Product owner – sæt dit præg på vores Core Banking-produkter

7000, Fredericia

Har du erfaring med produkter, og kan du motivere og inspirere dit team til at arbejde ud fra compliancekrav? Og har du lyst til at arbejde med Bankdatas 2025-strategi i en fantastisk virksomhed med vanvittigt gode udviklingsmuligheder?

Så er du måske vores nye product owner, der skal udarbejde og implementere produktvisionen i Team Konto, så den både spiller med den overordnede strategi, teamets ressourcer og kundernes ønsker.

Udarbejd produktvisionen og sælg den til produktgruppen
Som vores nye product owner i Team Konto kommer du til at arbejde med vores Core Banking-produkter, som bruges på tværs af virksomheden, herunder årsindberetninger, gebyrer, renter, NemKonto og meget andet. Du får gode muligheder for at sætte dit præg på både produkterne og teamet, når du udarbejder og implementerer din nye produktvision.

I teamet arbejder vi ofte ud fra bl.a. compliancekrav, og det er din fornemmeste opgave at videreformidle disse, så de giver mening for dit team at arbejde ud fra. Specifikke opgaver kan være at:

  • udvikle produktvisionen, så den afspejler Bankdatas strategiske retning og bankernes forretningsmæssige behov
  • omsætte Core Bank-visionen og Bankdatas 2025-strategi til konkrete værdiskabende løsninger
  • få udviklet nemt forståelige road maps, der har accept i bankerne og som inspirerer udviklingsteamet
  • sikre en stabil leverance fra teamet
  • få indblik i og sætte dig ind i produkter såsom konto, gebyr, rente, GDPR o.l.

Som bindeleddet mellem medarbejderne i teamet, andre afdelinger i Bankdata og medarbejdere i banken har du mange touch points og ansvaret for gode stakeholder relations på mange niveauer.

En investering i din fremtid
Hos Bankdata har vi fokus på det hele menneske og investerer derfor hellere end gerne i din udvikling. Hvis du viser interesse for det, gåpåmod og lyst, så er der eventuelt mulighed for internt at stige i graderne eller komme på kurser eller efteruddannelse.

En karriere hos Bankdata er din personlige udviklingsbane. Her er der nemlig rig mulighed for at udvikle dig og dine evner,” siger afdelingsleder Kenneth Jes Juliussen.

Vi sætter en ære i at levere software af høj kvalitet
Du bliver en del af vores Team Konto i Fredericia, der består af 10 kolleger, herunder både software developers, konsulenter og en Scrum master.

Vi er drevet af at levere høj kvalitet i softwarehåndværket, og vi prioriterer samarbejdet mellem os højt. Derfor er vi også gode til at dele viden med hinanden, lære fra os og løbende integrere nye, moderne udviklingsprincipper, værktøjer og processer. Sådan er vi alle med til at drive forandringen og gøre tingene bedre. Samtidig er en del af vores DNA, at vi er meget åbne for nye kolleger.

Stærk kommunikatør med erfaring med compliance og produkter
Som en god menneskekender og eminent kommunikatør arbejder du optimalt i spændingsfeltet mellem ledelsen, vores bankkunder og dit team. Du formår at omsætte compliancekrav og ledelsesvisionen til motiverende projekter i dit team, men samtidig forstår du at prioritere og vægte opgaverne, så de hænger sammen med ressourcerne. Med professional og menneskelig ballast guider du dit team med gejst, så intern respekt, høj professionalisme og tillid bliver kerneelementer.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har en længerevarende uddannelse
  • har god erfaring i rollen som product owner
  • har erfaring fra den finansielle sektor
  • naturligt tænker compliance ind i projekter
  • har god forståelse for softwareudvikling.

Interesseret? 
Kontakt afdelingsleder Kenneth Jes Juliussen på +45 23 65 72 03 eller kjj@bankdata.dk for yderligere information. Send din ansøgning og dit CV via nedenstående link.

Tiltrædelse er hurtigst muligt. Vi behandler ansøgninger løbende.

Søg stilling

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.