Erfaren frontend engineer med appetit på nye teknologier

8600, Silkeborg

Brænder du for frontend-udvikling, performance, kvalitet og moderne webteknologier? Vil du være med til at udvikle de bedste finansielle selvbetjeningsløsninger? Så mangler vi en dygtig frontend engineer til et af vores teams i Silkeborg, som udvikler Net- og Mobilbank til vores 8 medlemsbanker.

Din nye dagligdag

Du indgår i et agilt team med produktansvar for Personal Finance Management i vores Net- og Mobilbank. Det er teamets mission at udvikle løsninger, der giver brugerne de bedste indsigter i deres daglige økonomi - som bl.a. forbrugsoverblik og budget. Det stiller høje krav til effektive løsninger, der er hurtige, pålidelige, sikre og som dækker konkrete behov for brugerne. 

Som en af udviklerne på teamet har du stor indflydelse på løsningsdesignet, og med din høje faglighed og tekniske indsigt indgår du i et tæt samarbejde med teamets Product Owner og UX’er, så I sammen finder de bedste løsninger. 

Teamet kører 14 dages sprint og afslutter hvert sprint med et feedbackloop med medlemsbankerne, der også stiller de forretningsmæssige behov.

“You Build It, You Run It”

Vi tror på DevOps principper og autonome teams, og som udvikler har du derfor ansvar for hele produktets livscyklus. Vi forsøger så vidt muligt at skabe cross-functional teams med end-to-end ejerskab over domænerne, der giver råderum til at eksperimentere og skabe de bedste løsninger. Det tætte samarbejde i teamet, og vidensdeling i guilds, sikrer vores løsninger er ajourført med best-practices indenfor f.eks. frontend performance, resiliency og availability.

Vi anvender den nyeste teknologi indenfor web- og appudvikling f.eks. Angular, RxJS, og Ionic, og udvikler på en hybrid platform målrettet iOS, Android & Web. Der anvendes backed-for-frontends og en fleksibel arkitektur baseret på microservices og microfrontends. Desuden benyttes vores eget open-source design-system KIRBY (http://kirby.design)

Dine kompetencer

Vi forventer, at du har en eller flere af nedenstående kompetencer:

  • Erfaring med frontend udvikling til web og/eller mobil.
  • Webteknologier og JavaScript frameworks såsom Angular eller React 
  • Gerne erfaring med reaktiv programmering f.eks. ReactiveX
  • Erfaring med hybrid appudvikling til iOS, Android og Web er et plus men ikke et krav

Desuden lægger vi vægt på at du

  • Arbejder eksperimenterende og er nysgerrig på at udforske nye veje.
  • Er en teamplayer, der har lyst til at arbejde i et miljø med høj faglighed 
  • Er kvalitetsbevidst og går efter at skabe de bedste løsninger til gavn for kunderne.

Din nye arbejdsplads

Vi tilbyder en arbejdsplads med høj grad af fleksibilitet, 36 timers arbejdsuge og mulighed for hybridarbejde. Vi vægter trivsel og udvikling højt. Vi tror på at spændende arbejdsopgaver og et højt fagligt niveau er en motiverende faktor. Men vi går også op i at du finder balance mellem arbejde og fritid.

…og når ja, så er vores kantine netop nomineret til årets bedste, så der er garanti for en god frokostpause med kollegaerne. 😋

Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Line Nielsen, på lin@bankdata.dk eller 61314541, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Ansøgninger behandles løbende.


Søg stillingen


Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 850 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.