Teknisk Product Owner til Platformsteam

8600, Silkeborg

Har du teknisk indsigt, udviklererfaring, og kunne du tænker dig at være med til at drive udviklingen for Bankdatas mobil- og netbanks platform?

Er du stærk kommunikativt, og kan du prioritere opgaver, så tingene går op i en højere enhed?

Så er denne stilling noget for dig. Vi leder nemlig efter en Product Owner til vores Platformsteam, der ansvarlig for vores mobil- og netbanks platform. 

Velkommen til Bankdata

Bankdata er en af landets største IT-arbejdspladser med omtrent 900 ansatte og er ejet af otte pengeinstitutter. Bankdata leverer totale IT-løsninger til den finansielle sektor, som med andre ord betyder, at alle de IT-løsninger som vores pengeinstitutterne har behov for leveres af Bankdata. Virksomheden har hovedkontor i Fredericia og tilhørende udviklingscentre i både Silkeborg og Aarhus. Din primære arbejdsplads vil være på kontoret i Silkeborg.

Teamet

Teamet du bliver en del af arbejder centralt i Bankdata og har fokus på udviklingen af vores mobil- og netbanks platform. Målet for teamet er at sikre den bedste developer experience for andre udviklere og teams, der arbejder og leverer funktionalitet på platformen. Vi er med til at balancere imellem decentralt ejerskab og fælles synergi. I teamet kommer du derfor til at sætte og udbrede visionen og mål for vores platform og arbejde på tværs af mange teams.

Vi arbejder efter DevOps principper og tror på selvkørende teams. Du vil derfor opleve stor indflydelse på teamets arbejde, og på de løsninger vi laver. Det er vigtigt for os, at alle er holdspillere og nyder at arbejde i teams og løse problemer sammen. 

Din rolle

Som Product Owner på vores platform team, vil du udnytte din brede tekniske viden til at udbygge vores mobil- og netbanks platform, samt have sparring med andre teams og udviklere, der benytter løsningen. Du vil i Bankdata, opleve en omskiftelig hverdag, hvor der altid er nye spændende opgaver at kaste sig over. Bankdata er præget af en nysgerrig kultur, hvor vidensdeling og personlig udvikling prioriteres højt.

Du får ansvaret for overblikket over platformens tværgående drift på vores Net- og Mobilbank, der er understøttet af de data og metrikker, der bliver opsamlet fra platformen.

Vores forventninger til dig

Vi forventer, at du:

 • Kan udføre prioritering af tekniske og forretningsmæssige opgaver i vores teknisk platformsteam (drive en ambition for teams arbejde)
 • Er passioneret omkring  developer experience
 • Har teknisk indsigt og udviklererfaring
 • Kan drive Scrum events i teamet
 • Har kendskab og tro på både agile og DevOps principper
 • Har lyst og mod til at arbejde i et team, og deltage i sociale aktiviteter omkring teamet
 • Har høj kvalitetssans og lyst til at lave gode gennemtænkte løsninger
 • Kan holde humøret højt, også når der er travlt

Derudover vil det være en fordel, hvis du har: 

 • Erfaring med Site Releiability Enginering (SRE) eller Platform engineering principper
 • Viden eller erfaring med platformsudvikling
 • Erfaring med analyse af driftsmetrikker

Ansøgning og kontakt

Spørgsmål kan rettes til afdelingsleder Nikolas Bram på nbm@bankdata.dk og 24 77 01 58.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

Søg stillingen

Vi glæder os til at høre fra dig!


Yderligere informationer

Som ansat i Bankdata har du bl.a. en 36 timers arbejdsuge, 6 ugers betalt ferie + 5 omsorgsdag og fuld løn under de første 26 uger barsel, se alle Bankdata medarbejderfordele og lære mere om vores virksomhed og livet i Bankdata på bankdata.dk.

Følg os på LinkedIn [ https://www.linkedin.com/company/bankdata/].