

Din personlige udviklingsbane
Det er i princippet kun dig selv, der sætter begrænsninger for din egen udvikling i Bankdata, og derfor kan mulighederne være mange. Vi har fokus på det hele menneske og investerer gerne i din udvikling, fx i form af efteruddannelse, kurser og e-læring.

"Jeg startede som forretningskonsulent, og så blev jeg scrum master, product owner og i dag er jeg afdelingsleder. Der er virkelig mange muligheder her." – Claus

Lidt om dig
Vi leder efter talent og personlighed, og vi er trænede i at gøre dig til superhelt inden for dit felt. Det er en klar fordel, hvis du besidder forretningsforståelse og finansiel viden, så du kan tale med bankerne og sætte dig ind i deres behov, hvad end det omhandler pension, investering eller betalingskort.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • sagtens kan være nyuddannet bachelor eller kandidat og gerne med erfaring fra en relevant stilling – måske som forretningskonsulent fra lignende stilling, men du kan også komme fra et andet job, hvor du har en finansiel baggrund inden for erhverv, investering eller privat.
 • er i stand til at identificere og forfølge nye forretningsmæssige muligheder – det vil også være en del af arbejdsområdet.
 • kan sætte sig dig ind i forretningsbehovet og omsætte det til løsninger
 • er struktureret og føler et ansvar for drift – så fejlrettelser, test og kvalitetssikring ligger naturligt i dit DNA
 • taler og skriver både dansk og engelsk.

"Du skal kunne bygge bro mellem forretningen og it, men det er også vigtigt, at du er omstillingsparat og hurtig til at sætte dig ind i et nyt område. Og så håber vi, at du har et kommercielt mindset og lyst til at bidrage til den gode humor i vores team." – Claus

Er du nysgerrig på at høre mere?
Kontakt afdelingsleder Claus Westergaard Jensen på 2250 7064 eller cwj@bankdata.dk for yderligere information. Ansøgning og CV sendes via nedenstående link. Tiltrædelse er hurtigst muligt og vi behandler ansøgninger løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stilling

Bankdata er ejet af 9 pengeinstitutter og er med sine godt 700 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.