Scrum Master – vil du skabe vejen for andres succes?

7000, Fredericia

Nyder du at se andre give den gas med deres IT-faglighed, efter du har lyttet til dem og løst den udfordring, der blokerede for, at de kunne performe optimalt? Og er smilet, du får retur, dit brændstof i hverdagen?

Så er du måske vores nye menneskekender med IT-forståelse, der kan vælte forhindringerne af banen for et hold dygtige udviklere.

”Det er udviklerne, der skaber den største værdi for virksomheden. Så du får en vigtig og meget værdsat rolle, når du skaber de bedste betingelser for både den enkelte og teamet,” siger leder for Depotafdelingen Nichlas Busch Nørgaard.

Forandringsleder, coach, trivselsansvarlig – kær Scrum Master har mange navne
Du bliver Scrum Master for 8-10 udviklere. Her opbygger du et tillidsbaseret forhold til dit team, så de naturligt betror sig til dig, når de oplever udfordringer i deres sprint – hvad end det er med prioritering, samarbejde eller teknik.

Du får dermed en alsidig hverdag, hvor du bl.a.:

  • agerer mødefacilitator og sikrer fremdrift i IT-projekterne
  • undersøger, om vi kan automatisere os til bedre værktøjer og færre manuelle processer
  • prioriterer teamets opgaver i samarbejde med teamets Product Owner
  • sparrer med afdelingens 2 andre Scrum Masters og afdelingslederen i forhold til teamets arbejde og trivsel.

Vær med i de strategiske beslutninger – måske også i resten af forretningen

Din afdelingsleder kommer til at involvere dig meget, også når det gælder vores strategi. Alt efter dine evner og interesser vil dit strategiske arbejde også kunne brede sig ud over dit eget team, efterhånden som du lærer vores forretning bedre at kende.

Som IT-virksomhed i en sektor, der kun bliver mere digitaliseret fremover, arbejder vi under konstante forandringer. Dem vil vi udnytte, så vi giver vores medarbejdere de bedste muligheder for faglig udvikling – og det gælder også dig.

Dedikeret depotafdeling, som dyrker det gode samarbejde

Du får 35 kolleger i Depotafdelingen, hvor vi udvikler systemer til fx at håndtere udbetaling af udbytte ved aktiehandel, opbevaring af aktier og beregning af tab og gevinster. Og det vil vi lykkes med. For vi sætter produktet og det gode samarbejde over jagten på den individuelle præstation.

”Vi vil nå i mål sammen som team – så det der med at have spidse albuer, det finder du ikke her,” forsætter Nichlas.

Du er den uformelle leder, der kan drive IT-processer

Du behøver ikke at have været Scrum Master før. Det vigtigste er, at du finder energi i at rumme og udvikle mennesker, der arbejder med IT. Det betyder også, at du formår at skabe en god relation til den enkelte i teamet og kan se, hvad der skal til, for at styrke deres samarbejde.

Vi forestiller os også, at du:

  • måske tidligere har været agil coach, leankonsulent, team- eller afdelingsleder – det vigtige er din interesse for IT og IT-processer
  • er nærværende og giver af dig selv
  • kan holde overblikket over vores igangværende processer og er præcis i din prioritering.

Vil du lægge skinnerne, så teamet kan brilliere?

Så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte leder for Depotafdelingen Nichlas Busch Nørgaard på 6077 5631.

Vi inviterer kandidater til samtale løbende, så søg allerede i dag.


Søg stillingen

 

Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 850 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.