Agil legeplads for skarpe Java-talenter

Til Silkeborg eller hos Incuba i Aarhus

Bankdata arbejder for nogle af de mest kendte brands inden for finanssektoren, vi er gået all-in på den agile udvikling, og vi inviterer dig til at være ved.

Bankdata er et moderne it-udviklingshus med 700 ansatte fordelt på lokationer i Fredericia, Aarhus og Silkeborg samt en afdeling i Indien. Bankdata er et af de største it-udviklingshuse inden for den finansielle sektor og leverer totale it-løsninger til den danske bankverden.
Bankdata er kundeejet og opfylder medlemsbankernes behov for moderne, sikre og stabile it-løsninger på både teknologisk og systemmæssigt niveau, så de er konkurrencedygtige i forhold til den øvrige finansielle sektor.

Hvis du vil være med, kommer du både til at kode Java EE, skrive usecases, definere testcases og arbejde med effektivisering af it-løsninger. Men du vil også komme til at drive forretningsudviklingen i en hel sektor, hver gang du enten koder, understøtter et behov eller undersøger et UX feedback loop. Hos os vil du få direkte indflydelse på udviklingen sammen med vores pengeinstitutter.

Vi forventer, du har en længerevarende relevant it-uddannelse eller lignende med fokus på datalogi og/eller softwarekonstruktion. Du har, igennem dit studie, stiftet bekendtskab til softwarearkitektur herunder microservices, Java EE softwareudvikling, BitBucket og Git.
Af andre buzzwords kan nævnes: OpenShift, Kubernetes, Docker, Jenkins og Angular.

Men du skal være klar til at blive omringet af 110 kompetente kolleger, som du kan inspirere og blive inspireret af. Det er vigtigt, at du er god til at samarbejde i fællesskab, er analytisk og lægger stor energi og kvalitet i dit arbejde.

Du vil blive en del af et team i en professionel it-afdeling med høj faglighed, i et spændende fagområde. Samarbejdet i og på tværs af disse teams er baseret på gensidig respekt, og der er plads til en afslappet og humoristisk omgangstone. I teamet indgår du på lige fod med dine kollegaer og har indflydelse på, hvilke arbejdsopgaver du løser.

Vi tilbyder dig en konkurrencedygtig og fleksibel lønpakke, fuld ferie det første år i job efter uddannelse, fokus på videreuddannelse og vidensdeling, mulighed for op til syv ugers ferie, flekstid, bruttolønsordning samt gunstig honorering af overarbejde, gode pensionsforhold – bare for at nævne et par stykker.

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Alex Zakrisson på 7924 2670 eller aza@bankdata.dk.
Men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Søg stillingen