Personlig Assistent til udviklingsdirektør

7000, Fredericia

Er du struktureret, har et godt overblik, fantastiske samarbejdsevner og flair for kalenderstyring? Og er du klar til at blive en uvurderlig hjælp og støtte for din direktør i hans daglige arbejde? Så er det dig, vi søger.

Sæt rammerne for hverdagen
Som personlig assistent for vores nye udviklingsdirektør, Martin Stampe, er dit primære ansvar at sikre, at hverdagen glider som den skal. Du skal både kunne styre kalenderen og håndtere administrative opgaver – og du skal også kunne drive opgaver og projekter selv.

Helt konkret er dine opgaver blandt andet at:

  • styre direktørens kalender og skabe overblik over møder og deadlines, herunder sørge for bl.a. koordinering, planlægning og indkaldelse til møder
  • være sparringspartner på forskellige opgaver og udarbejde oplæg og præsentationer
  • drive diverse projekter og ad hoc-opgaver for direktøren
  • deltage i forskellige møder, udarbejde agenda og booke lokationer
  • derudover bruger du cirka 20% af din tid på at løse tværgående opgaver for Management Support-kontoret, som støtter ledelsesagendaen i Bankdata

Bliv en vigtig del af et stærkt team
Udover det tætte parløb med din direktør kan du også se frem til at blive en del af vores Management Support-team, der udover dig består af to andre PA’er og en afdelingsleder. Her bliver du en del af et solidt team, hvor I støtter og hjælper hinanden. I deler kontor i Bankdatas hovedkontor i Fredericia, men der kan være behov for dage på Bankdatas lokation i Silkeborg - og der er desuden mulighed for dage med hjemmearbejde.

”Som PA for vores udviklingsdirektør spiller du en vigtig rolle ift. at understøtte ham og at sikre, at hans dagligdag kører glat og gnidningsfrit”, fortæller Camilla, afdelingsleder for Management Support.

Du får andre til at lykkes
Du er selvfølgelig kendt for din sans for struktur og særlige evne til at sætte dig ind i nye ting, men du er også kendt for din store hjælpsomhed, støttende energi og smilende væsen. Du er den, der får andre til at lykkes, og det er en rolle, du trives i, for du er problemløseren, der hele tiden er et skridt foran. Derudover er du god til at skabe relationer, og du kan lide at have og skabe kontakt til rigtig mange mennesker.

  • Du har formentlig erfaring som PA eller EA og er vant til at arbejde med planlægning af fx dagsordener og koordinering af møder
  • Du er udadvendt, serviceminded og har en ”can do”-attitude
  • Du har solid erfaring med MS Office-pakken
  • Du taler og skriver dansk og engelsk

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Management Support, Camilla Skovsbo Erichsen, på: +45 2396 2745.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Søg stillingen


Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 850 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.