Forretningskonsulent der brænder for data til implementering af Bankdatas Kapitalmarkedsplatform

  • Vil du være med til at bygge fremtidens kapitalmarkedsplatform i et internationalt og dynamisk miljø med mange interessenter?
  • Brænder du for at arbejde med data, og har du lyst til at sikre, at vores rapporteringsløsning understøtter brugerne af Bankdatas Kapitalmarkedsplatform?
  • Har du lyst til solide udfordringer inden for kapitalmarkedet, og vil du opnå unikke kompetencer som bindeled mellem forretning og IT? 

Så er det dig, vi søger til et af vores udviklingsteam i Fredericia. Her får du gode udviklingsmuligheder og kommer til at indgå i et stærkt fællesskab med mange videbegærlige kolleger.

Her er muligheden for at blive en del af Bankdatas store kapitalmarkedsprojekt, hvor du sammen med over 100 kolleger  skaber fremtidens kapitalmarkedsløsninger for vores medlemsbanker. Vi har været i gang med vores program de seneste 3 år. Systemet inkluderer hele værdikæden indenfor kapitalmarkedsområdet med  mange brugere og med høj kompleksitet.

Bliv brobygger mellem data og forretningsbehov
Til vores Reporting og Data warehouse team søger vi en forretningskonsulent, som elsker data, og har lyst og mod til at arbejde i spændingsfeltet mellem forretning og IT og som brænder for at være med til at levere fremtidens kapitalmarkedsløsning til vores kunder. Som vores nye forretningskonsulent kommer du til at fokusere på udvikling og drift af en data warehouse løsning baseret på data fra MX.3 systemet.

Vi er organiseret i forskellige udviklingsteams med forskellige ansvarsområder og arbejder efter de agile udviklingsprincipper. Vores Reporting og Data warehouse team har ansvar for at stille de rigtige data til rådighed på tværs af programmet. Teamet består af fem dygtige kolleger samt en række tilknyttede specialister fra vores kunder

Vi sørger selvfølgelig for et solidt oplæringsprogram
Du bliver involveret i hele værdikæden i samarbejde med de andre teams i programmet, vores kunder og vores leverandør. Under din oplæring får du indblik i hele værdikæden samt Kapitalmarkedsplatformen, så du opnår en solid baggrund for efterfølgende først at udvikle og sidenhen supportere vores Reporting og Data warehouse løsning.

En af de største udfordringer i stillingen er er at kunne overskue mange processer og understøttende systemer i en og samme værdikæde. Dette er samtidig en gylden mulighed for at få kompetencer opbygget indenfor især MX.3, SQL, SAS, finansiel forretningsforståelse samt styring af batchflows.

Du kan både være nyuddannet eller have erfaring fra en lignende stilling

  • Du kan være nyuddannet eller have erfaring inden for kapitalmarkederne. Vigtigst er, at du har lyst til at arbejde med data, udvikling og drift samt at du har forståelse for kapitalmarkedsområdet.
  • Optimalt har du en længere videregående uddannelse inden for information management, finansiering eller økonomi.
  • Vi ser gerne, at du har erfaring med SQL og kendskab til data warehouse området. Det vil være et plus hvis du har erfaring med udvikling i SAS.
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, da der arbejdes med forskellige nationaliteter.

Som person er du god til at skabe relationer, og du har gode kommunikationsevner. Du kan lide at gå forrest og besidder en positiv energi samt et engagement, der smitter af på andre. Du er løsningsorienteret og ansvarsbevidst, og du sætter barren højt for dig selv og teamet. Desuden er du analytisk og resultatorienteret, og du sætter altid handling bag dine ord, så vi indfrier forretningens ønsker. Endelig trives du i et internationalt miljø med udenlandske samarbejdspartnere. 

Vil du vide mere eller søge jobbet?
Hvis du vil vide mere om jobbet, kan du kontakte ansættende leder Svend Rostgaard Thielsen på tlf.: 40276090 eller mail: svr@bankdata.dk

Ansøgningsfristen er d. 22/10, og der vil være ansættelsessamtaler i ugerne derefter.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Søg stillingen