IT-ingeniør til procesautomatisering og RPA-platform

7000, Fredericia

”Du får stor indflydelse på vores RPA-platform, og dit arbejde er med til at effektivisere den danske finanssektor,” fortæller afdelingsleder Søren Becher Andresen.

  • Vil du spille en afgørende rolle i at hjælpe Bankdata og vores medlemspengeinstitutter med at effektivisere og automatisere arbejdsprocesser?
  • Elsker du at arbejde med drift af en platform, hvor stabilitet og det at køre på de nyeste versioner er vigtigt?
  • Elsker du at udvikle og formidle de gode eksempler på, hvordan man bedst muligt anvender et værktøj?

Velkommen til afdelingen PAC i Fredericia
Afdelingen Process Automation Center (PAC) består af 2 teams, der arbejder med forskellige former for procesautomatisering – BPM, RPA, simple workflows, makroer og på sigt maskinlæring og AI. Du bliver en del af vores engagerede og dedikerede RoboWeb-team, der består af erfarne IT-ingeniører, en softwareudvikler, en IT-konsulent, en product owner og teamets scrum master. Vores arbejdsform og kultur er agil hele vejen igennem.

Vores mission og vision er at optimere og automatisere opgaver og processer, så vi til stadighed er den foretrukne partner, når der er brug for processtyring og automatisering.

En stabil og tidssvarende platform
I tæt samspil med dit erfarne team får du primært ansvar for vores Kofax RPA-platform, som du driver og vedligeholder. Mere konkret bliver du den primære driftsansvarlige for platformen, så du vurderer behovet for nye funktionaliteter, standardkomponenter og opgraderinger, ligesom du vedligeholder designmanualen og sørger for integration med diverse systemer.

En mindre del af din rolle er at udvikle robotter samt håndtere opgaver med brug af værktøjerne PowerShell, SQL og Power Platform. En vigtig del af din rolle er også at fungere som støttefunktion for vores udviklere og fremme vores rejse fra on-premise til Cloud, som er en del af vores 2025-strategi. Ydermere er du med til at sikre, at vi anvender den nyeste teknologi inden for området.

For at sikre en stabil og tidssvarende platform skal du oparbejde et bredt kendskab til Bankdatas løsninger, platforme og kodesprog, så du er i stand til at sikre gode interfaces til RPA-platformen. Du skal også opbygge en generel forretningsforståelse for vores kunders behov, så du kan være med til at udfordre vores strategiske beslutninger inden for valg af fremtidige værktøjer.

En solid karrierevej
Stillingen er en unik mulighed for at sikre synlighed hos medlemspengeinstitutterne og i Bankdata omkring værktøjerne til procesautomatisering og potentialet for værdiskabelse hos kunderne. Samtidig er du med til at modernisere og tilpasse værktøjskassen, så den imødekommer kundernes behov samt Bankdatas 2025-strategi. På sigt er der rigtig gode muligheder for at forme din karrierevej, eksempelvis i retning mod specialisering inden for procesautomatisering.

Udfordringer, udvikling og godt fællesskab
Som IT-ingeniør spiller du en vigtig og selvstændig rolle, men du er selvfølgelig aldrig alene om det. For når du bliver en del af Bankdata, bliver du også en del af vores brede netværk af forretningskonsulenter, udviklere og andre dygtige ingeniører i et arbejdsmiljø præget af faglig stolthed, frihed, ansvar og udviklingsmuligheder.

Har du erfaring fra en lignende rolle?
Der er flere indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende rolle. Du kan dog også være nyuddannet.

  • Du er højst sandsynligt IT-ingeniør, datalog, datamatiker eller softwareingeniør med et ønske om at fordybe dig i procesautomatisering og drift af komplekse serverløsninger. Men vi hører også gerne fra dig, hvis du er autodidakt eller nyuddannet, da vi tilpasser opgaverne efter din erfaring og dit niveau.
  • Det er et plus, hvis du har kendskab til procesoptimering og -automatisering samt nogle års erfaring inden for softwareudvikling, ligesom vi gerne ser, at du har arbejdet med større serverinstallationer i en on-premise verden.  
  • Det er en fordel, hvis du har snuset til drift af applikationer på Windows-servere i et driftscenter, ligesom du måske også har kendskab til forskellige værktøjer som f.eks. PowerShell, SQL, REST og SOAP samt til Tomcat eller lignende.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring fra den finansielle sektor.
  • Du skal være god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt, og du behersker engelsk på skrift og i tale.


Som person er du god til at sætte dig ind i RPA-udviklernes situation for bedre at kunne afdække deres behov, og du tager ansvar for opgaverne i tæt samarbejde med dine kolleger.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte ansættende afdelingsleder Søren Becher Andresen på +45 79 24 26 61. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

Søg stillingen


Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.