Frontend engineer der brænder for microfrontends

8600, Silkeborg

Brænder du for frontend-kode og for hvordan man laver den rette strukturer i sin frontend-applikation, så så mange teams kan arbejde på samme produkt uden at ”spænde ben” for hinanden?  Har du fulgt med i de seneste års frontend-trends og udviklingen af principperne for microfrontends? Er det naturligt for dig at et ambitiøst produkt har tilknyttet et designsystem? (Vi har open sourced vores på http://kirby.design)

Så er dette en karrieremulighed, du bør tage et kig på.

Teamet du bliver en del af…

Vi søger en frontend-udvikler til vores platform team, omkring vores nye net- og mobilbank. Vi bygger på en microservice-arkitektur og er i gang med at lave samme øvelse for vores frontend, så vi får nedbrudt vores SPA i mindre dele og etableret en microfrontend-arkitektur. De første stumper af dette er allerede sat i produktion, men vi har stadig meget arbejde foran os.

Derfor søger vi en ny kollega til vores platform team, der ejer frontend-fundamentet som alle andre teams bygger ovenpå. Vi arbejder med en hybrid teknologi, fokuseret på Angular, men vil gerne kunne eksperimentere med andre frameworks, så vi gør vores microfrontends så teknologiuafhængige som muligt.

Det team, du bliver en del af ejer SDK’et, som er fundamentet for vores net- og mobilbanker fremad, og som rigtig mange andre teams benytter. Teamets ambitioner er derfor at sikre en god udvikleroplevelse, sikre skalering til flere teams og sikre at vi så vidt muligt har en teknologiuafhængig platform, så vi kan udvikle os teknologisk og eksperimentere med ny teknologi. Desuden ejer teamet fundamentet for vores overvågning og analyse setup omkring produktet, ligesom vi er frontrunner på at flytte vores service til cloud.

Vi arbejder efter Devops principper og tror på selvkørende teams. Du vil derfor opleve stor indflydelse på teamsarbejde og på de løsninger, vi laver. Det er vigtigt for os at alle er holdspillere og nyder at arbejde i teams og løse udfordringer sammen.

Din rolle hos os…

Som udvikler på vores platform team, vil du udover at udvikle på løsningen, også have en del sparring med andre teams og udviklere der benytter løsningen. Vi ser det som vores mål at sikre den bedste udvikleroplevelse for andre teams og sikre en balance imellem decentralt ejerskab og fælles synergi. Du vil være med til at sætte og udbrede visionen for vores frontend-arbejde på tværs af mange teams.

Du vil i Bankdata, opleve en omskiftelig hverdag, hvor der altid er nye spændende opgaver at kaste sig over. Bankdata er præget af en nysgerrig kultur, hvor vidensdeling og personlig udvikling prioriteres højt. Du vil derfor få rig mulighed for at deltage i guilds og andre vidensdelingsgrupper, ligesom du vil kunne trække på sparring mange forskellige steder fra i Bankdata. Du får skræddersyet et personligt onboarding-program og får en fast ”buddy” (de første 3 måneder i jobbet), som tager godt hånd om din indflyvning til teamet og Bankdata.

Vores forventninger til dig…

Vi forventer, at du har én eller flere af nedenstående kompetencer:

  • Viden om microfrontend-arkitektur
  • Erfaring med frontend-arbejde f.eks. via Angular eller lignende SPA framework
  • Erfaring og kærlighed til web-udvikling og web-arkitektur
  • Lyst og mod til at arbejde i teams samt deltage i sociale aktiviteter omkring teamet
  • Høj kvalitetssans og lyst til at lave gode, gennemtænkte løsninger
  • Kan holde humøret højt - også når der er travlt
  • Kendskab og tro på DevOps principper.

Praktik:

Teamet er placeret på Bankdatas kontor i Silkeborg. Spørgsmål kan rettes til Afdelingsleder Rune Lippert på rli@bankdata.dk eller 28 14 66 29.

Ansøgningsfrist 10. juni


Søg stillingen

 

Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 850 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.