Java software developer til procesoptimering

Vil du være en del af en yderst kompetent og social afdeling i Bankdata? Og vil du have en alsidig udviklerstilling inden for procesoptimering med fokus på kvalitet og leverancer til forretningen?

Hos Bankdata i Fredericia kan vi garantere dig en udfordrende hverdag og gode udviklingsmuligheder. Vi oplærer dig inden for process management, som er på fremmarch i Danmark. Og hvis du gerne vil slippe for trafikken mod Århus og have billige huspriser inden for rækkevidde, så har vi det helt rigtige job til dig her i Fredericia.

En stærk afdeling
Du får din hverdag i afdelingen Digitale Processer i Fredericia, der består af flere teams med i alt 15 kolleger – udviklere, forretningskonsulenter, arkitekter, Scrum masters og product owners. Du bliver en del af teamet til udvikling af kundeindskrivningsprocessen, som er på vej til alle vore pengeinstitutter. Opgaverne består af et mix af udvikling af ny funktionalitet, fejlrettelser og drift af de kørende processer. I teamet er vi tro mod Scrum-principperne, og vi går altid efter at være de bedste – men vi glemmer ikke at have det sjovt undervejs.

Din arbejdsdag
Dagen starter altid med et stand up-møde, før vi går i gang med vores opgaver. Dit hovedfokus er at udvikle vores produkt i tæt samarbejde mellem dig, teamets forretningskonsulent og en af vores product owners.

Det er en alsidig udviklerstilling, hvor der primært arbejdes med BPM-udvikling (i IBM BPM), herunder JavaScript, Java og CSS – og bare rolig, vi skal nok lære dig op, hvis der er behov for det. Derudover deltager du også i automatiserede tests af løsninger samt driften af dem, når de er kørende hos vores kunder.

Faglig udvikling i højsædet
Hos Bankdata går vi op i faglig udvikling og et godt arbejdsmiljø. Du kan ikke undgå at dygtiggøre dig, for du lærer at forstå forretningens behov – og har du ambitioner om at blive Scrum master eller teknisk arkitekt, arbejde mere med infrastruktur eller noget helt fjerde, hjælper vi dig godt på vej. Der er også god mulighed for at arbejde med udvikling af webservicer og i den forbindelse med programmering i COBOL.

Dygtig udvikler med struktureret tilgang til programmering og lyst til at lære nyt

  • Du har erfaring med objektorienteret programmering, som Java eller .NET, og det er en klar fordel, men bestemt ikke et krav, hvis du har kendskab til eller erfaring med IBM Business Process Manager (IBM BPM), Camunda eller et lignende procesværktøj. Men ellers skal vi nok sørge for oplæring i de værktøjer og produkter, vi anvender.
  • Du har en relevant videregående uddannelse, fx som datamatiker eller datalog.
  • Du har lyst til at lære nye teknologier, og du er grundig og struktureret i din tilgang til kodning.
  • Du har stor interesse for den forretningsmæssige baggrund for processerne.

Vi søger en udvikler med højt humør og god energi, som har lyst til at arbejde tæt på kunderne og sammen med mange forskellige kolleger.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Steen Clemen Andersen på tlf. 7924 2267 eller mail sca@bankdata.dk.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest 12. august 2019 via nedenstående link. Vi forventer at holde samtaler umiddelbart derefter. Tiltrædelse er så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen