Scrum master med IT-baggrund – er du med på opbygningen af en ny udviklingsplatform til kapitalmarkedsområdet?

7000, Fredericia

Bankdata er lige nu i gang med Danmarks største og mest komplekse implementering inden for kapitalmarkedsområdet som vil gøre MX.3 systemet til en kritisk del af Danmarks finansielle infrastruktur

Det er, når tingene går godt – rigtig godt – at man skal finde overskuddet og modet til at sætte en ny retning – og ikke hvile på laurbærrene og lade konkurrencen eller udviklingen overhale én indenom. Hos Bankdata står vi ikke stille. I stedet går vi forrest og er med til at tegne udviklingen.

"Vi skal videre i vores rejse på kapitalmarkedsområdet og have opbygget et nyt og stærkere fundament for udviklingen af fremtidens kapitalmarkedssystem centreret om MX.3. Vi har mange overvejelser om de muligheder, som samspillet mellem teknologi-stak og udviklingsflow giver os. Og vi har brug for dig til at være med til at gennemføre den rejse," siger afdelingsleder Anders Langtved Larsen, som du kommer til at referere til.

På vej mod en ny Continuous Integration/Continuous Delivery (CI/CD) platform
Som Scrum master skal du assistere to teams, et team som har base i Fredericia og et i Serbien, med i alt 9 kollegaer. Teamet i Fredericia har fokus på opbygning og support af vores CI/CD pipeline og teamet i Serbien koncentrerer sig om testautomatisering. Vores løsninger målrettes MX.3 som er verdens førende Trading & Risk system.

I de kommende år har vi brug for at sætte ekstra turbo på udviklingen indenfor CI/CD og vi står foran at skulle opbygge en helt ny platform til dette. Vores teknologi-stak indeholder en bred vifte af tools spændende fra BitBucket, Jenkins, og Jira til forskellige komplekse løsninger fra Murex, leverandøren af MX.3 systemet. Det er her du får en vigtig rolle,

Så for at være succesfuld i rollen skal du:

  • Sikre et agilt skaleret set-up, så vores udviklingsteams oplever friktionsfri udvikling, og samtidig medvirke til at vi kan levere kvalitetssikrede softwareløsninger til pengeinstitutterne gennem KaMP programmet
  • Facilitere Scrum-møder og deltage i guilds med andre Scrum masters for at udvikle på tværs
  • Skabe tillidsfulde relationer til kontaktpersoner i Bankdata, hvor du vil udfordre deres behov og afstemme forventninger
  • Sikre klare agendaer og prioriteter, skarp dialogstyring samt visuelle værktøjer, der kan skabe effektivitet og understøtte den kollektive hukommelse til udviklingsmøder.

"Vi er en del af en kritisk finansiel infrastruktur i Danmark. Hvis løsningerne ikke fungerer, kan bankerne ikke gennemføre handler og overvåge risiko. Så kvalitet og pålidelighed er uhyre vigtige" fortsætter Anders.

Vi går godt nok ikke i trikot…
… men her er masser af action. Du får cirka 20 knalddygtige kollegaer i afdelingen. Samtidig kommer du til at arbejde på tværs af teams og indgå i forskellige flydende samarbejder med andre kolleger, teams og vores kunder. Du vil opleve, at vi er åbenhjertede, coachende og inkluderende – vi har det sjovt, samtidig med at vi tager vores arbejde seriøst.

Din personlige udviklingsbane
Det er i princippet kun dig selv, der sætter begrænsninger for din egen udvikling i Bankdata, og derfor kan mulighederne være mange. Vi har fokus på det hele menneske og investerer gerne i din udvikling, fx i form af efteruddannelse, kurser og e-læring.

Lidt om dig
Vi leder efter talent og personlighed, og vi er trænede i at gøre dig superstærk inden for dit felt. Det er en stor fordel – men ikke en forudsætning – at du udover teknisk viden besidder en god portion forretningsforståelse, gerne fra den finansielle sektor.
Samtidig er du ærekær og går op i at levere et stykke godt arbejde – hver gang.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har erfaring fra en relevant stilling – måske som Scrum master med teknisk baggrund, men du kan også komme fra et andet job, hvor du har ledet et team
  • Gerne har erfaring med at arbejde med krav i agile projekter og dokumentation af disse i Jira (eller tilsvarende)
  • Med fordel har erhvervet erfaring inden for testautomatisering og CI/CD
  • Er en stærk kommunikator og er god til stakeholder management
  • Er struktureret og føler et ansvar for drift – så fejlrettelser, test og kvalitetssikring ligger naturligt i dit DNA
  • Da teamet er multikulturelt, selvfølgelig mestrer engelsk i skrift og tale, udover dansk.

Er du nysgerrig på at høre mere?
Kontakt afdelingsleder Anders Langtved Larsen på +45 3131 3356 eller alv@bankdata.dk for yderligere information.

Ansøgning og CV sendes via nedenstående link. Tiltrædelse er hurtigst muligt og vi behandler ansøgninger løbende.

Søg stilling

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bankdata er ejet af 9 pengeinstitutter og er med sine godt 700 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.