Vil du lege og lære med os – bliv Scrum Master på Bankdata

7000, Fredericia

Mener du også at leg, læring, eksperimenter og godt humør er vigtige elementer for at få det bedste frem i dine kollegaer og teams – så læs videre…

Vi mangler tre erfarne Scrum Masters til udviklingsområdet Kernesystemer.

Bankdata er et af landets største it-finanshuse. Vi arbejder efter de agile principper, og vi arbejder hele tiden på at forbedre og udvikle vores kompetencer – nyeste tiltag er at få DevOps indarbejdet i dagligdagen.

Alle teams er velbevandret i de agile strukturer, men du kommer til (i tæt samarbejde med de øvrige Scrum Masters) at løfte os til næste niveau, pt. med meget fokus på DevOps.

Du forventes også at blive tæt sparringspartner for afdelingsleder og PO, så vi får udviklet og styrket vores evne til at levere og samarbejde i endnu større udstrækning end i dag.

Vedligeholde og forbedre den agile kultur
Din opgave bliver at gå forrest som den agile bannerfører i teamet. Og gennem en coachende tilgang sikrer du, at dine kolleger og teamet når det fulde potentiale.

Det betyder, at du bl.a.:

 • faciliterer og driver de agile ceremonier i form af sprint planning, daily, refinements, retrospectives og review
 • står for review sessions og refinements sammen med Product Owneren
 • understøtter teamet og sikrer, at dine kolleger hele tiden bliver bedre og yder deres bedste
 • har fokus på teambuilding og sikrer konstant udvikling i teamets processer og kompetencer
 • løser eventuelle konflikter
 • Medvirke til at alle har en sjov og motiverende hverdag

Konkret mangler vi Scrum Mastere til Team Erhvervsbetalinger, Team Betalingsløsninger og Team Integrations og Team udland (Team Integrations og Udland skal deles om samme Scrum Master).

Vi tilbyder dig:

 • Masser af udfordringer, der giver dig mulighed for at udvikle dine færdigheder.
 • Passionerede kolleger, der brænder for deres felt.
 • Netværk i vores Scrum Masters Guild.
 • Mulighed for at påvirke Bankdatas agile rejse.

Dine udviklingsmuligheder fremadrettet:
I Bankdata arbejder vi efter princippet continuous improvement og har en læringskultur der gør, at du opfordres til løbende læring og styrkelse af dine færdigheder. Du har selv ansvaret for konstant at forbedre dig og udvikle dig i din rolle. For at støtte dig i dette arbejde er der rig mulighed for uddannelse, deltagelse i kurser og konferencer.


Lidt om dig
Du har et stærkt agilt mindset og nogle års erfaring som Scrum Master.

Det er ikke afgørende, at du har finansiel viden eller erfaring. Det vigtigste er, at du er nysgerrig og interesseret i at lære nye domæner at kende.

Herudover forestiller vi os, at du:

 • Har erfaring fra en relevant stilling – måske som Scrum Master med teknisk baggrund, men du kan også komme fra et andet job, hvor du har ledet et team
 • Har erfaring med agile teams
 • Er en stærk kommunikator på alle organisatoriske niveauer
 • Er struktureret og i stand til at fastholde og motivere teamet
 • Har erfaring med brug af Jira eller tilsvarende styringsværktøj
 • Taler og skriver både dansk og engelsk.

Din arbejdsplads bliver på vores kontor i Fredericia.

Kernesystemer
Kernesystemer er en udviklingsenhed på godt 100 medarbejdere, fordelt på 5 afdelinger og 10 teams. I Kernesystemer ejer vi størstedelen af de data, som ligger til fundament for at kunne lave bankforretninger med kunder. Vi ejer bl.a. Kort, Betalinger (danske, udenlandske, privat og erhverv), Konto, Bogføring. Teknisk set spreder vi os over flere forskellige tekniske platforme og kodesprog såsom Cobol og Java. Vi er inde i en spændende transformation, hvor vi arbejder med at implementere nye teknologier og metoder.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Jan Jellesen på jll@bankdata.dk og 29610421 eller afdelingsleder Lars Christensen på lac@bankdata.dk og 50462863.

Tiltrædelse hurtigst muligt og vi inviterer løbende kandidater til samtale.

Søg stillingen

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og vi er med godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.