Netværksspecialist – sæt dit præg på vores infrastruktur

Bankdata, Fredericia

Er du klar til at tage ansvar for komplekse infrastrukturer og domæner? Og træde ind i en rådgivende rolle, hvor du skal udtænke design og forbedringer, der kan gøre den store forskel for Bankdata og vores kunder?

Bliv en del af vores IT-team
Bankdata er en moderne IT-virksomhed med 700 medarbejdere, der er ejet af 9 danske pengeinstitutter – med hele 14.000 ansatte – som også er vores kunder. Vores formål er at sikre en kontinuerlig udvikling og drift af IT-løsninger til vores kunder, så de altid er konkurrencedygtige i forhold til den øvrige finansielle sektor.

Du får plads i vores IT-team med 8 kolleger, der står for alle IT-tekniske, netværksrelaterede og infrastrukturelle opgaver – både internt for Bankdata og eksternt for vores kunder, pengeinstitutterne.

Stå bag den næste netværksevolution
Nogle af dine nye kolleger i teamet er i forvejen dedikeret til netværk, og som netværksspecialisten træder du ind som den førende ekspert, arkitekt og rådgiver på området. Derigennem tager du ansvar for den videre udvikling og forvaltning af netværk og infrastruktur, og det bliver din mission at styrke både sikkerhed og kompetencer.

For at lykkes skal du bl.a.:

  • undersøge problemstillinger og muligheder for udvikling og sætte dem i gang hos vores leverandør, JN Data
  • agere Bankdatas repræsentant i udviklings- og vedligeholdelsesprojekter udført af JN Data
  • skabe overblik og dokumentation omkring netværksinfrastrukturen på Bankdatas side
  • rådgive kolleger og sparre med JN Data omkring netværk, sikkerhedskrav, SDN og lign.
  • hjælpe til ved tekniske afklaringer, fejlsøgning og analysearbejde i den daglige drift
  • deltage i projekter samt videreudviklingen af vores processer og metoder.

”Sikkerhed og driftsstabilitet er afgørende den finansielle branche. Selvom JN Data er operatør og leverandør af netværket, ligger ansvaret i den sidste ende hos os. Derfor skal vi have et kompetencecenter, der kan sikre tydelig retning for os og JN Data og tydelig kommunikation med resten af organisationen. Så du får virkelig lov til at sætte dit aftryk på nogle spændende projekter,”.

Udfordringer, udvikling og godt fællesskab
Rådgivning og sparring bliver et centralt element i din rolle, og du får derfor udfordret dine evner til at kommunikere bredt på tværs af Bankdata, JN Data og vores kunder. Vi ved, det kan være svært at holde sig opdateret, når man ikke selv har fingrene i teknikken. Derfor vil der også være tid til kurser, konferencer og studier, der kan opretholde og udbygge din viden.

Derudover får du lynhurtigt skabt god kontakt – både i og uden for Bankdata – og du får hurtigt at mærke, hvordan frihed, ansvar og udviklingsmuligheder præger dagen. 

Erfaring med netværk og infrastruktur
Med dit store overblik lykkes det dig at holde styr på mange processer, udviklingsprojekter og interessenter ad gangen og bevare roen i kritiske situationer, der kræver hurtig reaktion. Du formår også at skabe respekt og anerkendelse gennem din brede tekniske indsigt, imødekommende kommunikation og din evne til at argumentere for dine synspunkter.

Derudover har du:

  • en bachelor eller højere inden for IT
  • relevant erfaring fra tidligere stillinger som fx netværksarkitekt, -konsulent eller -specialist
  • styr på IT-sikkerhed
  • kendskab til Cisco, CheckPoint, EndPoint Protection, firewalls, load balancing og lignende.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte ansættende underdirektør Morten Lauridsen på: 29248962. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag via dette link.

Vi glæder os til at høre fra dig.