Erfaren økonom med interesse for finans-it til spændende rolle som PMO Business Partner

8600, Silkeborg og/eller 7000, Fredericia

Har du styr på tallene? Og vil du være den økonomiske sparringspartner for ét eller flere af Bankdatas forretningsområder?

Bliv en værdifuld sparringspartner for forretningen igennem effektiv økonomi- og ressourcestyring

Som PMO Business Partner har du din hverdag ude i ét eller af flere af Bankdatas forretningsområder, hvor du arbejder tæt sammen med områdets underdirektør og afdelingsledere om at styre områdets projektporteføljeøkonomi.

Det bliver blandt andet dig, der:

 • hjælper ledergruppen ved at skabe indblik i økonomiske risici og muligheder
 • faciliterer økonomimøder med områdeledelsen og skaber struktur og sammenhæng til centrale økonomiopfølgningsaktiviteter
 • udarbejder økonomiske analyser og beslutningsoplæg
 • assisterer initiativledere med forecasting og opfølgning på forbrug af eksterne konsulenter
 • assisterer afdelingsledere med ressourcestyring og tidsopfølgning
 • administrerer projektnumre og WBS-struktur
 • agerer tovholder i forhold til opgaver og kommunikation med den centrale PMO-funktion samt andre centrale funktioner som for eksempel Business Controlling og Regnskab

I denne rolle vil du komme til at arbejde tæt sammen med forretningsområdernes ledergruppe, men samtidig er det vigtigt, at en du har en ”hands on” tilgang til opgaverne. Dit fokus på detaljerne alfa og omega, og du formår jævnligt at skifte fokus imellem det strategiske og operationelle niveau.

Et team, der spiller hinanden gode

Du kommer til at referere til afdelingslederen for Portfolio Management (PMO), som refererer til virksomhedens CFO. I PMO sætter vi barren højt, og vi arbejder som et krydsfunktionelt agilt team. Vores succes er et produkt af vores stærke samarbejde internt og eksternt med vores interessenter. Vi har fokus på det hele menneske og investerer gerne i din udvikling, for eksempel i form af efteruddannelse og kurser.

Detaljeorienteret og taltung med et særligt drive

For at få succes i denne rolle er din evne til at planlægge og strukturere dine opgaver og projekter helt afgørende. Du er sublim til interessenthåndtering, og din stærke faglighed vækker tillid og troværdighed.

Derudover forventer vi, at du:

 • har en relevant økonomisk kandidatuddannelse, som for eksempel cand.oecon., cand.merc. eller tilsvarende
 • har mindst 3-5 års erfaring fra en lignende rolle som for eksempel finance business partner, business controller eller økonomikonsulent
 • har en interesse for finans-it samt lysten og evnen til at opbygge en dybdegående forståelse for ét eller flere af Bankdatas forretningsområder som for eksempel: Markets, Risk, Credit, Digital Banking Core Banking etc.
 • har stærke analytiske færdigheder og styr på detaljerne
 • er proaktiv og udviser ”sense of urgency”
 • har evnen til at balancere adskillige opgaver i et travlt miljø, hvor samarbejdspartnerne er afhængige af, at du leverer til tiden og i den rette kvalitet
 • har stærke kommunikative færdigheder både mundtlig og skriftligt – du formår at gøre det komplekse let forståeligt
 • er superbruger af Excel og Power Point, og har du kendskab til VBA, Sharepoint, Power BI og projektstyringssystemer, er det et plus

Er du nysgerrig på at høre mere?
Kontakt afdelingsleder Jesper Hjorth på +45 7924 2315 eller jki@bankdata.dk for yderligere information. Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via nedenstående link. Tiltrædelse er hurtigst muligt. Vi behandler ansøgninger løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Søg stillingen

 

Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 850 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.