IT-ingeniør med seniorpotentiale

Vil du stille din nysgerrighed med en stejl læringskurve, hvor du kommer ind under huden på den tekniske infrastruktur på Bankdatas store kapitalmarkedsplatform MX.3?

Her får du muligheden for at arbejde med de nyeste teknologier som en del af et internationalt set-up og Bankdatas store kapitalmarkedsprogram, som skaber fremtidens kapitalmarkedsløsninger for vores medlemsbanker.

Du får rigtig mange opgaver og grænseflader både forretningsmæssigt og teknologisk, så der er rig mulighed for at udfordre, udbygge og flytte dine kompetencer både i dybden og i bredden” fortæller Claus Elholm Udengaard, afdelingsleder – Kapitalmarked Udvikling.

Få kolleger med faglig tyngde
Du bliver en del af vores afdeling KAU (Kapitalmarked Udvikling) i Fredericia. Her har vi vores kapitalmarkedsprogram (KaMP) bestående af flere teams, hvor du får din daglige gang i Team Infrastructure, som arbejder efter moderne agile metoder. Her vil du møde en produkt owner, en Scrum master og fire meget erfarne teknikere, som står klar til at lære fra sig.

I KaMP har vi gennem de seneste 4 år udviklet og implementeret platformen MX.3, som håndterer kapitalmarkedsprodukter for vores medlemsbanker.

I Team Infrastructure står vi for infrastrukturen og den bagvedliggende arkitektur, og vi har en meget stor berøring med hele KaMP på 120+ personer. Desuden består vores kunder af dealere og MX.3-brugere i vores medlemsbanker.

Du får nogle enormt dygtige kolleger – seniorprofiler, du virkelig kan lære fra. Og så har vi en fri tone, hvor der er plads til diskussioner, så vi kan rykke os” fortæller Claus.

Et job, hvor du kommer bredt omkring
Til en start får du til opgave at suge viden til dig, etablere relationer i området og organisationen samt at lære de interne kunder at kende. Derudover vil du sammen med dine kolleger drive afklaringer og udvikling af fremtidens platform og infrastruktur, ligesom I udbygger, sikrer driften og vedligeholder den eksisterende platform.

Ellers får du opgaver fra teamets backlog – både mindre driftsopgaver og i forhold til større strategiske udviklingsinitiativer, så vi sammen sikrer, at vores udviklere oplever en moderne udviklingsplatform.

Opgaver kan – afhængig af erfaring og interesse – fx omhandle:

 • DevOps – MX.3 environment management (bygning og håndtering af miljøer) og MX.3 configuration management (facilitering af development deployment)
 • Monitorering (overvågning i bred forstand og levering af alarmer til vores driftspartner JN Data)
 • Performance (i MX.3 og i hele infrastrukturen generelt)
 • Ansvar for infrastruktur og arkitektur samt teknisk support af MX.3
 • Leverandørkontakt omkring infrastrukturen
 • Installation af ikke MX.3-produkter
 • Håndtering og planlægning af batchkørsler i samarbejde med teams.

Du får opgaver, der udvikler dig
Vi kan garantere dig en stejl læringskurve med de mange opgaver, der er planlagt for teamet de kommende år. Det vil give dig stor indsigt i den kørende platform samt systemer, værktøjer og processer.
Desuden kommer du til at spille en vigtig rolle i, at vi får bygget fremtidens infrastruktur på kapitalmarkedsområder i Bankdata. Det giver også muligheden for at påvirke fundamental infrastruktur, DevOps-strukturer og -processer samt afklare, beslutte og implementere en moderne udviklingsplatform med tilhørende DevOps-processer.

Du kan agere i et teknisk kompliceret fagområde

 • Vi ser gerne, at du er uddannet datalog/ingeniør eller tilsvarende, men alternativt kan du have opbygget lignende erfaring i et tilsvarende job.
 • Du har en generel interesse for teknik og flair for at forstå kundens udfordringer.
 • Du har erfaring med Linux/UNIX, host. Vi vil løbende uddanne dig på de områder, du ikke i forvejen har kendskab til.
 • Kendskab til værktøjer som Jenkins, Bitbucket, Nexus og Ansible er bestemt ingen ulempe.

Som person skal du kunne manøvrere i et teknisk kompliceret fagområde i feltet mellem leverandører, kunder og tredjepartsløsninger. Det kræver også, at du er nysgerrig og kan suge til dig af viden, samtidig med at du kan skabe struktur og holde deadlines.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte ansættende leder Claus Elholm Udengaard på 7924 1986. Ansøgningsfrist 14. august, 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen