Bliv den økonomiske sparringspartner for kapitalmarkeds- og forretningsudviklingsområderne i Bankdata

Vil du arbejde i et strategisk vigtigt team i Bankdata og få en bred kontaktflade på tværs af vores organisation? Og bliver du motiveret ved udsigten til at blive den økonomiske sparringspartner for kapitalmarkeds- og forretningsudviklingsområderne?

Her får du muligheden for at træde ind i en helt ny rolle i Bankdata, som er i hastig udvikling – og samtidig få en spændende hverdag med masser af ansvar, udvikling og indflydelse.


Få en vigtig rolle i Portfolio Management-teamet

Som PMO Business Partner samarbejder du med ledergrupperne, som har ansvar for forretningsområderne inden for kapitalmarked og forretningsudvikling samt dine kolleger i CFO-området, der blandt andet dækker PMO, Controlling, Regnskab og Kontraktstyring.

Ud fra din indsigt i PMO- og økonomiprocesser er du blandt andet med til at etablere investerings- og ressourceforecasts samt assistere ledelsen med analyser af økonomiske trade-offs, som er med til at skabe grundlag for datadrevne beslutninger.

Du bliver altså en lokal PMO og CFO for dine forretningsområder, og du assisterer blandt andet ledelsen med at:

 • skabe indblik i økonomiske risici og muligheder
 • facilitere økonomimøder med områdeledelsen og skabe struktur og sammenhæng til centrale økonomiopfølgningsaktiviteter
 • udarbejde økonomiske analyser og beslutningsoplæg
 • assistere initiativledere med forecasting og opfølgning på forbrug af eksterne konsulenter
 • assistere afdelingsledere med ressourcestyring og tidsopfølgning
 • administrere projektnumre og WBS-struktur
 • agere tovholder i forhold til opgaver og kommunikation med den centrale PMO-funktion samt andre centrale funktioner som fx Business Controlling og Regnskab.


Et fagligt stærkt team med fokus på resultater

Du træder ind i et ungt, dynamisk team med 8 dygtige kolleger, som ved, at resultater og succes bliver skabt ud fra et stærkt og respektfuldt samarbejde med både hinanden og vores kunder. Samtidig bliver din kontaktflade bred, og da dit arbejdsområde er højaktuelt, får du mulighed for hele tiden at udvikle dig.

Du vil referere til afdelingslederen for Portfolio Management (PMO), der refererer direkte til virksomhedens CFO. Geografisk vil det være muligt enten at have fast arbejdssted på vores hovedkontor i Fredericia eller på et af vores kontorer i henholdsvis Aarhus eller Silkeborg. Vælger du Aarhus eller Silkeborg som arbejdssted vil det dog være nødvendigt med 2 dage om ugen fysisk på hovedkontoret i Fredericia (Der ydes kørselsgodtgørelse). 


Detaljeorienteret og talstærk med et særligt drive

For at få succes i denne rolle er din evne til at planlægge og strukturere dine opgaver og projekter helt afgørende. Du er dygtig til interessenthåndtering, og din stærke faglighed vækker tillid og troværdighed.

Derudover forventer vi, at du:

 • har en relevant økonomisk uddannelse, som fx cand.oecon. eller cand.merc. (fin, fib, mac) – alternativt en kombination mellem erhvervsøkonomi og IT
 • har minimum 3-5 års erfaring fra en lignende rolle som fx projektleder, finance business partner, business controller eller økonomikonsulent inden for CFO-services eller enterprise performance
 • har stærke analytiske færdigheder og styr på detaljerne
 • er positiv og entusiastisk og har et ønske om at udvikle dig selv og dine kolleger
 • er proaktiv og udviser ”sense of urgency”
 • har evnen til at balancere adskillige opgaver i et travlt miljø, hvor samarbejdspartnerne er afhængige af, at du leverer til tiden og i den rette kvalitet
 • er superbruger af Excel og PowerPoint, og har du kendskab til VBA, SharePoint, Power BI og projektstyringssystemer, er det et plus
 • har stærke kommunikative færdigheder både mundtlig og skriftligt – du formår at gøre det komplekse letforståeligt.


Er du vores nye PMO Business Partner?

Så send blot dit CV via. nedenstående link. Ansøgningsfristen er den 28. februar 2023. Kandidater vil løbene blive indkaldt til samtale. 

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Portfolio Management Jesper Hjorth på +45 79 24 23 15 eller mail til jki@bankdata.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Søg stillingen


Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 900 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.