Kære UX’er eller Product Designer. Vil du være med til at designe fremtidens bank til 1,6 mio danskere efter stærke agile principper?

8600, Silkeborg; 7000 Fredericia; 8200 Aarhus N

Så er du måske en af de UX-konsulenter og Product Designere, vi søger til vores 15+ store UX & Design-afdeling til Silkeborg, Fredericia og Aarhus

Vi er…
…en af Danmarks største it-virksomheder med knap 900 medarbejdere. Vores løsninger bruges hver dag af 7.500 bankmedarbejdere, 1,6 mio. privatkunder og 187.000 erhvervskunder. Vi bygger fremtidens digitale bank. Det gør vi med IT, som nogle vil kalde samfundskritisk infrastruktur – for os er det fast arbejde.

Vi er drevet af en stærk fællesskabsfølelse. Vi er mange på holdet, men arbejder alle i mindre, specialiserede teams efter agile principper (SCRUM, DevOps, SAFe). Der er stor efterspørgsel på vores løsninger, så vi prioriterer skarpt og tror på, at ambitiøse medarbejdere med bæredygtige arbejdsliv præsterer bedre – I Bankdata og i deres familier.

Vi designer og bygger it-løsninger til banksektoren, men du behøver ikke være født med en interesse for bank-it eller Fintech for at være et godt match til os. Det er nok, at du ved, at lever for at løse ægte problemer for faktiske brugere gennem stærk, tværgående product discovery og godt design. På den måde kan du være med til at gøre en samfundsmæssig forskel sammen med nogle af Danmarks skarpeste it-hjerner.   

Fokus på din personlige udvikling
Hos os i Bankdata har du i den grad mulighed for at præge din egen udviklingsplatform. I Bankdata kører vi et personligt udviklingskoncept, som vi kalder GPS (Grow Perform Succeed) og betyder, at du som UX’er har minimum 4 årlige GPS-dialoger med din nærmeste leder. På disse dialoger fokuserer du på små som store lærings- og udviklingspunkter såsom uddannelse, certificeringer samt faglige og adfærdsmæssige eksperimenter. Feedback, implementering og fastholdelse af udviklingspunkterne er nøgleordene her.

Som UX’er er der mange mulige karriereveje. Helt konkret kan du eksempelvis udvikle dig til Senior, Lead eller bevæge dig over i de agile roller som fx Product Owner. Har du ambitioner om at gå ledelsesvejen, tager vi meget gerne en åben dialog med dig netop omkring de muligheder.

Du får et skræddersyet onboarding-program og en fast ”buddy” de første 3 måneder, som tager godt hånd om din indflyvning til teamet og i afdelingen samt de mange spændende opgaver der venter dig.

Vores forventninger til dig
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så afgørende, men måske har du læst Informationsvidenskab, Digital Design, eller noget helt tredje. Men du har formentligt minimum et par års erfaring som UX’er, eller designer fra den private eller offentlige sektor, hvor du har konkret erfaring med produktdesign. Du er god til mennesker, har et stærkt indre drive mod at skabe og blive bedre og du elsker at komme fra komplekse problemer til simple løsninger. Du kan tage interessenter og udviklere i hånden og vise dem vejen gennem den gode proces og med tydeligt produkthåndværk. Hvad end det er i research, eller designfasen. Faciliteringssuperhelte og designsystem-buffs får en forlomme. Bureauerfaring er et plus og har du også Fintech-erfaring er der jollycola i køen.

Bankdata-pakken
Vi tilbyder en attraktiv ansættelsespakke som består af: en 36 timers arbejdsuge, 7 ugers ferie, virksomhedsbetalt pension på 11,50%, et ferietillæg på 3,5% af din årsløn, betalt overarbejde, omfattende forsikringspakke for dig og din familie, mulighed for hjemmearbejde, ekstraordinære fridage (som en del af finanssektoren), en fabelagtig frokostordning, logbuy-kort, fri adgang til Linkedin Learning, en fantastisk barselsordning, massage samt bank- og forsikringsfordele gennem vores samarbejdspartnere (og ikke mindst gratis blækpatroner Facebook Smiley Face).  

Hvis ovenstående har vakt din interesse, så søg stillingen lige her!


Vi glæder os til at høre fra dig.


Søg stillingen

 

Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 850 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.