Scrum master med agilt blod i årerne

8600, Silkeborg

Brænder du for agil softwareudvikling, og vil du støtte os på vores agile rejse? Så er du måske den Scrum Master, vi står og mangler i afdelingen for Bevillingsløsninger.

I Bevillingsløsninger arbejder vi med en af de helt centrale dele af låneprocessen, som når du eller jeg skal ud og investere i f.eks. hus eller bil; når vi står overfor nogle af de største økonomiske beslutninger i livet.

Vi arbejder i et SAFe-setup efter agile principper, og vi har et tillidsbaseret og udviklingsorienteret miljø, hvor selvorganiserede teams sætter retning for deres egen udvikling og for produktets udvikling i samarbejde med Product Owner. Du har som Scrum Master ansvaret for at guide og coache teamet på deres agile rejse, hvor også DevOps er et strategisk fokusområde. Vi har brug for en Scrum Master, der er stærk på de agile principper, og som kan hjælpe teamet til kontinuerligt at have en strømlinet proces. Samtidig med at du hjælper teamet med at have øje for, hvad næste skridt på rejsen kan være. Du har sans og forståelse for, hvornår hverdagens udfordringer somme tider kan betyde et kompromis med scrum-guiden.

Du vil blive en del af en afdeling, der lige nu tager det næste skridt i vores agile rejse, hvor vi sætter fokus på samarbejdet på tværs af alle 3 teams i afdelingen.

Du er en succes i rollen, når du:

 • Coacher og faciliterer teamet til selvorganisering og i fællesskab med teamet tager ansvar for teamets processer
 • Hjælper teamet, inklusive Product Owner, med at skabe transparens og at holde fokus på at skabe værdi for vores medlemsbanker
 • Bidrager til et growth mindset, hvor vi som team og medarbejdere udvikler os ved at fjerne impediments og lykkes i vores videre agile rejse mod en DevOps-kultur
 • Har et overblik der gør dig i stand til at se teamets udfordringer i hverdagen og støtte dem i at løse disse udfordringer, så deres ”maskine” hele tiden er velsmurt.
 • Sammen med øvrige Scrum Masters hjælper dit team, afdelingen og Bankdata videre på den agile rejse
 • Tager ansvar for din egen udvikling i samarbejde med din leder i løbende udviklingsdialoger

Din personlige udviklingsbane
Hos os i Bankdata får du optimale betingelser for din udvikling i et læringsfokuseret miljø, hvor du kan inspirere og blive inspireret af dygtige kolleger. Du vil kontinuerligt have løbende udviklingssamtaler med din nærmeste leder. Vi lægger vægt på, at det er medarbejderen selv, der driver sin udvikling med lederen som sparringspartner og guidance omkring udviklingsretningen.

Du får skræddersyet et personligt onboarding-program, og du får en fast ”Buddy” i forløbet. Din ”Buddy” tager godt hånd om din indflyvning til teamet og de mange spændende opgaver, der venter dig.

Lidt om dig
Vi leder efter en erfaren og robust person, som har en solid erfaring med agile processer. Du må meget gerne have fejlet og dermed lært, hvad det kræver at være en god Scrum Master.

Har du finansiel viden eller erfaring, vil det være en fordel i dit daglige arbejde, men det vigtigste er, at du er nysgerrig og interesseret i at lære domænet at kende.

Herudover forestiller vi os, at du:

 • Har erfaring fra en relevant stilling – måske som Scrum master med teknisk baggrund, men du kan også komme fra et andet job, hvor du har ledet et team
 • Har erfaring med agile teams i en større sammenhæng
 • Er en stærk kommunikator og er god til stakeholder management
 • Er struktureret og føler et ansvar for drift – så fejlrettelser, test og kvalitetssikring ligger naturligt i dit DNA
 • Har erfaring med brug af Jira og Confluence
 • Taler og skriver både dansk og engelsk.

Din arbejdsplads bliver på vores kontor i Silkeborg.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mikael Holmberg Madsen på mma@bankdata.dk og 40226301.

Tiltrædelse er hurtigst muligt og vi inviterer løbende kandidater til samtale.

Søg stilling

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.