Praktikant til team fokuseret på produktudvikling og community building

8600, Silkeborg

Vil du med på en rejse hvor ambitionerne er i top, hvor vi er teknologiske frontløbere inden for Fintech-branchen og udvikler fremtidens online bank?

Vi leder efter en person der brænder for digital produktudvikling, store ambitioner og udvikling på tværs af mange teams. Du vil som praktikant, blive en del af et centralt team omkring Bankdatas nye mobilbank. Du vil sammen med teamet, komme til at spille en vigtig rolle i udviklingen af vores digitale bank over de kommende år. Teamet er ikke et traditionelt udviklingsteam, og har ikke nogen kodekompetencer, men bruger alligevel de agile principper og scrum frameworket i deres arbejde. Teamet er fokuseret på people & process og har ansvaret for at opbygge og drive det tværgående community omkring de udviklingsteams, indenfor og udenfor Bankdata, der arbejder på den nye mobil- og netbank.

Eksempler på opgaver:

  • Releasemanagement og opfølgning på ibrugtagning af produktet. 
  • Medvirke til at sikre et fælles community blandt alle teams, der udvikler på løsningen.
  • Håndtering af brugerfeedback og eksperimenter.
  • Synliggørelse af opnåede resultater KPI’er og analyse af brugsstatistik.
  • Vidensdeling på tværs af udviklerteams, forretning og interessenter omkring produktet.  
  • Kommunikation til interessenter, brugere og hotline.
  • Roadmap planlægning med alle teams.

Du trives med en omskiftelig hverdag og er ikke bange for hele tiden at kaste dig over nye opgaver. Du har let ved at lære nyt og kan hurtigt, og på egen hånd, sætte dig ind i nye digitale systemer. Du er stærk kommunikativ både mundtlig og skriftlig og du kan formidle både teknik og forretning. Vi fokuserer meget på team arbejde og et fælles ejerskab af opgaverne, men samtidig er det nødvendigt at du i perioder også kan arbejde selvstændigt. Vigtigst af alt er, at du trives med stor kontakt til andre mennesker og besøg hos Bankdatas mange interessenter.

Dit daglige arbejde vil forgå på Bankdatas kontor i Silkeborg. Vi betragter praktikanter som team members, på lige fod med alle andre. Da vi har et fokusere meget på samarbejdet i teams, er det derfor også vigtigt at du kan være på kontoret alle dage indenfor normal arbejdstid.

 

Søg stillingen


Spørgsmål kan rettes til Afdelingsleder Rune Lippert på rli@bankdata.dk. Ansøgningsfrist 1. november 2021 – ansøgninger vurderes løbende.


Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.