Udlev dine lederdrømme i rollen som Product Owner

7000, Fredericia

Går du rundt med drømmen om at arbejde med mennesker, lede et team og måske senere udvikle dig yderligere som leder? Skal vi så ikke få dig et skridt tættere på?

Her hos Bankdata kan du nu få en Product Owner-rolle, hvor du skal meget mere end at prioritere mellem opgaver og sikre et godt produkt.

“Det er i det gode, tætte samarbejde, at magien opstår. Vi er godt på vej i teamet, men er der ikke endnu, og det bliver op til dig og mig at få det til at ske,” fortæller Scrum Master Birgit Bisander, som du kommer til at lede teamet sammen med.

Skab succes for vores data warehouse-team

På vores kontor i Fredericia finder du dit nye team, som i dag består af 8 kolleger, herunder softwareudviklere og forretningskonsulenter. Tilsammen er vi ansvarlige for at sikre de data, som vores kolleger og vores kunder – pengeinstitutterne – er afhængige af for at udvikle løsninger og træffe de rigtige beslutninger.

Den konkrete service, vores team tilbyder – og som du bliver ansvarlig for – er altså data management, herunder indsamling, validering, opdatering og udstilling af data.

Teamet arbejder i forvejen agilt, og vores skarpe Scrum Master har gjort et godt stykke arbejde i at definere roller og sikre effektive processer og forretningsgange. Det er noget vi skal fortsætte med. Og det er her, at du og vores Scrum Master kommer ind i billedet.

Som Product Owner deler du din tid mellem at styrke vores samarbejde både internt og med kunderne og at sikre, at vi fortsat leverer et optimalt produkt. For at gøre det skal du blandt andet:

  • kommunikere med kunder og kolleger løbende for at sikre, at vi opfylder krav og behov
  • videreudvikle road map for data management og sikre, at teamet får en fællesskabsfølelse omkring eksekveringen
  • administrere backlog, prioritere mellem opgaver og sikre eksekvering inden for deadlines
  • udforske muligheder for synergier mellem teammedlemmer og motivere til tværgående samarbejde
  • kommunikere brugerfeedback, KPI’er og lignende data til og med teamet på en måde, der skaber motivation og lyst til forbedring
  • dele viden på tværs af teamet og med de 5 andre teams i afdelingen.

Kan du mere? Bliv til mere!

Er du rivende dygtig, kan der være mulighed for, at du dykker dybere ned i rollen som Product Owner og får ansvar for andre produkter, der er endnu mere komplekse, eller måske bliver afdelingsleder. Mulighederne er mange – du skal blot gribe ud efter dem.

Er du til både det tekniske og det menneskelige?

Det kræver en helt særlig ildsjæl for at lykkes her. Vi leder efter dig, der kan komme helt ind under huden på både kunder og kolleger på alle organisationsniveauer. Dig, der får energi af at interagere med andre, kan motivere og bidrage med godt humør og kan skabe tillidsfulde relationer, der giver plads til at udfordre hinanden og prøve nye ting af sammen.

Derudover er vi åbne for din baggrund. Du har måske:

  • haft en lignende stilling før, fx som Product Owner, Team Lead eller Project Manager
  • erfaring fra bankverdenen eller IT-branchen
  • kendskab til den agile arbejdsmetode.

Interesseret?
Så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Tiltrædelse er hurtigst muligt, og vi behandler ansøgninger løbende.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Scrum Master Birgit Bisander på 2440 8132 eller afdelingsleder Kim Løhde på 2925 1678.


Vi glæder os til at høre fra dig.


Søg stillingen

 

Bankdata

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 850 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.