Få dig et alsidigt job som IT-arkitekt for førende leverandør af finans-IT

7000, Fredericia


Kunne du tænke dig en varieret arbejdsdag, hvor du både kan tænke stort og samtidig have fingrene helt nede i opgaverne? Så er du måske vores næste IT-arkitekt i Datawarehouse, hvor vi er med til at sikre, at pengeinstitutterne har valide og opdaterede data.

”Vi leder efter en, der kan hjælpe os med de konkrete opgaver men samtidig drømme stort og strategisk. Men det skal være en kollega, der ikke bare har visionerne, men også kan implementere strategien,” siger afdelingsleder Kim Løhde.

Tre-i-én
Hvis du er bange for, at tingene bliver ensformige, så kigger du det helt rigtige sted. Som IT-arkitekt kommer dine arbejdsopgaver til at være fordelt over tre forskellige hovedområder, der spænder bredt fra langsigtede strategiske opgaver til jordnære support-opgaver.

De tre hovedområder er:

Strategiske fremtidsprojekter: Du samarbejder tæt med afdelingens anden arkitekt om at sætte præg på IT-udviklingen i Datawarehouse i de næste mange år, og du bliver en bærende del af transformationen fra et ”on-premises” til et cloud-baseret Datawarehouse.

Strategisk arkitekturarbejde: Det er dig, der sørger for, at tingene hænger sammen rent arkitekturmæssigt på tværs af afdelingens forskellige teams. Du spiller også en nøglerolle, når der skal problemløses.

Center of excellence: Når dine kolleger i afdelingen har brug for det, så hjælper og rådgiver du om aktuelle opgaver, teknologier m.m.

Fællesskab og internationalt præg
Næsten 30 medarbejdere sidder klar til at tage imod dig i vores Datawarehouse afdeling i Fredericia.

Her kommer du til at tage del i et fællesskab, hvor vi har en filosofi om, at man skal kunne have det sjovt på arbejde, og hvor vi trives i hinandens selskab og nyder en uformel omgangstone.

Samtidig har du mulighed for at tilmelde dig Bankdatas mange interesseklubber eller deltage i vores hyggelige arrangementer, både på firma-, afdelings- og teamniveau.

10 medarbejdere i Indien er også en del af det professionelle fællesskab i afdelingen, der består af fem teams, der samarbejder om at give vores pengeinstitutter og andre afdelinger de bedst mulige datamæssige forudsætninger.

Der bliver taget hånd om din fremtid fra start
Din udvikling er noget vi går meget op i. Så snart du bliver ansat laver vi en onboarding-plan, gør en af dine kolleger til din faste sparringspartner og holder løbende udviklingssamtaler, så dine udviklingsmuligheder bliver ved med at være optimale.

På sigt kan du måske blive senior arkitekt eller lead arkitekt, eller måske finder du en helt ny retning i en anden del af vores ambitiøse virksomhed.

Det vigtigste er, at du vil det
Vi tror på, at det vigtigste ved vores næste arkitekt er at have lysten, nysgerrigheden og energien fremfor mange års erfaring. Hvis du brænder for at tage del i vores transformation og løbende problemløsning, så kan vi altid lære dig det sidste.

Der er dog enkelte ting, vi forventer af dig. Det handler om, at du:

  • har en uddannelse med dig som cand.merc. IT, IT ingeniør, datalog, cand.IT eller datamatiker, eller at du har erfaring fra en lignende stilling
  • er god til at forklare komplekse teknologiske problemstillinger – også til kolleger, der ikke har samme knowhow som dig
  • kan bygge bro mellem forretning og teknik.

 

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte ansættende afdelingsleder Kim Løhde på: 2925 1678 eller kil@bankdata.dk. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.


Vi glæder os til at høre fra dig.


Søg stillingen


Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.