Scrum Master – her er din mulighed for at udfordre status quo

7000, Fredericia

I Fredericia står et af vores erfarne og stærke teams og mangler en Scrum Master. De løber forrest når det kommer til vores teknologivalg her i Bankdata, og er ivrige efter at arbejde med de nyeste løsninger og metoder.

Har du det, der skal til, for at tage dem til næste niveau.

”Kulturen og moralen i teamet er allerede stærk, så du kan fokusere mere på at tage det til nye højder, fx ved at skabe endnu bedre samarbejde med forretningen og spotte muligheder for automatisering.”
- Nikolaj Nikolov, afdelingsleder for Masterdata Kapitalmarked


Vær med i teamet, der gør aktiehandel muligt

Når hr. og fru Danmark handler aktier er det alfa og omega, at priser og kurser på handelsplatforme, hjemmesider og apps er opdaterede og præcise til hver en tid.

Det er det dit nye team KAPALL, i Masterdata Kapitalmarked, sørger for. Vi består lige nu af 5 udviklere, en forretningskonsulent og en Product Owner, som varetager den vigtige datastyring og -integration.

 

Spot potentialet, og få mulighederne til at leve

I første omgang er din rolle som Scrum Master ret klassisk. Det er dig, der hjælper teamet med at nå deres mål ved at facilitere scrum events, herunder refinements, retrospectives, planning og reviews, og fjerne forhindringer på vejen.

Men efterhånden som du kommer ind på livet af teamet og dets processer og teknologier, vil du bruge mere tid på at dykke ned i problemstillinger omkring fx DevOps, for at øjne muligheder for langvarige løsninger og forandringsledelse. Og så vil du også kigge mere udad og opsnuse og facilitere samarbejde om fx automatisering og udvikling af platforme eller værktøj, der kan give forretningsværdi.

“En god Scrum Master for det her team er den, som kan se potentialet i teamets viden, kultur og udviklinger, får taget fra i dagligdagen og får skabt muligheden for synergi og strømlining på tværs af Bankdata.” - Nikolaj Nikolov


Tag den retning du vil

Hos Bankdata gør vi vores for, at du kan udvikle dig. Det hele afhænger af dit udgangspunkt, timingen og dine ønsker. Du kan fx arbejde dig hen mod at blive afdelingsleder, arkitekt eller Product Owner og på sigt tage ansvar for andre områder på tværs af Bankdata.

 

Kan du skabe et stærkt netværk, og har du lyst til at eksperimentere?

Så er du sikkert den, vi leder efter! Stillingen her er nemlig for dig, der har en særlig gennemslagskraft. Dig der kan fostre en åben og ærlig “just do it”-kultur, der gør, at du kan få ideer til samarbejde og nye projekter igennem på tværs af teams og samtidig skabe plads til at prøve ting af og have det sjovt.

Og så skal du gerne have:

  • arbejdet med agile principper eller Scrum i en eller anden forstand, evt. gennem stillinger som Scrum Master, teamleder, projektleder eller lignende – det er et plus, hvis du er PSM-certificeret
  • lysten til at dykke ned i det tekniske og komme helt ind på livet af DevOps og vores udviklingsprocesser, så du kan spotte muligheder for fx synergi og automatisering der.

 

Interesseret?
Så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Tiltrædelse er hurtigst muligt, og vi behandler ansøgninger løbende. 

 

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Nikolaj Nikolov, afdelingsleder for Masterdata Kapitalmarked, på +45 79 24 26 44.

 
Vi glæder os til at høre fra dig.


Søg stillingen


Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 850 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.