Kære Software Developer, vil du være med til at bygge fremtidens bank efter stærke agile principper i et udviklingshus hvor 70% af medarbejderne sidder med IT-udvikling?

Så er du måske en ud af flere Software Developere, vi søger til henholdsvis Silkeborg, Fredericia og Aarhus

Vi er…
…en af Danmarks største it-virksomheder med +800 medarbejdere. Vores løsninger bruges hver dag af 7.500 bankmedarbejdere, 1.6 mio. privatkunder og 187.000 erhvervskunder. Vi bygger fremtidens digitale bank. Det gør vi med IT, som nogle vil kalde samfundskritisk infrastruktur – for os er det fast arbejde.

Vi er drevet af en stærk fællesskabsfølelse. Vi er mange på holdet, men arbejder alle i mindre, specialiserede teams efter agile principper (SCRUM, DevOps, SAFe). Der er stor efterspørgsel på vores løsninger, så vi prioriterer skarpt og tror på, at ambitiøse medarbejdere med bæredygtige arbejdsliv præsterer bedre – I Bankdata og i deres familier.

Vi bygger it-løsninger til banksektoren, men du behøver ikke være født med en interesse for bank-it eller finansiel infrastruktur for at være et godt match til os. Det er nok, at du gerne vil arbejde med de nyeste teknologier, i agile arbejdsprocesser og gøre en samfundsmæssig forskel sammen med nogle af Danmarks skarpeste it-hjerner.   

Vi arbejder med en spændende teknologi-stak. Her finder du et udpluk af nogle af de mange teknologier:

.net, Kubernetes, Java, Jenkins, Angular, Cobol, C#, Springboot, Rest, Docker, OpenShift, Apigee, React og Git.

Fokus på din personlige udvikling
Hos os i Bankdata har du i den grad mulighed for at præge din egen udviklingsplatform. I Bankdata kører vi et personligt udviklingskoncept, som vi kalder GPS (Grow Perform Succeed) og betyder, at du som Software Developer har minimum 4 årlige GPS-dialoger med din nærmeste leder. På disse dialoger fokuserer du på små som store lærings- og udviklingspunkter såsom uddannelse, certificeringer samt faglige og adfærdsmæssige eksperimenter. Feedback, implementering og fastholdelse af udviklingspunkterne er nøgleordene her.

Som Software Developer er der mange mulige karriereveje. Helt konkret kan du eksempelvis udvikle dig til Senior, Lead, Arkitekt eller bevæge dig over i de agile roller som Scrum Master eller Product Owner. Har du ambitioner om at gå ledelsesvejen, tager vi meget gerne en åben dialog med dig netop omkring de muligheder.

Du får et skræddersyet onboarding-program og en fast ”buddy” de første 3 måneder, som tager godt hånd om din indflyvning til teamet og i afdelingen samt de mange spændende opgaver der venter dig.

Vores forventninger til dig
Fagligt er din uddannelsesrygsæk formentligt fyldt med en IT-uddannelse. Måske er du nyuddannet, måske er du erfaren og har mange år inden for IT bag dig. Måske er du datalog, datamatiker eller softwareingeniør. Det er i virkeligheden ikke så afgørende. Vi tror på, at det er mennesker der gør forskellen og ikke alene faglige kompetencer. Til gengæld er det vigtigt for os, at du er nysgerrig og sætter en ære i at levere en høj kodekvalitet.

Bankdata-pakken
Vi tilbyder en attraktiv ansættelsespakke som består af: en 36 timers arbejdsuge, 7 ugers ferie, virksomhedsbetalt pension på 11,50%, et ferietillæg på 3,5% af din årsløn, betalt overarbejde, omfattende forsikringspakke for dig og din familie, mulighed for hjemmearbejde, ekstraordinære fridage (som en del af finanssektoren), en fabelagtig frokostordning, logbuy-kort, fri adgang til Linkedin Learning, en fantastisk barselsordning, massage samt bank- og forsikringsfordele gennem vores samarbejdspartnere (og ikke mindst gratis blækpatroner Facebook Smiley Face).  

Hvis ovenstående har vakt din interesse, så søg stillingen lige her!


Søg stillingen


Vi glæder os til at høre fra dig.