Softwareudvikler Praktikant til vores design system

8600, Silkeborg

Vil du med på en rejse hvor ambitionerne er i top, hvor vi er teknologiske frontløbere inden for Fintech-branchen og udvikler fremtidens online bank?

Vi leder efter en person der brænder for frontend udvikling og design systemer. På Bankdata har vi etableret vores eget design system, og vi har et dedikeret udvikler team der står bag. Design systemet er open source, så du kan selv tjekke tankerne og visionerne ud på https://kirby.design/ hvor du også kan finde link til cookbook og code repository. Kirby, som designsystemet hedder, bliver primært brugt på vores nye mobilbank og set af 1.8 mio. kunder, men tages stille og roligt i brug flere og flere steder i og udenfor Bankdata, på mange forskellige kommunikationskanaler.

Teamet arbejder efter scrum metoden, og vores bidragsmodel er inspireret af open source, så andre teams også kan bidrage til Kirby. Du vil derfor komme til at kommunikere med andre udviklere fra andre teams, der også er væsentlig del af teamets dagligdag.

Det er en fordel, hvis du har:

  • God erfaring med HTML, CSS og Javascript, og gerne erfaring med Typescript.
  • Kendskab til Git, og github.
  • Kendskab til Angular eller lignende framework.
  • Interesse for UX design.
  • Lyst til at møde og tale med mange forskellige mennesker.
  • Godt humør og lyst til at arbejde i et team.

Som person er det vigtigt, du har gå-på-mod og ikke er bange for at kaste dig over nye opgaver. Du har let ved at lære nyt og kan hurtigt sætte dig ind i nye digitale systemer. Du holder af at være en del af et team og arbejde tæt sammen med andre dygtige udviklere. Som praktikant betragter vi dig som team medlem på lige fod på andre, og den vigtigste egenskab for succes, er efter vores erfaring at du kommer med masser af engagement og lyst til at lære.

Dit daglige arbejde vil forgå på Bankdatas kontor i Silkeborg.


Søg stillingen

 

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Product Owner Alex Zakrisson på: 26 24 48 98 eller aza@bankdata.dk.  Ansøgningsfrist 1. november 2021 – ansøgninger vurderes løbende.


Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.