IT-sikkerhedskonsulent

Denne rekruttering varetages af GML HR

Er du nysgerrig på IT sikkerhed og vil du være med til at sætte dit præg på sikkerheden i en af de største IT-virksomheder i Danmark? Så er du måske netop en af de 5 IT-sikkerhedskonsulenter, Bankdata søger til deres 40+ store Sikkerhedsafdeling, som ligger i Fredericia og Silkeborg.

Bankdata er en af Danmarks største IT-virksomheder med knap 900 medarbejdere. Bankdatas løsninger bruges hver dag af 7.500 bankmedarbejdere, 1,6 mio. privatkunder og 187.000 erhvervskunder. Når man arbejder med samfundskritisk infrastruktur, skal sikkerheden være på det absolut højeste niveau – og her kommer du ind i billedet.

Den fremtidige udvikling indenfor sikkerhed er i høj grad bygget på automatisering af området, og den rejse kan du komme med på hos Bankdata.


JOBBET

I Sikkerhedsafdelingen arbejder alle i mindre specialiserede teams, så her er der mulighed for enten at arbejde i dybden indenfor et specifikt område eller i bredden, da vi også har stillinger ledige, hvor dette er nødvendigt. Du bliver en del af teamet Operationel Sikkerhed, hvor du kommer til at arbejde med følgende områder:

· IT- og informationssikkerhed

· Cyber- og infrastruktursikkerhed

· Cloud

· Identity and Access Management

IT-sikkerhed i Bankdata er centreret om at reagere på kritiske hændelser, etablere passende standarder og kontroller, administrere sikkerhedsteknologier samt etablere og implementere passende politikker og procedurer. IT-sikkerhedsafdelingen er ansvarlig for at beskytte følsomme oplysninger og aktiver i virksomheden, herunder data fra kunder.


PERSONEN

Bankdata leverer sikkerhed til banksektoren, men du behøver ikke være født med en interesse for bankverdenen. Vi forventer derimod, at du har en oprigtig interesse for IT-sikkerhed, ligesom viljen og evnen til at arbejde indenfor området vægtes højt.  

Vores forventninger til dig:

De 5 kandidater behøver bestemt ikke have den samme profil, så det er ikke et krav at matche med alle nedenstående punkter:

 • Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men måske har du læst Datamatiker, professionsbachelor i IT sikkerhed, Cand.IT, ITKO, IT-ingeniør eller lignende
 • Erfaring med IT-sikkerhed er en fordel, men du kan også være nyuddannet med interesse og motivation i top
 • Du kan kommunikere let og foreståligt med både dine nærmeste kollegaer, men også med dine samarbejdspartnere
 • Du formår at omsætte komplekse problemstillinger til simple løsninger
 • Du evner både at performe individuelt og være en del af et velfungerende team
 • Dit primære arbejdssted bliver Fredericia

 

1 af de 5 stillinger er til Identity and Access Management, og her søger vi en seniorprofil med 3-5 års erfaring.


DINE MULIGHEDER

Du får en attraktiv ansættelsespakke, som bl.a. består af:

 • en 36 timers arbejdsuge og 7 ugers ferie
 • virksomhedsbetalt pension på 11,50%, et ferietillæg på 3,5% af din årsløn og betalt overarbejde
 • omfattende forsikringspakke for dig og din familie
 • mulighed for hjemmearbejde
 • ekstraordinære fridage (som en del af finanssektoren)
 • en fabelagtig frokostordning
 • en fantastisk barselsordning
 • logbuy-kort, fri adgang til Linkedin Learning, massage samt bank- og forsikringsfordele gennem vores samarbejdspartnere.

Som medarbejder har du mange mulige karriereveje. Helt konkret kan du eksempelvis udvikle dig til Senior, Lead eller bevæge dig over i de agile roller som f.eks. Product Owner. Har du ambitioner om at gå ledelsesvejen, er der også mulighed for dette.

Du får et skræddersyet onboarding-program og en fast ”buddy” den første periode, som tager hånd om din indflyvning til teamet og afdelingen. Din buddy vil også introducere dig for de mange spændende opgaver, der venter dig.

Hos Bankdata har du i den grad mulighed for at præge din egen udvikling. I Bankdata kører et personligt udviklingskoncept kaldet GPS (Grow Perform Succeed). Konceptet indebærer, at du som medarbejder har minimum 4 årlige GPS-dialoger med din nærmeste leder.

Her fokuseres på både små og store lærings- og udviklingspunkter såsom uddannelse, certificeringer samt faglige og adfærdsmæssige eksperimenter. Feedback, implementering og fastholdelse af udviklingspunkterne er nøgleordene her.


ANSØGNING

Bankdata samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Lars Halsboe på telefon +4524258808 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. 

SØG STILLINGEN


Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine knap 900 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Bankdata tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at Bankdata har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata på www.bankdata.dk