Erfaren product owner til nøglerolle i vores Markedsdataafdeling

7000, Fredericia

Kan du lide at arbejde i krydsfeltet mellem IT og forretning, og vil du være med i udviklingen af fremtidens kapitalmarkedsløsninger samt spille en vigtig rolle i at opbygge en relativt ny afdeling? Og har du lyst til at arbejde med Bankdatas 2025-strategi i en fantastisk virksomhed med vanvittigt gode udviklingsmuligheder?

”Det er en rigtig god mulighed for virkelig at tage dit fag til nye højder og være en del af en afdeling med meget dygtige kolleger,” fortæller afdelingsleder Nikolaj Nikolov.

En bred rolle med direkte indflydelse på forretningen
Som product owner til vores Markedsdataafdeling inden for området Kapitalmarked Basis kan du se frem til en ansvarsfuld rolle med stor betydning for forretningen og vores produkter. I tæt samspil med dine kolleger får du ansvar for at:

  • opbygge backloggen og definere og prioritere teamets aktiviteter i tæt samarbejde med den anden product owner i afdelingen
  • opbygge viden om produktet og holde dig løbende opdateret med udviklingen inden for domænet
  • udarbejde business cases til fremtidig strategi for produktet/domænet samt deltage i møder med grænsefladerne i Bankdata
  • sikre, at vi fremover er godt forankret på vores forskellige platforme.
  • opbygge en ny afdeling med et domæne med mange interessenter.

”Du spiller en central rolle i forhold til vores backlog, og du er med til at sikre, at vi lykkes med vores mange vigtige leverancer til især grænsefladerne i Bankdata. Markedsdata er fundamentet for mange forretningsprocesser i kapitalmarkedet og derfor får du en bred berøringsflade med andre afdelinger i Bankdata og den finansielle infrastruktur. ” – Nikolaj

Udvikl dig sammen med et sammentømret eksperthold
Du får et tæt samarbejde med andre product owners både i afdelingen og med andre afdelinger samt ikke mindst vores leverandører og eksterne partnere. Din nye afdeling betår af 3 teams, 2 danske teams med i alt 16 kolleger og et indisk team med en dansk product owner og 5 andre kolleger.

Vi er beliggende i vores toptunede udviklingscenter i Fredericia. Her står vi aldrig stille – og det gør vores udvikling derfor heller ikke. Det betyder både, at du får rig mulighed for at specialisere dig og sætte dit præg på teamets retning. Visionen er, at medarbejderne i afdelingen får mulighed for både at imødekomme forretningskrav og tiden til at udvikle sig selv, produktet og de tekniske platforme, der skal håndteres.

”Vi har et meget stærkt både fagligt og socialt fællesskab. Det skal være udfordrende men samtidig også sjovt at være på arbjede. Og vores høje faglighed er ikke steget os til hovedet. Vi er meget uformelle,” siger Nikolaj.

En investering i din fremtid
Hos Bankdata har vi fokus på det hele menneske og investerer derfor hellere end gerne i din udvikling. Hvis du viser interesse for det, gåpåmod og lyst, så er der eventuelt mulighed for internt at stige i graderne eller komme på kurser eller efteruddannelse.

Product owner med ambitioner

  • Du har gerne mere end et par års erfaring fra en lignende rolle som product owner, og det er en fordel, hvis du endda er certificeret product owner.
  • Det kan være, at du har erfaring fra den finansielle verden, men det er ikke et krav, ligesom du måske også har projektledererfaring.

Som person er du dygtig til at skabe tætte relationer og indgå i diaog med forskellige samarbejdspartnere og grænseflader, og du befinder dig godt i spændingsfeltet mellem ledelsen, vores bankkunder og dit team. Endelig formår du at prioritere opgaverne, og du har ambitioner inden for dit fag.

Vil du med på holdet?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Nikolaj Nikolov på 21 22 87 24. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

Søg stilling

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.