IT-supporter/-koordinator til vores Trade Finance-system

Kunne du tænke dig en helt ny rolle, som bliver central for driften af vores nye Trade Finance-system?

 

Du kommer til at gøre en vigtig forskel, når du styrer kommunikationen mellem banker, leverandører og teamet – og du har ansvaret for koordineringen, så vi på bedste vis får løst de igangværende opgaver,” fortæller afdelingsleder Lars Christensen.

 

Et vigtigt bindeled i udvikling og drift af systemet

Som vores nye supporter får du den direkte kontakt til bankerne og vores 2 udenlandske leverandører. Dit fokus bliver således på service og support, når bankerne kontakter os vedr. Trade Finance-systemet.

Din dag består bl.a. af:

 

  • Håndtering af kundehenvendelser og daglig drift af systemet
  • Vedligehold af systemetog optimering af processer
  • Vedligehold inden for decentrale platforme (Windows, AIX, Linux)
  • Automatisering af testscenarier
  • Afpudsning af user stories og fokus på forbedring og udvikling

 

Det kan være en udfordring at sortere i bankernes ønsker, holde styr på prioriteringerne og samtidig følge op på leverandører og sikre fremdrift. Det kræver helt klart et solidt administrativt gen,” siger Lars.

 

Et mindre team med masser af viden

Du bliver en del af teamet Trade Finance sammen med 2-3 kolleger. Sammen har I ansvaret for vores Trade Finance-systemer, som bruges af flere banker. Dine nye kolleger står klar til at lære dig op i alt, du skal vide, og du bliver en del af et lille hold, som kender hinanden godt og ser frem til din ankomst.

 

Erfaring med IT-service, -support eller -koordinering

Vores nye kollega skal besidde et godt og veludviklet service- og administrativt gen. Du skal kunne håndtere flere opgaver ad gangen og trives med mange interessenter – som det bindeled, du bliver. Du ved, at ikke alle opgaver skal behandles ens, og du forstår at stille spørgsmål, afklare og følge op, så de rigtige features laves til tiden,” fortæller Lars, som desuden forestiller sig, at du:

 

  • har nogle års erfaring som IT-servicemedarbejder/-koordinator/-supporter
  • har kendskab til og erfaring med styring og koordinering af kunder og leverandører
  • måske har erfaring med drift af decentrale platforme, men det er kun et plus
  • taler og skriver dansk og engelsk flydende, da al kommunikation med eksterne leverandører foregår på engelsk
  • har lyst til at tilegne dig forretningsmæssig og teknisk forståelse.

 

Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.

 

Interesseret?
Så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Tiltrædelse er hurtigst muligt, og vi behandler ansøgninger løbende.

 

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Integration & Udenlandske Betalinger Lars Christensen på 50 46 28 63 eller mail til lac@bankdata.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Søg stillingen