Product owner der lever i spændingsfeltet mellem forretningsbehov og udvikling

Vil du være med til at sikre fremdriften i vores agile teams? Og er du klar til, sammen med dit team, at levere den efterspurgte software toolstack, som skal bringe os sikkert ind i fremtiden?

Træd i spidsen for vores Web Tools team

Med base enten i Fredericia eller Silkeborg træder du i spidsen for et team af specialister, der består af 8 software developers og 1 scrum master, foruden 2 indiske kolleger.

Sammen har I ansvaret for at sikre, at de af vores udviklere, som skaber løsninger på Java platformen, on-premis og i skyen, har den toolstack, de har brug for, og at deres værktøjer bliver vedligeholdt og udviklet. I er derfor også en stærk samarbejdspartner for vores agile teams, med en passion for innovative løsninger.

Du har fingeren på pulsen

Som product owner spiller du en afgørende rolle i at sikre en høj drift på vores softwareprodukter. Det er dig, der motiverer dit team, så de leverer first-class support på vores softwareportefølje, samtidig med de sørger for, at udviklerne har de bedst mulige værktøjer til rådighed.

I en agil hverdag kan du se frem til at arbejde tæt sammen med dit team. Her følger du med i status på deres leverancer samtidig med, at du sikrer fremdrift og planlægger næste sprint.

Det er også dig, der afholder stakeholdermøder med udviklerne, og du har derfor fingeren på pulsen, ikke bare når det kommer til teamets arbejde, men også i forhold til udviklernes hverdag, og hvad der sker ude på udviklingsområdet i det hele taget.

Du kan holde dit team til ilden

  • Du er formentlig uddannet datamatiker eller datalog.
  • Du har +5 års erfaring som software udvikler eller lign. og har en bred forståelse for developer toolstacks og agil udvikling.
  • Du har erfaring med Jira og Confluence.
  • Derudover er det en fordel, hvis du er certificeret product owner, og hvis ikke sørger vi for, at du bliver det.

Som product owner skal du have en bred generel viden om de forskellige værktøjer og udviklingen på markedet, så du kan gennemskue det konkrete behov og forblive objektiv i valg af løsninger. Du er derfor også analytisk i din tilgang til opgaverne, og med dine fantastiske kommunikationsevner forstår du at skabe konsensus omkring valg og muligheder.
Derudover er du handlekraftig, og du ved, hvordan du skal motivere dit team gennem en åben og positiv dialog.


Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte ansættende afdelingsleder Tom Ingeman Nielsen på: +45 2641 5100. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen

Bankdata
Vi er en moderne IT-virksomhed med 700 medarbejdere, der er ejet af 9 danske pengeinstitutter, som også er vores kunder. Sammen planlægger og prioriterer vi vores arbejde, der består af totale IT-løsninger, herunder udvikling af net- og mobilbank, kredit- og rådgivningsværktøjer samt support og sikkerhed. Vores formål er at sikre en kontinuerlig udvikling og drift af IT-løsninger til vores kunder, så de altid er konkurrencedygtige i forhold til den øvrige finansielle sektor