Gå i front som Scrum Master for dit team inden for applikationssikkerhed

8600, Silkeborg

Er du Scrum master og ønsker du at blive en del af teamet, der har ansvaret for Applikationssikkerheden i Bankdata? Vil du samtidig være en del af et af landets største it-finanshuse, som arbejder ud fra de agile principper? Så er du måske vores nye Scrum Master til vores kontor i Silkeborg, hvor du har mulighed for at gøre din indflydelse gældende fra dag 1.

Du er en succes i jobbet, når du:

  • Motiverer til forbedring og faciliterer processerne i dit team med fokus på de agile ceremonier.
  • Hjælper teamet med at nå deres mål og fjerne impediments på vejen.
  • Skaber resultater gennem andre og har en coachende tilgang til forandringer.
  • Sikrer en god trivsel i teamet og skaber synergi mellem teams og Product Owner.
  • Ikke er bange for at smøge ærmerne op og bidrage til produktets udvikling – eksempelvis hjælpe med at kode, kommunikation til vores kunder, teste en given release osv.
  • Sparrer med andre Scrum Masters omkring det agile setup for at udvide din og dine teams agile-horisont.

Du bliver Scrum Master i Applikationssikkerheds afdelingen
Her nørder vi med OAuth 2.0, OpenID Connect, MitID og andre spændende sikkerhedsløsninger til huset.
Afdelingen består af 5 teams, hvor vi søger efter en Scrum Master til Team Login & Signering, som bl.a. arbejder med MitID. Teamet er sammensat af 4 udviklere, 1 forretningskonsulent samt 1 Product Owner, som alle arbejder på et højt fagligt/teknisk niveau. Kulturen i teamet er åben og ærlig krydret med højt humør og en masse sarkasme.

Du vil have et tæt samarbejde med de 4 andre teams og deres Scrum Master ligesom du vil få et tæt samarbejde med teamets Product Owner. Det forventes, at I udfordrer hinanden og jeres synspunkter så de bedste løsningsforslag bliver skabt til glæde for teamet.

Dit team står overfor en række spændende opgaver i fremtiden. Dels skal vi levere til forretningen samtidig med, at vi skal have et fokus på vores operationelle setup. Den skarpe læser ved allerede nu, at vi her snakker om DevOps. Du skal sammen med teamet bl.a. sikre, at både Mean time to recovery og at Change Failure Rate er lav samt andre spændende områder.

Vi tilbyder dig:

  • Masser af udfordringer, der giver dig mulighed for at udvikle dig og dine færdigheder.
  • Passionerede kolleger, der brænder for deres felt.
  • Netværk i vores Scrum Masters Guild.
  • Mulighed for at påvirke Bankdatas agile rejse gennem tværgående initiativer. 

Afdelingsleder Claus Westergaard bliver din nærmeste leder. Claus er en agil leder, som tror på empowerment af sine teams og ønsker som leder, at sikre de bedste rammer for medarbejderne, så de kan performe og trives på højeste plan.

Dine udviklingsmuligheder fremadrettet:
I Bankdata arbejder vi efter princippet continuous improvement og har en læringskultur der gør, at du opfordres til løbende læring og styrkelse af dine færdigheder. Du har selv ansvaret for konstant at forbedre dig og udvikle dig i din rolle. For at støtte dig i dette arbejde er der rig mulighed for uddannelse, deltagelse i kurser og konferencer. Derudover har du selv ansvaret for at komme med input til egen udvikling og dygtiggørelse i dybden eller i bredden. Udviklingsmulighederne i bredden er mange og kan f.eks. være Product Owner, Udvikler, Afdelingsleder, Agil coach osv.

Vores forventninger til dig og din baggrund:
Du arbejder i dag som Scrum Master og har en teknisk baggrund. Du er en god facilitator, der kan udfordre, opbygge tillid og tilføre professionalisme til processer og workshops. Du har det agile mindset og principperne i hjerteblodet. Du har erfaring med Scrum og er måske allerede PSM-certificeret. Du har i nuværende job bevist, at du kan formidle viden til ledere såvel som teammedlemmer og brænder for at forbedre samarbejde mellem medarbejder og grænseflader. Som person har du et stærkt drive (JUST DO IT), et smittende humør og du er involverende og initiativrig. Du formår derudover at afslutte opgaver og processer. Sidst men ikke mindst er du stærk i at formidle og kommunikere – hvad enten det skal være på dansk eller engelsk.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Claus Westergaard på 22 50 70 64.
Vi inviterer løbende kandidater til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Søg stillingen


Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 850 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.